Închide meniul

Ciprian Marica, optimist după victoria Farului: „Va fi frumos să mergem pe Ghencea”

Alex Ioniță Publicat: 12 iulie 2023, 22:48

Reclamă
Ciprian Marica, optimist după victoria Farului: Va fi frumos să mergem pe Ghencea”

Ciprian Marica, optimist după victoria Farului

Ciprian Marica a oferit un interviu pentru Antena Sport /

Ciprian Marica, optimist după victoria Farului. Fostul fotbalist al echipei naționale are încredere în jucătorii lui Gică Hagi și speră că echipa se va califica în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câștigătoarea din dubla manșă dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol se va duela, în turul al 2-lea preliminar al UEFA Champions League, cu învingătoarea „dublei” dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa.

Ciprian Marica, optimist după victoria Farului. Acționarul minoritar a vorbit și despre transferul lui Adrian Mazilu

Acționatul minoritar al celor de la Farul Constanța a vorbit despre victoria „marinarilor”, din meciul cu Sheriff Tiraspol. De asemenea, Marica a vorbit și despre un posibil transfer al lui Adrian Mazilu, care a avut o serie de ratări imense în prima parte a primei reprize.

„O victorie meritată, zic eu. Am avut şansa să marcăm din prima repriză. Au fost două şanse uriaşe ale lui Mazilu. Suntem fericiţi că avem prima şansă. Avem de recuperat forma fizică, potenţa, vigoarea de final de sezon, însă suntem pe drumul cel bun.

E clar că va fi nevoie de toţi jucătorii, mă aştept ca toţi care vor juca să demonstreze că merită să joace la Farul. Cu priceperea pe care a arătat-o Gică Hagi sperăm să ne luptăm acolo sus. Din punct de vedere al securităţii, UEFA se ocupă de tot astfel încât partida să se dispute în condiţii de siguranţă.

Reclamă

Dacă vom reuşi, va fi frumos să mergem pe Ghencea şi să avem cât mai mulţi fani alături de noi (n.r. în turul următor al preliminariilor). Suntem în discuţii cu mai multe cluburi pentru Mazilu, până nu se semnează ceva nu putem să anunţăm nimic”, a spus Ciprian Marica.

Bănel Nicoliţă, convins că Farul o poate elimina pe Sheriff

Bănel Nicoliţă a prefaţat duelul dintre Farul şi Sheriff şi a ajuns la concluzia că „marinarii” sunt favoriţi să obţină biletele pentru turul secund preliminar din Champions League.

De asemenea, fostul jucător a declarat că s-ar bucura dacă Gică Hagi va avea preformanţe notabile în acest sezon european, deoarece îi poate un respect deosebit „Regelui”.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt sigur că au prima şansă, chiar dacă întâlnesc o echipă bună, puternică din punct de vedere financiar. Au cumpărat jucători buni. Dar şansele sunt 60% pentru noi şi 40% pentru Sheriff. Este o echipă bună, care a jucat în Champions League, ştim ce surpriză a făcut pe Bernabeu. Ne aşteptăm la un meci greu, dar mi-aş dori din toată inimă să meargă mai departe domnul Hagi. Îl respect, campionatul l-a câştigat pe merit, şi de ce nu, să ajungă cât mai sus”, a declarat Bănel Nicoliţă, într-un interviu pentru Antena Sport.

„Eu pe Mazilu l-am văzut foarte matur, foarte bun. De ce să nu facă pasul. Are un potenţial mare de tot, l-am văzut că poate să joace chiar şi la echipa naţională”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și