Închide meniul

Neymar, veste catastrofală! Cât va lipsi de la PSG după accidentarea la gleznă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 19:36

Neymar, veste catastrofală! Cât va lipsi de la PSG după accidentarea la gleznă

Neymar, veste catastrofală

Neymar, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

  • Neymar, veste catastrofală

Neymar, veste catastrofală! PSG a anunțat că starul brazilian urmează să fie operat și că nu va mai evolua în actualul sezon. Neymar a fost transferat de PSG, în vara lui 2017, de la FC Barcelona, pentru 222 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, PSG se află pe primul loc din Ligue 1, cu 63 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Neymar, veste catastrofală

Accidentat la glezna dreaptă şi înlocuit la meciul câştigat de PSG cu OSC Lille, scor 4-3, din 19 februarie, Neymar nu va mai juca în acest sezon. Jucătorul, care a suferit iniţial o entorsă, a efectuat mai multe teste care au evidenţiat „leziuni ale ligamentelor”.

Reclamă

Clubul parizian a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă că brazilianul urmează să fie operat: „Neymar Jr. a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani. În urma ultimei sale entorse contractate pe 20 februarie, cadrele medicale de la Paris Saint-Germain i-au recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă. Toţi experţii consultaţi au confirmat această necesitate”.

Operaţia va avea loc „în următoarele zile la spitalul ASPETAR din Doha” şi „este necesară o recuperare de 3 până la 4 luni înainte de revenirea la antrenamentele colective”.

Reclamă

PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar

PSG vrea să scape de Neymar, la finalul actualului sezon, din cauza numeroaselor scandaluri provocate, în ultima perioadă, de starul brazilian.

Potrivit jurnalistului Ben Jacobs de la CBS Sports, citat de site-ul le10sport.com, campioana Franței ar fi pus ochii pe tânăra extremă a celor de la Napoli, Khvicha Kvaratskhelia. Extrema georgiană ar fi fost solicitată inclusiv de Kylian Mbappe.

Numai că, în cazul unui transfer, șeicii de la PSG ar trebui să bage mâna adânc în buzunar, deoarece, potrivit sursei citate, Napoli ar solicita peste 100 de milioane de euro, pentru a-i da drumul lui Kvaratskhelia.

Reclamă 4 / 0/3

„Kvaratskhelia este rapid, tehnic și se integrează natural într-un sistem 4-3-3. Ideea că va fi disponibil pentru 57 de milioane de euro este un mic mit. Nu m-ar surprinde dacă Napoli l-ar evalua la aproape dublu, adică peste 100 milioane de euro”, a declarat jurnalistul Ben Jacobs.

Khvicha Kvaratskhelia, la numai 22 de ani, are evoluții fulminante în tricoul lui Napoli. Acesta a dat 12 goluri și 15 pase decisive, în 26 de partide bifate pentru formația italiană.

Napoli l-a transferat de Khvicha Kvaratskhelia, în vara anului trecut, de la Dinamo Batumi, pentru 11,5 milioane de euro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Kvaratskhelia este cotat la 60 milioane de euro.

Tensiuni între Neymar și conducerea de la PSG

Recent, presa din Franța a scris despre faptul că Neymar nu s-ar afla într-o relație tocmai bună cu Luis Campos, directorul sportiv de la PSG.

Luis Campos a sosit în vara anului trecut la campioana Franței. Oficialul parizian l-a adus și pe Christophe Galtier, actualul antrenor al Parisului. Ambii au venit de la Lille, echipă alături de care au reușit să câștige campionatul în Franța în sezonul 2020/2021.

Directorul sportiv de la PSG a avut un obiectiv clar în momentul venirii pe „Parc des Princes”: plecarea lui Neymar. Luis Campos a considerat că fotbalistul brazilian încurcă mai mult decât să ajute și a forțat transferul său. Totuși, sud-americanul nu a putut fi vândut, astfel că rămânerea sa la PSG a creat tensiuni uriașe, notează jurnaliștii din Franța.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol