Închide meniul

Ce scrie presa internaţională după Manchester City – Real Madrid 4-0: „O răzbunare strălucitoare”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 8:56

Reclamă
Ce scrie presa internaţională după Manchester City – Real Madrid 4-0: O răzbunare strălucitoare”

Ce scrie presa internaţională după Manchester City - Real Madrid 4-0

Jucătorii lui Manchester City, bucurându-se după primul gol cu Real Madrid / Profimedia Images

Pep Guardiola şi elevii lui sunt elogiaţi după triumful entuziasmant din semifinala Ligii Campionilor. Iată ce scrie presa internaţională după Manchester City – Real Madrid 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

City din altă lume” sau „O răzbunare strălucitoare” sunt câteva titluri ale celor mai importante publicaţii sportive, potrivit As.com.

Ce scrie presa internaţională după Manchester City – Real Madrid 4-0

Principalele publicaţii sportive din lume au punctat diferenţa surprinzătoare de pe teren dintre Manchester City şi Real Madrid.

Atât pregătirea meciului de către Pep Guardiola, cât şi evoluţia uluitoare a lui Bernardo Silva, care a marcat o dublă, au fost lăudate din plin.

Gazzetta: „City din altă lume”

„Paradele lui Courtois în faţa lui Haaland nu au făcut decât să amâne victoria englezilor, care au deschis tabela în minutul 23 cu Bernardo Silva. City se află încă în cursa pentru triplă, având titlul în buzunar și urmând să joace finala FA Cup împotriva lui United pe 3 iunie”, a notat Gazzetta.it.

Reclamă

L’Equipe: „O răzbunare strălucitoare”

„Cetăţenii vor juca împotriva lui Inter Milano în finala Ligii Campionilor, după marele succes pe care l-au avut împotriva lui Real Madrid. Bernardo Silva, considerat de Pep Guardiola un jucător „special”, „unul dintre cei mai buni” pe care a avut ocazia să-l antreneze „în viața lui”. Portughezii au onorat acest omagiu”, a scris L’Equipe.

The Guardian: „Silva conduce marșul către finală”

„Real Madrid nici măcar nu s-a apropiat (n.r.: de City), ceea ce a fost cu siguranță cel mai impresionant lucru din punctul de vedere al lui Manchester City. Încă un pas mai aproape de nemurire”, a elogiat The Guardian prestaţia „cetăţenilor”.

A Bola: „Bernardo Silva îşi conduce echipa către finală”

„Manchester City, cu Rúben Dias și Bernardo Silva titulari, a învins Real Madrid cu 4-0. (n.r. City) nu i-au lăsat pe madrileni să respire în primele 20 de minute”, a scris A Bola.

Reclamă 4 / 0/3

Bild: „Pep copleșește Real Madrid”

„Manchester City s-a calificat în finala Ligii Campionilor cu o victorie cu 4-0 în fața lui Real Madrid. Omul meciului a fost Bernardo Silva, cu o dublă în 14 minute”, a notat Bild.

Le Parisien: „City zdrobește Real Madrid”

„După înfrângerea în semifinale anul trecut, Manchester City nu a fost păcălită de data aceasta și a câștigat (4-0). Cetăţenii vor juca a doua finală în trei sezoane și vor fi favoriți împotriva lui Inter”, a notat Le Parisien.

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său, după umilinţa cu Manchester City

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său, după umilinţa suferită de Real Madrid cu Manchester City, scor 0-4, din returul semifinalelor UEFA Champions League. „Galacticii” au ieşit din cursa pentru apărarea trofeului şi câştigarea pentru a 15-a oară a Ligii Campionilor.

Ancelotti a suferit un eşec greu de digerat chiar în meciul în care a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri în Liga Campionilor – 191. L-a depăşit pe Alex Ferguson, care are 190 de partide.

City a jucat mai bine și a meritat să se califice. Ne-au presat de la începutul meciului și asta a făcut cu adevărat dificil să construim jocul pe care ni l-am dorit.

Este timpul să învățăm din asta, să ne gândim la sezonul viitor și să ne îmbunătățim. Sezonul trecut am fost capabili să-i învingem și să ajungem în finală. De data aceasta a venit rândul City”, a declarat Ancelotti, potrivit marca.com.

Cu o ofertă de a deveni selecţioner al naţionalei Braziliei, Ancelotti anunţă că nu îşi doreşte să plece de pe Bernabeu.

Reclamă

Nimeni nu se îndoiește, președintele a fost destul de clar în urmă cu 15 zile”, a reacţionat Carlo Ancelotti, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League.

Nici nu vreau să aud de asta. Mai avem un an de contract. Suntem foarte fericiți cu Ancelotti”, este declaraţia oferită de Florentino Perez, la care a făcut referire antrenorul Realului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și