Închide meniul

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2024, 15:29

Reclamă
Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League. Campioana României îşi va începe parcursul european din următorul sezon contra campioanei din San Marino, cel mai slab oponent posibil pentru roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turul confruntării dintre FCSB şi Virtus se va desfăşura pe 9/10 iulie, urmând ca returul să se dispute o săptămână mai târziu, la Bucureşti.

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

Virtus a cucerit în premieră titlul în San Marino, la finalul sezonului recent încheiat. În palmaresul viitoarei adversare a FCSB-ului se mai regăseşte o Cupă, câştigată în 2023.

Lotul celor de la Virtus este cotat la doar 1,04 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. De cealaltă parte, până la o eventuală plecare a lui Florinel Coman, lotul celor de la FCSB este cotat la aproape 35 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător al lui Virtus este Alessandro Pecci, o extremă dreapta cotată la 125.000 de euro. Virtus este antrenată de italianul Luigi Bizzotto, în vârstă de 64 de ani, care a antrenat doar echipe din San Marino.

Reclamă
Reclamă

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi a primului tur preliminar din Champions League. Roş-albaştrii se vor duela cu cea mai slab cotată echipă, din această fază a competiţiei.

Până la dubla cu Virtus, FCSB va desfăşura un cantonament în Olanda. Campioana a efectuat deja trei transferuri, în această perioadă de mercato. Marius Ştefănescu, David Kiki şi Daniel Popa au semnat cu campioana Ligii 1.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

Gigi Becali anunţă că i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB. Patronul campioanei României asigură că Elias Charalambous are soluţii pentru preliminariile UEFA Champions League. Golgheterul roş-albaştrilor este pe picior de plecare, după ce arabii de la Al Duhail şi-au manifestat interesul de a plăti clauza de reziliere în această săptămână.

Reclamă

„Nu ai cum să nu-l lași. Dacă se plătește clauza, e jucătorul lor. Să vedem mâine dimineața. Ei de trei zile zic că bagă banii. Eu le-am zis: ‘Cum să vă dau eu vouă comision la un jucător pe care nu vreau să-l vând? Pe mine mă interesează banii din Champions League, nu mă interesează astea 5 milioane ale voastre’. Dacă au plătit clauza, nu mai are rost să-l țin. Să se ducă omul să-și vadă de treaba lui.

L-am luat pe Ştefănescu care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Florinel. Ştefănescu ăsta ne va califica în Champions League. Spuneau unii că cu cine concurează… nu concurează cu nimeni! Ştefănescu va fi titular de drept, nu concurează cu nimeni.

Imediat îl ia (n.r. la naţională pe Ştefănescu) şi gata. Am pus 10 milioane de euro, o să plătească clauza. Atât i-am plătit clauză, după un an o să i se plătească„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și