Închide meniul

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf

Reclamă

Publicat: 17 aprilie 2024, 0:46

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona - PSG 1-4

Xavi şi Istvan Kovacs - Profimedia Images

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4, a fost dezvăluit chiar de antrenorul catalanilor, cel care a fost eliminat de arbitrul român, în minutul 56 al partidei care a stabilit semifinalista UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs a avut parte de o seară teribilă în Spania. El i-a eliminat pe Araujo şi Xavi, nu a acordat un penalty cerut de iberici, arătând punctul cu var în favoarea oaspeţilor.

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4

Dacă presa din Spania a fost împărţită în legătură cu evoluţia centralului român, acesta a fost acuzat de toată lumea că nu le-a acordat gazdelor penalty, la un duel între Vitinha şi Gundogan. Xavi l-a criticat şi el dur pe român, pentru roşul pe care i l-a arătat lui Araujo.

La finalul meciului, antrenorul Barcelonei a vorbit pentru Mundo Deportivo şi a dezvăluit ce i-a spus românului pe teren. „I-am spus arbitrului că a fost foarte slab, că nu a înţeles nimic din acest meci. A fost un dezastru. A schimbat soarta dublei. Nu-mi place să vorbesc de arbitri, dar el a schimbat soarta meciului”.

Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG 1-4

Xavi a fost şi el eliminat de Istvan Kovacs, în repriza a doua a meciului dintre Barcelona şi PSG (1-4), când scorul era 2-1 pentru oaspeţi, în returul din sferturile UEFA Champions League.

Reclamă

Spaniolul şi-a ieşit din minţi după un fault dictat la mijlocul terenului, în minutul 56, şi a lovit cu piciorul într-un obiect care protejează o cameră de luat vederi aflat aproape de arbitrul de rezervă, Horaţiu Feşnic.

Apoi, Xavi a fost surprins înjurând înspre Istvan Kovacs, care nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe antrenorul gazdelor. Asta după ce, la pauza meciului, arbitrul român îi arătase roşu şi antrenorului secund al catalanilor.

Istvan Kovacs, duel infernal în Spania

Aceasta a fost a treia eliminare a lui Xavi de când se află la conducerea Barcelonei. Prima a venit chiar în prima etapă din La Liga, cu Getafe. În etapa a 29-a, el era trimis la cabine pentru două galbene în timpul partidei cu Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o seară infernală pentru Istvan Kovacs, care a pornit cu eliminarea controversată a lui Araujo şi cu roşul arătat lui Xavi, dar şi cu penalty-ul acordat pentru PSG. Mai mult, spaniolii au cerut un penalty la cea mai controversată fază a partidei.

Acesta a fost al şaptelea meci arbitrat de Istvan Kovacs în această ediţie de Liga Campionilor, după Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior 5-3, toate din faza grupelor, şi Inter – Atletico Madrid 1-0, în turul optimilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și