Închide meniul

Braga – Real Madrid 1-2, Sevilla – Arsenal 1-2, în Champions League! Onana, „eroul” lui Manchester United. Toate rezultatele

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 23:55

Reclamă
Braga – Real Madrid 1-2, Sevilla – Arsenal 1-2, în Champions League! Onana, „eroul lui Manchester United. Toate rezultatele

Braga - Real Madrid şi Sevilla - Arsenal 0-0, în Champions League

Bellingham şi Vinicius, într-un meci al lui Real Madrid / Profimediaimages

Meciurile din Champions League sunt LIVE SCORE pe AS.ro. Bayern Munchen a reuşit să câştige în Turcia, iar Inter a „tremurat” acasă cu Salzburg. Bayern Munchen a învins, în deplasare, scor 3-1, formaţia turcă Galatasaray, în grupa A a Ligii Campionilor. Gruparea italiană Inter Milano a dispus, în grupa D, cu 2-1, de echipa austriacă Salzburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a reuşit să câştige pe terenul portughezilor de la Braga. Rodrygo (16) şi Bellingham (61) au înscris în victoria cu 2-1 şi o menţin pe gruparea din La Liga pe primul loc în Grupa C. Acelaşi rezultat s-a înregistrat şi în confruntarea Sevilla – Arsenal. Gabriel Jesus, cu un gol şi un assist, a fost MVP-ul „tunarilor”. Arsenal

Manchester United a obţinut incredibil o victorie pe Old Trafford. Maguire a deschis scorul în minutul 72, dar FC Copenhaga a primit penalty la ultima fază, în minutul 90+4. Abia intrat pe teren, Jordan Larsson, fiul lui Henrik Larsson, nu a reuşit să îl învingă pe Onana. Intervenţia portarului „diavolilor” a fost miraculoasă!

Meciurile de marţi din UEFA Champions League:

Galatasaray – Bayern Munchen 1-3
Inter – Sazburg 2-1
Benfica – Real Sociedad 0-1
Braga – Real Madrid 1-2
Lens – PSV 1-1
Manchester United – FC Copenhaga 1-0
Sevilla – Arsenal 1-2
Union Berlin – Napoli 0-1

Reclamă

Braga – Real Madrid 1-2, Sevilla – Arsenal 1-2

Min. 90+4: Manchester United – FC Copenhaga 1-0. Onana a fost salvatorul „diavolilor”. A apărat penalty-ul executat de Jordan Larsson.

Min. 63: Braga – Real Madrid 1-2. Portughezii au revenit imediat în joc. Djalo a şutat în forţă, iar efortul lui Kepa a fost în zadar!

Min. 61: Braga – Real Madrid 0-2. Noul star al „galacticilor”, Bellingham, şi-a trecut numele pe tabelă. A înscris cu un şut plasat, din marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 58: Sevilla – Arsenal 1-2. Gudelj a punctat din pasa lui Rakitic.

Min. 53: Sevilla – Arsenal 0-2. Gabriel Jesus a înscris un gol de senzaţie! Şut fabulos, la colţul lung, în vinclu.

Update 23.00: Rezultatele de la pauză:

  • Benfica – Real Sociedad 0-0
  • Braga – Real Madrid 0-1
  • Lens – PSV 0-0
  • Manchester United – FC Copenhaga 0-0
  • Sevilla – Arsenal 0-1
  • Union Berlin – Napoli 0-0

Min. 45+4: Sevilla – Arsenal 0-1. Martinelli a înscris la ultima fază, din pasa lui Gabriel Jesus!

Min. 16: Braga – Real Madrid 0-1. Vinicius a luat o acţiune pe cont propriu, a pasat în centrul careului iar Rodrygo a deviat mingea în poartă.

Update 22.00: Au început cele 6 meciuri rămase din această seară.

Update 21.55: Momente emoţionante pe Old Trafford, înainte de Manchester United – FC Copenhaga. Fanii şi jucătorii lui United i-au adus un ultim omagiu lui Sir Bobby Charlton, cel care a încetat din viaţă pe 21 octombrie.

Reclamă

Update 21.50: Echipele de start la Braga – Real Madrid

Braga: Matheus – Mendes, Serdar, Niakate, Borja – Carvalho, Zalazar, Al Musrati – Horta, Banza, Djalo

Real Madrid: Kepa – Carvajal, Rudiger, Nacho, Fran Garcia – Valverde, Modric, Camavinga – Rodrygo, Bellingham, Vinicius

Galatasaray – Bayern 1-3 şi Inter – Salzburg 2-1 au fost LIVE SCORE

Pe arena Ali Sami Yen, din Istanbul, Kingsley Coman a deschis scorul în minutul 8, iar Galatasaray a egalat, din penalti, în minutul 30, prin Icardi. Elevii lui Thomas Tuchel au rezolvat însă soarta partidei în doar şase minute din repriza secundă. Harry Kane a adus în avantaj oaspeţii, în minutul 73, pentru ca Musiala să stabilească scorul final în minutul 79. Bayern s-a impus cu 3-1 şi conduce în grupa A, cu 9 puncte din trei meciuri. Galatasaray are 4 puncte şi ocupă locul secund.

