Închide meniul

Napoli – Real Madrid 2-3 şi Manchester United – Galatasaray 2-3, în Liga Campionilor. Revenire pentru Bayern. Toate rezultatele

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2023, 23:59

Reclamă
Napoli – Real Madrid 2-3 şi Manchester United – Galatasaray 2-3, în Liga Campionilor. Revenire pentru Bayern. Toate rezultatele

Napoli – Real Madrid 2-3 şi Manchester United – Galatasaray 2-3

Colaj din meciurile de marţi din UEFA Champions League / Profimedia

Napoli – Real Madrid 2-3 şi Manchester United – Galatasaray 2-3 au fost meciurile serii în Liga Campionilor. Marţi a avut loc etapa a doua din faza grupelor a celei mai importante competiţii europene intercluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele două meciuri au avut loc la ora 19:45. Salzburg a fost învinsă pe teren propriu de Real Sociedad, în timp ce Braga a întors fantastic rezultatul pe terenul lui Union Berlin, echipă care a jucat primul meci pe teren propriu în UEFA Champions League. Meciul serii a avut loc pe Stadio Diego Armando Maradona, acolo unde Real Madrid a învins Napoli cu 3-2.

Napoli – Real Madrid 2-3 şi Manchester United – Galatasaray 2-3

  • Salzburg – Real Sociedad 0-2
  • Union Berlin – Braga 2-3
  • FC Copenhaga – Bayern 1-2
  • Inter – Benfica 1-0
  • Lens – Arsenal 2-1
  • Manchester United – Galatasaray 2-3
  • Napoli – Real Madrid 2-3
  • PSV – Sevilla 2-2

Min. 90+5: PSV – Sevilla 2-2! Teze a restabilit egalitatea în prelungiri.

Min. 87: PSV – Sevilla 1-2! La doar un minut după ce a fost egalată, deţinătoarea Europa League a revenit în avantaj, graţie golului marcat de Youssef En Nesyri.

Min. 86: PSV – Sevilla 1-1! De Jong a restabilit egalitatea, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Min. 83 FC Copenhaga – Bayern 1-2! Tel îi aduce pe bavarezi în avantaj, cu câteva minute înainte de final.

Min. 81: Manchester United – Galatasaray 2-3! După ce a ratat de la 11 metri, Icardi l-a învins pe Onana cu o scăriţă superbă.

Min. 78: Napoli – Real Madrid 2-3! Fede Valverde a trimis o torpilă, iar echipa lui Carlo Ancelotti se află din nou în avantaj.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 71: Manchester United – Galatasaray 2-2! Kerem Akturkoglu a marcat din pasa lui Baris Yilmaz şi a restabilit egalitatea pe Old Trafford.

Min. 69: Lens – Arsenal 2-1! Elye Wahi îi aduce în avantaj pe francezi în meciul cu echipa lui Mikel Arteta.

Min. 67: Manchester United – Galatasaray 2-1! Rasmus Hojlund a reuşit dubla pe Old Trafford.

Min. 68: PSV – Sevilla 0-1! Nemanja Gudelj a deschis scorul în meciul de la Eindhoven.

Min. 67: FC Copenhaga – Bayern 1-1! Jamal Musiala a restabilit egalitatea pe Parken din pasa lui Mazraoui.

Min. 62: Inter – Benfica 1-0! Marcus Thuram a deschis scorul la Milano din pasa lui Dumfries.

Min. 56: FC Copenhaga – Bayern 1-0! Lukas Lerager a deschis scorul pe Parken contra campioanei Germaniei.

Reclamă

Min. 54: Napoli – Real Madrid 2-2! Campioana din Serie A a primit o lovitură de la 11 metri, după un fault al lui Nacho la Osimhen, iar Zielinski a transformat şi a restabilit egalitatea.

Min. 34: Napoli – Real Madrid 1-2! Jude Bellingham continuă forma incredibilă! Starul englez a înscris la capătul unei acţiuni superbe.

Min. 27: Napoli – Real Madrid 1-1! Giovanni Di Lorenzo a pasat greşit, Jude Bellingham a recuperat, i-a pasat lui Vinicius, iar brazilianul a finalizat.

Min. 25: Lens – Arsenal 1-1! Adrien Thomasson a restabilit egalitatea din pasa lui Elye Wahi.

Min. 23: Manchester United – Galatasaray 1-1! Wilfried Zaha, fostul atacant al „diavolilor”, a restabilit egalitatea pe Old Trafford. 

