Închide meniul

Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând când fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre Donnarumma

Alex Masgras Publicat: 8 noiembrie 2023, 16:57

Reclamă
Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând când fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre Donnarumma

Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând

Kylian Mbappe / Profimedia

Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând când fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre Donnarumma. PSG a pierdut partida de pe San Siro, iar fanii milanezi au făcut o atmosferă incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianluigi Donnarumma, fostul portar al milanezilor, nu a avut parte de un meci uşor. Considerat trădător de fanii lui AC Milan, portarul italian a fost primit într-un mod inedit pe San Siro.

Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând când fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre Donnarumma

În momentul în care Donnarumma şi-a luat locul în poartă, fanii lui AC Milan au început să arunce cu bancnote pe care era inscripţionat chipul portarului italian, alături de cuvintele „Mercenar” şi „Dollarumma”.

În tot acest timp, camerele de luat vederi l-au surprins pe Kylian Mbappe râzând. La finalul partidei de pe San Siro, atacantul francez i-a luat apărarea lui Donnarumma, fiind de părere că fanii lui AC Milan au exagerat:

Reclamă

„A fost mult zgomot. I-au făcut lui Donnarumma o primire destul de ostilă. Cred că a fost puțin cam mult. Dar așa e fotbalul din ziua de azi…

Suporterii fac ce vor. Nu le putem spune ce să facă. Am încercat să îl protejăm pe Gigio cât de mult am putut”, a declarat Kylian Mbappe, potrivit footmercato.net.

Gianluigi Donnarumma a plecat de la AC Milan la PSG în 2021 din postura de jucător liber de contract, lucru care i-a rănit pe fanii milanezi.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui AC Milan, scenografie inspirată din Matrix

Atmosfera dinaintea meciului cu PSG a fost senzaţională. Una din peluzele de pe San Siro l-a afişat pe Neo, personajul jucat de Keanu Reeves în Matrix, în momentul în care opreşte mai multe gloanţe.

Scena respectivă nu a fost aleasă întâmplător de fanii lui AC Milan. Italienii le-au răspuns astfel fanilor parizieni pentru scenografia din meciul tur de pe Parc des Princes.

În urmă cu două săptămâni, francezii au afişat într-una din peluzele stadionului din Paris o scenografie cu Kylian Mbappe care ţine în mână o armă. În cealaltă peluză, fanii parizieni au afişat un diavol care purta tricoul lui AC Milan şi care avea pe piept o ţintă.

Tot stadionul San Siro a fost pregătit pentru meciul cu PSG şi a contribuit la atmosfera fantastică. La cealaltă peluză şi la tribuna a doua, fanii milanezi au afişat mesajul „Mereu Milan”, atât în engleză, cât şi în franceză.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și