Închide meniul

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Juventus 2-0. Portarul român a fost printre remarcaţii de pe San Siro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2022, 21:35

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Juventus 2-0. Portarul român a fost printre remarcaţii de pe San Siro

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan - Juventus 2-0

Ciprian Tătăruşanu, titular în derby-ul din Serie A / Profimediaimages

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după derby-ul AC Milan – Juventus, scor 2-0, din etapa a 9-a din Serie A. Portarul român a fost din nou titular între buturile rossonerilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătăruşanu a profitat de accidentarea francezului Maignan şi a intrat din primul minut, aşa cum a făcut şi cu trei zile înainte, în eşecul cu Chelsea din UEFA Champions League.

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Juventus 2-0

Goalkeeper-ul de 36 de ani şi-a ajutat echipa să obţină o victorie uriaşă. Tomori (45+1) şi Brahim Diaz (54) au marcat în succesul de pe San Siro. Juventus a avut trei şuturi pe spaţiul porţii lui Tătăruşanu, dar românul a intervenit de fiecare dată salvator.

Pentru evoluţia din derby, Tătăruşanu a fost notat cu 7.3 de Sofa Score. Numai patru coehipieri de-ai săi au primit note mai bune: Tomori (8.2), Kalulu (7.4), Brahim Diaz (7.6) şi Olivier Giroud (7.4).

Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu, printre remarcaţii din AC Milan – Juventus 2-0

Campioana en-titre din Italia a obţinut un succes extrem de important, cu care le-a egalat la puncte pe primele două clasate, Napoli şi Atalanta. Ambele încă nu au jucat în această etapă. Juventus e pe poziţia a 8-a în Serie A.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a fost titular în victoria dramatică a lui AC Milan cu Empoli

Ciprian Tătăruşanu, titular în victoria dramatică a lui AC Milan cu Empoli. Tătăruşanu a avut o prestaţie solidă în partida pe care echipa sa a câştigat-o în prelungirile meciului.

AC Milan a învins cu 3-1 pe Empoli, echipă la care joacă Răzvan Marin. Finalul a fost unul dramatic. După golul marcat de Ante Rebic, în minutul 79, totul părea că duce spre o victorie a campioanei Italiei. Nebunia a început în primul minut al prelungirilor. Bajrami a marcat în primul minut al prelungirilor şi a egalat. Milan avea să obţină victoria într-un final nebun. Ballo Toure şi Rafael Leao au marcat în minutele 90+3, respectiv 90+6.

Acestea au fost primele minute pentru Ciprian Tătăruşanu în actuala stagiune. A fost transferat de Milan în toamna anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru o jumătate de milion de euro. După ce a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma, plecat la PSG, Tătărușanu a ajuns să fie a doua variantă de îndată ce a fost transferat Maignan.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și