La Milano, Salzburg a dominat primul sfert de oră al meciului, însă echipa care a marcat a fost Inter, prin Alexis Sanchez, în minutul 19. Sanchez a devenit astfel chilianul cu cele mai multe goluri înscrise în Liga Campionilor – faza grupelor şi fazele finale. Salzburg a egalat în minutul 57, prin israelianul Oscar Gloukh, dar gazdele au primit un penalti în minutul 61, după ce Gourna-Douath şi Pavlovic l-au faultat în careu pe Frattesi. Hakan Calhanoglu a transformat în minutul 64 şi Inter a trecut în avantaj. Italienii au mai marcat odată, în minutul 81, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Victorie cu 2-1 pentru Inter, liderul din grupa D, cu 7 puncte. Salzburg, cu 3 puncte, este pe locul al treilea.

Min. 90: Galatasaray – Bayern 1-3 şi Inter – Salzburg 2-1! S-au încheiat primele meciuri ale serii.

Min. 79: Galatasaray – Bayern 1-3. Musiala i-a redus la tăcere pe fanii turci. Şut din interiorul careului, la care Muslera nu a putut interveni.

Min. 73: Galatasaray – Bayern 1-2. Harry Kane a lovit din nou în tricoul bavarezilor. A încercat să marcheze cu călcâiul, mingea a ajuns din nou la el, după care nu l-a mai iertat pe portarul advers.

Min. 64: Inter – Salzburg 2-1. Italienii au revenit imediat la conducere. Calhanoglu a executat impecabil un penalty.

Min. 57: Inter – Salzburg 1-1. Oscar Gloukh, israelianul care a marcat în poarta României, a dat lovitura la Milano. A finalizat cu un şut superb, la colţul lung, o acţiune colectivă.

Min. 30: Galatasaray – Bayern 1-1. GOOOLLL Mario Icardi! Starul gazdelor l-a ridiculizat pe Ulreich de la 11 metri. A reuşit o „scăriţă” de senzaţie!

Min. 28: Penalty pentru turci! Mario Icardi a fost faultat în careu, iar arbitrul nu a stat pe gânduri şi a arătat punctul cu var.

Min. 19: Inter – Salzburg 1-0. Alexis Sanchez a primit o pasă în careu şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers!

Min. 8: Galatasaray – Bayern 0-1. Kingsley Coman a deschis rapid scorul, din pasa lui Sane!

Update 19.45: Au început disputele Galatasaray – Bayern Munchen şi Inter – Salzburg!

Update 19.00: Echipele de start la Galatasaray – Bayern Munchen

Galatasaray: Muslera – Boey, Sanchez, Bardakci, Karataș – Ayhan, Akturkoglu, Torreira – Tete, Icardi, Zaha

Bayern Munchen: Ulreich – Mazraoui, Kim, De Ligt, Davies – Laimer, Musiala, Kimmich – Coman, Kane, Sane

Echipele de start la Inter – Salzburg:

Inter: Sommer – Pavard, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Frattesi, Calhanoglu, Mkhitaryan, Augusto – Martinez, Sanchez

Salzburg: Schlager – Dedic, Solet, Pavlovic, Ulmer – Sucic, Bidstrup, Gourna-Douath, Kjaergaard – Gloukh, Simic

Etapa a treia din faza grupelor UEFA Champions League începe cu două dueluri extrem de interesante. Campioana Turciei, Galatasaray, va primi vizita campioanei din Bundesliga, Bayern Munchen.

Bayern Munchen şi Galatasaray sunt echipele de pe primele două locuri din Grupa A. Nemţii au 6 puncte, după ce au câştigat duelurile cu Manchester United şi FC Copenhaga, în timp e turcii au 4 puncte, după remiza cu FC Copenhaga şi victoria de pe Old Trafford cu formaţia pregătită de Erik ten Hag.

În celălalt meci al grupei, Manchester United va juca din nou pe teren propriu, cu FC Copenhaga. Victoria este obligatorie pentru echipa lui Erik ten Hag, după ce a pierdut primele două meciuri ale grupei.

Arsenal merge la Sevilla, Real Madrid la Braga

De la ora 22:00. „tunarii” lui Mikel Arteta merg pe terenul deţinătoarei Europa League. Arsenal a pierdut etapa trecută în mod surprinzător pe terenul lui Lens, în timp ce Sevilla a remizat pe terenul celor de la PSV.

Ambele echipe vin după remize în campionat. Arsenal a reuşit să obţină un punct în derby-ul de pe Stamford Bridge cu Chelsea, scor 2-2, după ce a revenit de la 0-2, în timp ce Sevilla a remizat pe teren propriu cu Real Madrid.

Braga va avea parte de un meci de gală marţi seară, urmând să primească vizita lui Real Madrid. Etapa trecută, portughezii au revenit fantastic la Berlin, câştigând cu 3-2, după ce au fost conduşi cu 2-0. Cu acelaşi scor s-a impus şi Real Madrid în meciul de etapa trecută pe terenul campioanei din Serie A, Napoli.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și