Închide meniul

Christophe Galtier, discurs „spartan” înainte de Bayern – PSG: „Va trebui să avem un comportament mult mai agresiv!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 11:17

Christophe Galtier, discurs spartan” înainte de Bayern – PSG: Va trebui să avem un comportament mult mai agresiv!”

Christophe Galtier, discurs „spartan” înainte de Bayern - PSG

Christophe Galtier, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Christophe Galtier a avut un discurs „spartan” înainte de Bayern – PSG. Antrenorul campioanei Franței speră ca elevii săi să practice un joc mult mai agresiv, în partida retur cu Bayern, din optimile Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul tur, Bayern s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Kingsley Coman, în minutul 53.

Christophe Galtier, discurs „spartan” înainte de Bayern – PSG

Christophe Galtier este încrezător că PSG poate să anuleze rezultatul din meciul tur și să se califice în sferturi, însă, totodată, spune că nu va face o dramă, dacă echipa sa va fi eliminată din Champions League.

„Va trebui să jucăm mult mai mult decât am făcut-o în tur, cu un alt plan de joc. Prezența lui Kylian Mbappe ne permite să avem mai multă profunzime și percuție, dar va trebui să stăm mai sus pe teren și mai ales să recuperăm mingea mai sus în terenul advers.

Va trebui să avem un comportament mult mai agresiv, să jucăm un meci mai complet decât în tur.

Reclamă

Nu, personal nu am acest sentiment (n.r. că nu va face o dramă, dacă PSG va fi eliminată din Champions League). La PSG toate meciurile sunt importante, este o competiție foarte dificilă, mâine (n.r. azi) vor exista un câștigător și un învins și toți ne dorim ca PSG să câștige, dar asta e situația.

Champions League este un obiectiv foarte mare, suntem hotărâți să ajungem cât mai departe în această competiție. Vom fi pe un stadion magnific, plin, dar îndrăznesc să sper că vom răci atmosfera asta.

Aud și citesc ce se spune (n.r. despre accidentarea lui Neymar). În primul rând, sunt foarte necăjit, iar primul necăjit este el, dar este un jucător decisiv, Neymar are 17 goluri și 11 pase decisive în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

S-a accidentat grav, a fost întotdeauna foarte profesionist de când sunt eu la club, a avut o perioadă foarte grea după Cupa Mondială. Să-l ai pe Neymar este un plus”, a declarat Christophe Galtier, înaintea returului cu Bayern.

Neymar, veste catastrofală

Accidentat la glezna dreaptă şi înlocuit la meciul câştigat de PSG cu OSC Lille, scor 4-3, din 19 februarie, Neymar nu va mai juca în acest sezon. Jucătorul, care a suferit iniţial o entorsă, a efectuat mai multe teste care au evidenţiat „leziuni ale ligamentelor”.

Clubul parizian a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă că brazilianul urmează să fie operat: „Neymar Jr. a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani. În urma ultimei sale entorse contractate pe 20 februarie, cadrele medicale de la Paris Saint-Germain i-au recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă. Toţi experţii consultaţi au confirmat această necesitate”.

Operaţia va avea loc „în următoarele zile la spitalul ASPETAR din Doha” şi „este necesară o recuperare de 3 până la 4 luni înainte de revenirea la antrenamentele colective”.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar

PSG vrea să scape de Neymar, la finalul actualului sezon, din cauza numeroaselor scandaluri provocate, în ultima perioadă, de starul brazilian.

Potrivit jurnalistului Ben Jacobs de la CBS Sports, citat de site-ul le10sport.com, campioana Franței ar fi pus ochii pe tânăra extremă a celor de la Napoli, Khvicha Kvaratskhelia. Extrema georgiană ar fi fost solicitată inclusiv de Kylian Mbappe.

Numai că, în cazul unui transfer, șeicii de la PSG ar trebui să bage mâna adânc în buzunar, deoarece, potrivit sursei citate, Napoli ar solicita peste 100 de milioane de euro, pentru a-i da drumul lui Kvaratskhelia.

Reclamă

„Kvaratskhelia este rapid, tehnic și se integrează natural într-un sistem 4-3-3. Ideea că va fi disponibil pentru 57 de milioane de euro este un mic mit. Nu m-ar surprinde dacă Napoli l-ar evalua la aproape dublu, adică peste 100 milioane de euro”, a declarat jurnalistul Ben Jacobs.

Khvicha Kvaratskhelia, la numai 22 de ani, are evoluții fulminante în tricoul lui Napoli. Acesta a dat 12 goluri și 15 pase decisive, în 26 de partide bifate pentru formația italiană.

Napoli l-a transferat de Khvicha Kvaratskhelia, în vara anului trecut, de la Dinamo Batumi, pentru 11,5 milioane de euro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Kvaratskhelia este cotat la 60 milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și