Min. 19: Napoli – Real Madrid 1-0! Leo Ostigard a deschis scorul pe Stadio Diego Armando Maradona, după o eroare a lui Kepa.

Min. 17: Manchester United – Galatasaray 1-0! Rasmus Hojlund, noua achizişie a lui United, a deschis scorul pe Old Trafford cu o lovitură de cap din centrarea lui Marcus Rashford.

Min. 14: Lens – Arsenal 0-1! Gabriel Jesus a deschis scorul din pasa lui Bukayo Saka.

Update: Au început meciurile de la ora 22:00. Napoli – Real Madrid este meciul serii.

Update: Fluier final în primele două partide din UEFA Champions League! Union Berlin – Braga 2-3 şi Salzburg – Real Sociedad 0-2.

Min 90+4: Union Berlin – Braga 2-3! Andre Castro, introdus pe teren în minutul 86, a dat lovitura pe Olympiastadion în prelungiri. Portughezul a marcat al treilea gol şi a obţinut victoria pentru Braga, care a fost condusă cu 0-2.

Min. 51: Union Berlin – Braga 2-2! Bruma a restabilit egaliatatea pe Olympiastadion din Berlin cu o execuţie superbă. Portughezul de 28 de ani a înscris cu un şut care s-a dus direct în vinclu.

Min. 41: Union Berlin – Braga 2-1! Sikou Niakate a redus din diferenă, după ce a trimis în poartă balonul respins de Ronnow.

Min. 37: Union Berlin – Braga 2-0! Sheraldo Becker a reuşit dubla după 7 minute, la capătul unei acţiuni frumoase a celor de la Union Berlin.

Min. 30: Union Berlin – Braga 1-0! Sheraldo Becker a deschis scorul în meciul de pe Olympiastadion din Berlin, din pasa lui Kral.

Min. 27: Salzburg – Real Sociedad 0-2! Brais Mendez a majorat diferenţa în meciul de pe terenul lui Salzburg în minutul 27.

Min. 7: Salzburg – Real Sociedad 0-1″ Oyarzabal a deschis scorul în meciul de la Salzburg, cu un şut din interiorul careului.

Min 4: Union Berlin – Braga 0-0! Gosens a trimis balonul în poarta portughezilor, dar reuşita sa a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Update 19:45: Au început primele două meciuri ale serii, Salzburg – Real Sociedad şi Union Berlin – Braga.

Grupele UEFA Champions League continuă cu primele meciuri din etapa a dua. Capul de afiş al serii este duelul de pe Stadio Diego Armando Maradona dintre Napoli şi Real Madrid.

Ambele echipe vin după victorii la limită în prima etapă. Napoli s-a impus la Braga cu 2-1, graţie autogolului marcat de Niakate ăn minutul 88 al partidei, în timp ce Real Madrid s-a chinuit pe teren propriu cu debutanta Union Berlin, scor 1-0. Unicul marcator al partidei a fost Jude Bellingham, el reuşind să înscrie în minutul 90+4.

În întrecerile interne, Napoli şi Real Madrid au câştigat la scor deplasările din weekend. Campioana din Serie A s-a impus cu 4-0 pe terenul celor de la Lecce, în timp ce Real Madrid a câştigat cu 3-0 pe terenul celor de la Girona.

Napoli şi Real Madrid s-au întâlnit ultima oară în 2017, în optimile de finală UEFA Champions League. Atunci, Real Madrid, echipa care avea să câştige trofeul, s-a impus în ambele partide cu 3-1.

Manchester United primeşte vizita lui Galatasaray

Un alt meci interesant va avea loc pe Old Trafford, acolo unde Manchester United va primi vizita celor de la Galatasaray.

În prima etapă, Manchester United a pierdut duelul de pe Allianz Arena, cu Bayern Munchen, scor 3-4. De partea cealaltă, Galatasaray a revenit de la 0-2 în partida de pe teren propriu cu FC Copenhaga. În minutele 86 şi 88, Boey şi Tete au marcat, după ce danezii au rămas în 10 oameni. În campionat, echipa lui Erik ten Hag a pierdut meciul de pe teren propriu cu Crystal Palace (0-1), în timp ce Galatasaray s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Ankaragucu.

Ultima oară când Manchester United şi Galatasaray s-au întâlnit într-un meci oficial s-a întâmplat în urmă cu 11 ani, tot în grupele UCL. Atunci, United s-a impus cu 1-0, în timp ce turcii s-au impus cu acelaşi scor pe teren propriu.

Programul de marţi în UEFA Champions League

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și