Închide meniul

Ce l-a contrariat pe Marius Şumudică după eliminarea Farului din Champions League: „Nu pot să accept aşa ceva!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2023, 23:42

Reclamă
Ce l-a contrariat pe Marius Şumudică după eliminarea Farului din Champions League: „Nu pot să accept aşa ceva!

Ce l-a contrariat pe Marius Şumudică după eliminarea Farului din Champions League

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Ce l-a contrariat pe Marius Şumudică după eliminarea Farului, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a avut o primă reacţie după înfrângerea suferită de trupa lui Gică Hagi în meciul cu Sheriff, scor 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a fost surprins când a auzit comentarii că Sheriff s-a calificat pentru că are jucători mai valoroşi decât cei ai campioanei României. Acesta a ţinut să intervină şi să îşi spună punctul de vedere.

Ce l-a contrariat pe Marius Şumudică după eliminarea Farului din Champions League

Am reuşit să văd jocul. Eu consider că Sheriff Tiraspol niciodată individual nu sunt peste Farul. Cel mai mare transfer pe care el l-au făcut este de 100.000 de euro. Săracul care a dat golul de 2-0 era să îşi rupă piciorul când a marcat, vă daţi seama câte goluri a marcat, la cum s-a bucurat. Noi avem jucători pe care trebuie să îi vindem pe milioane de euro.

Am vândut la Brighton, îl avem pe Alibec. Din punct de vedere individual Farul este peste Sheriff. Mai departe, ce s-a întâmplat pe teren nu pot să spun. Hagi probabil este cel mai bun antrenor din campionatul intern, are o problemă în Europa.

Sunt nişte greşeli individuale, cum a fost la Popescu la al treilea gol, nu am văzut în viaţa mea. Să i se înmoaie piciorele aşa. Cum să cazi în halul ăsta dintr-un duel. Eu niciodată nu pot să accept, ceea ce am auzit în platou că jucătorii celor care fac parte din această echipă a lui Sheriff, este peste ai noştri. Avem portar de naţională. La mijlocul terenului Nedelcu…

Reclamă

Ei au format o echipă în timp record, dar au avut dorinţă de victorie. Mult mai câini decât noi şi au reuşit să se califice. Dar nu vezi Doamne valoare individuală. S-au dovedit mai buni, dar individual nu sunt peste ai noştri.

Dacă Farul nu e cap de serie, le va fi greu. Sunt echipe bune, probabil în play-off vor întâlni un adversar puternic. Nu trebuie să facem o dramă acum, dar din punctul meu de vedere Farul trebuia să se califice. Eu am crezut că Farul se va califica uşor, pentru mine e o mare surpriză!„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Farul, învinsă la scor de neprezentare de Sheriff

Sheriff a avut primele ocazii ale meciului de la Tiraspol, prin acelaşi jucător, căpitanul echipei, marocanul Amine Talal. În minutul 8 Talal a şutat de la distanţă, Aioani a respins, iar mingea a şters transversala După trei minute, Talal a trimis o lovitură de cap peste poartă, din poziţie foarte bună, centrală. Farul nu a fost periculoasă în prima parte, iar gazdele au deschis scorul în minutul 45+1 prin Amine Talal.

Reclamă 4 / 0/3

Ocaziile moldovenilor au continuat şi în reprizăa secundă. Badolo, în minutul 50, i-a dat emoţii lui Aioani. A urmat ocazia mare a lui Mazilu, care a şutat puţin pe lângă poartă în minutul 51, la o acţiune şi o pasă alui Alibec, dar tot Sheriff a dominat finalul de repriză şi s-a intrat în prelungiri. Aici constănţenii au continuat să joace modest, iar gazdele au marcat de două ori în prima repriză a prelungirilor. Mai întâi a înscris Mbekeli în minutul 99, apoi Peter Ademo, în minutul 105+1, la faze care au făcut şah-mat apărarea echipei lui Hagi.

Sheriff s-a impus cu 3-0, iar constănţenii vor evolua în turul al doilea preliminar din Conference League cu FC Urartu (Armenia). În turul următor al Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol va juca împotriva echipei israeliene Maccabi Haifa, care a trecut, în dublă manşă, de echipa malteză Hamrun Spartans.

SHERIFF TIRASPOL: Koval – Zohouri, Garananga, Bueno – Badolo (Ademo 69), Joao Paulo Fernandes, Kyabou (Ngah 113), Talal (Ricardinho 120), Apostolakis (Tovar 103) – Mbekeli (Djibo 113), Luvannor (Vinicius Paiva 103). ANTRENOR: Roberto Bordin

FARUL CONSTANŢA: Aioani – Kiki (D. Sîrbu 88), M. Popescu, K. Boli (Larie 58), Borza – Artean, Nedelcu (Borgnino 79), Grameni – Ad. Mazilu (Carnat 88), Alibec (Vînă 114), Rivaldinho (T. Băluţă 58). ANTRENOR: Gică Hagi

CSKA 1948 – FCSB, 26 iulie, 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

FCSB este gata să ia startul în noul sezon european. Roş-albaştrii se vor duela cu bulgarii pe stadionul Vasil Levski, în prima manşă din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

FCSB joacă primul meci european din 2023 în direct la Antena 1. Echipa antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii are ca obiectiv repetarea performanţei obţinute anul trecut, când s-a calificat în grupe. În conturile clubului ar intra astfel aproximativ 3 milioane de euro!

Echipa lui Gigi Becali este mare favorită în faţa reprezentantei Bulgariei şi caută să obţină o victorie spectaculoasă încă din tur. Disputa de acasă este programată pe 3 august şi va fi găzduită de stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Reclamă

Patru echipe din România vor juca în turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Alături de FCSB mai sunt Farul, CFR Cluj şi Sepsi. Gruparea din Gruia are viaţă grea împotriva turcilor de la Adana Demirspor. Câştigătoarea Cupei şi a Supercupei României, Sepsi, se va lupta cu CSKA Sofia.

Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și