Închide meniul

Christophe Galtier, prima reacție după PSG – Bayern Munchen 0-1: ”Am avut deja o discuție în vestiar cu jucătorii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 februarie 2023, 8:31

Christophe Galtier a avut o primă reacție după PSG – Bayern Munchen 0-1, meciul tur din optimile UEFA Champions League. Cu Kylian Mbappe mai puțin de o repriză pe teren, oaspeții au dominat jocul la toate capitolele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru PSG, aceasta este a treia înfrângere consecutivă, în toate competițiile și a cincea din 2023, an în care a mai înregistrat alte cinci victorii și un egal. Asta în situația în care în stagiunea precedentă, PSG suferea patru eșecuri în cele 46 de partide disputate.

Christophe Galtier a avut o primă reacție după PSG – Bayern Munchen 0-1

”Am avut o oră de joc foarte grea, în fața unei echipe care a avut și posesia. Ne-am așteptat la asta, dar nu am avut adâncime în echipă. Hakimi și-a pierdut energia încă din prima repriză. A jucat mult la Cupa Mondială, cu dureri. Am încercat să îl aducem la nivelul optim de la revenire.

Am luat acel gol, înainte să îl trimitem pe Kylian pe teren, dar Bayern merita să înscrie mai multe goluri. După aceea, am avut mai multe conexiuni, mai multă viteză. Am avut destule ocazii de a marca, dar nu a fost de ajuns. Sper să ne revenim din punct de vedere al prospețimii.

Vom vedea. Este o dublă manșă, iar după această seară nu există o echipă eliminată și una calificată. Am multă speranță. Am avut deja o discuție în vestiar cu jucătorii. Cele două eșecuri precedente (1-2 cu Marseille și 1-3 cu Monaco) au contat la nivelul moralului. Dar nu sunt scuze de căutat. Suntem la un moment în care echipa nu este completă și nu se află la nivelul ei maxim”, a spus Galtier, citat de L`Equipe.

Reclamă

Kylian Mbappe, mesaj războinic

Kylian Mbappe a fost trimis pe teren abia în repriza secundă și a avut două goluri anulate, ambele după poziții de ofsaid. Chiar și așa, starul francez anunță că PSG se va califica în sferturile UEFA Champions League, după returul de la Munchen.

„Trebuie să mergem mai departe și luăm lucrurile pozitive din această partidă. Am arătat în ultima parte a meciului că putem să-i punem în situații inconfortabile când jucăm fotbalul nostru ofensiv. Sper ca toată lumea să fie disponibilă pentru retur. Vom merge acolo, la retur, să câștigăm și să ne calificăm!”, a spus Kylian Mbappe, conform Canal Plus.

Kingsley Coman și-a „răpus” fosta echipă

Bayern a învins-o pe PSG, pe Parc de Princes, în prima manșă din optimile UEFA Champions League. Golul victoriei pentru bavarezi a fost semnat de fostul parizian Kingsley Coman, în minutul 53.

Reclamă 4 / 0/3

Tabela a fost deblocată la opt minute după revenirea de la cabine. Fotbalistul crescut la PSG, Kingsley Coman, a marcat cu o reluare cu latul după o centrare a lui Alphonso Davies. Donnarumma a scăpat pe sub el mingea, iar balonul trimis de Coman a intrat în poartă.

După golul lui Coman, tot Bayern a fost echipa care a rămas în ofensivă. Bavarezii au lovit bara în minutul 63, prin Eric Choupo-Moting, după o pasă primită de la Musiala.

Finalul i-a aparținut însă lui PSG, care a avut două goluri anulate. Primul, în minutul 73, după ce Mbappe, aflat în offside, a împins în poartă o minge respinsă de Sommer la un șut al lui Neymar. Același Mbappe a mai avut un alt gol anulat, în minutul 82, după un offside semnalizat de VAR la Nuno Mendes.

Returul de la Munchen e programat pe 8 martie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și