Închide meniul

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Chelsea 0-2. Italienii i-au luat apărarea: „Nu a fost vinovat la goluri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2022, 10:22

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Chelsea 0-2. Italienii i-au luat apărarea: „Nu a fost vinovat la goluri!

Ciprian Tătăruşanu, titular în Inter - AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unui meci pentru AC Milan / Profimedia

Presa din Italia a scris ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu (36 ani) după AC Milan – Chelsea 0-2. Portarul român a fost titular pentru campioana Italiei, care a pierdut şi returul cu londonezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan riscă să fie eliminată din UEFA Champions League după ce a încasat 5 goluri de la Chelsea în doar două meciuri. După 4 etape, „diavolii” sunt pe locul 3 în Grupa E, cu doar 4 puncte.

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Chelsea 0-2

Ciprian Tătăruşanu a fost titularizat din nou între buturile „rossonerilor” şi, deşi AC Milan a fost învinsă, italienii i-au luat apărarea.

Potrivit Eurosport Italia, portarul român a primit nota 6, alături de menţiunea că „nu a fost vinovat la golurile primite”. De asemenea, italienii au scris şi că „a avut o paradă foarte bună la ocazia lui Mason Mount”.

Cotat la 400.000 de euro, Ciprian Tătăruşanu a evoulat în 4 meciuri pentru campioana Italiei, în toate competiţiile, în actualul sezon. A încasat 5 goluri şi a păstrat poarta intactă într-o sigură partidă.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu, printre remarcaţii de pe San Siro în AC Milan – Juventus 2-0

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după derby-ul AC Milan – Juventus, scor 2-0, din etapa a 9-a din Serie A. Portarul român a fost din nou titular între buturile rossonerilor.

Tătăruşanu a profitat de accidentarea francezului Maignan şi a intrat din primul minut, aşa cum a făcut şi cu trei zile înainte, în eşecul cu Chelsea din UEFA Champions League.

Goalkeeper-ul de 36 de ani şi-a ajutat echipa să obţină o victorie uriaşă. Tomori (45+1) şi Brahim Diaz (54) au marcat în succesul de pe San Siro. Juventus a avut trei şuturi pe spaţiul porţii lui Tătăruşanu, dar românul a intervenit de fiecare dată salvator.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru evoluţia din derby, Tătăruşanu a fost notat cu 7.3 de Sofa Score. Numai patru coehipieri de-ai săi au primit note mai bune: Tomori (8.2), Kalulu (7.4), Brahim Diaz (7.6) şi Olivier Giroud (7.4).

Campioana en-titre din Italia a obţinut un succes extrem de important, cu care le-a egalat la puncte pe primele două clasate, Napoli şi Atalanta. Ambele încă nu au jucat în această etapă. Juventus e pe poziţia a 8-a în Serie A.

Recomandări
  • Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Chelsea 0-2
  • Italienii i-au luat apărarea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și