Închide meniul
Foto

Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!

Reclamă

Publicat: 17 aprilie 2024, 11:12

Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!

Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!

Araujo / colaj digisport.ro

Camerele video au surprins ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului Barcelona – PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Araujo a făcut un semn cu mâna uluitor, sugerând că Istvan Kovacs ar fi avantajat-o voit în acest meci pe PSG.

Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!

Arbitrul român Istvan Kovacs a rupt echilibrul partidei după ce i-a arătat cartonaşul roşu lui Araujo la duelul fundaşului cu Barcola.

FC Barcelona – PSG s-a încheiat 1-4, după ce Raphinha deschisese scorul pentru Barca în minutul 12 al meciului. Dembele (min. 40), Vitinha (min. 54) şi Mbappe (min. 61, penalty şi 89) au marcat după eliminarea lui Araujo şi au eliminat-o pe Barcelona din Liga Campionilor.

Istvan Kovacs a fost făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona! Pavel Fernandez, expert în arbitraj la publicaţia Marca, l-a criticat dur pe arbitrul român după fluierul final al partidei din sferturile Ligii Campionilor.

Reclamă

Se numește Istvan Kovacs și a arbitrat la Barcelona – PSG în Champions League. În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra. Ce slab!”, a scris Pavel Fernandez pe reţeaua X (fosta Twitter).

Ilie Dumitrescu l-a apărat pe Istvan Kovacs!

Ilie Dumitrescu l-a apărat pe Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a fost criticat dur de antrenorul Barcelonei, Xavi. Kovacs i-a arătat cartonaşul roşu lui Xavi în timpul meciului.

”El a luat deciziile foarte corecte, în afara acelui contact la Gundogan. Poate ar fi trebuit să revadă acea fază. Apoi, toate celelalte decizii, începând de la Araujo, au fost foarte bune.

Reclamă 4 / 0/3

100% a fost fază de roșu acolo, este acoperit de regulament. N-a fost umăr la umăr, e din spate, l-a luat și cu mâna, l-a și atins cu piciorul”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu a punctat că eliminarea lui Araujo a fost corectă. Totodată, a considerat just că arbitrul român l-a eliminat pe antrenorul Barcei, Xavi. Dumitrescu a susţinut însă că Istvan Kovacs trebuia să dea penalty în minutul 64, la un presupus fault asupra lui Gundogan în careu. Kovacs i-a dat galben pentru simulare jucătorului naţionalei Germaniei.

”Eu cred că Vitinha îl atinge cu genunchiul, cred. El e foarte bine poziționat și la faza asta. Plus că nici cei de la VAR nu i-au transmis nimic. 

E singura fază discutabilă. În rest, la cea cu Xavi… gestul făcut de Xavi, să dea cu piciorul, apoi cu ‘Madre’ și cu ce a mai spus pe acolo. 

11 metri la Dembele, super-corect”, a mai spus Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Kovacs că ar fi trebuit să dea mai puţine cartonaşe în acest meci

Dumitrescu l-a sfătuit pe Istvan Kovacs ca în viitor să nu mai scoată atât de uşor cartonaşele. Componentul Generaţiei de Aur a punctat că aceasta e o meteahnă a arbitrilor din campionatul nostru.

”Cred că putea fi puțin mai ponderat la cartonașe. Foarte ușor…, e tendința asta din campionatul României. Cred că alți arbitri ar fi gestionat puțin diferit. Nu foarte rapid cu cartonașe, de fapt aici se face diferența la acest nivel.

Reclamă

Poți să fii superior, să controlezi jocul, dar să fii puțin mai ponderat pentru că la un astfel de nivel contează enorm să ai o abordare de acest gen.

Dar în rest, a arbitrat foarte bine”, a punctat Ilie Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și