Închide meniul

Ciprian Marica știe motivul pentru care FCSB a fost învinsă de Sparta Praga! Greșeala făcută de campioana României

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 9:17

Reclamă
Ciprian Marica știe motivul pentru care FCSB a fost învinsă de Sparta Praga! Greșeala făcută de campioana României

Ciprian Marica știe motivul pentru care FCSB a fost învinsă de Sparta Praga!

Ciprian Marica / Profimedia

Ciprian Marica știe motivul pentru care FCSB a fost învinsă de Sparta Praga! În opinia fostului internațional, campioana României a făcut o greșeală la partida de pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Sparta Praga s-a încheiat cu scorul de 2-3. Duelul de pe stadionul „Steaua” a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ciprian Marica știe motivul pentru care FCSB a fost învinsă de Sparta Praga!

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că FCSB a greșit echipa de start, la duelul cu Sparta Praga. Ciprian Marica a transmis că jucătorii campioanei au fost sub cei ai cehilor, din punct de vedere fizic.

„FCSB a greșit primul 11. Dacă se luptau de la egal la egal cu jucători foarte buni, ar fi fost în regulă, dar au un handicap din punct de vedere fizic. Nu mai este acel fotbal tehnic în care driblezi 2-3 jucători, nu mai merge.

Aici trebuie să duci duelurile fizice și să poți câștiga 1 la 1 cu adversarul. Au abuzat și de mingi lungi, aruncate la bătaie pentru cei doi din față. Cred că au greșit tactica de joc în prima repriză și au fost neinspirați în alegerea primului 11”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League

Gigi Becali a fost întrebat despre fazele controversate de arbitraj din duelul retur cu Sparta Praga. Acesta a transmis un mesaj categoric şi a declarat că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty, în prima repriză. La scorul de 2-0 pentru cehi, Darius Olaru a fost faultat în careu de Preciado, însă centralul nu a arătat punctul cu var.

De asemenea, Gigi Becali s-a plâns şi de faptul că arbitrul a dictat doar cinci minute de prelungiri, în repriza secundă. Acesta a subliniat pauzele de hidratare din timpul reprizei şi consideră că ar fi trebuit să se dicteze cel puţin opt minute de prelungiri.

„Noi am avut şi 11 metri. Păi, da, la 2-0.

Reclamă

2-0 şi cu încă două pe care le-am dat … Lasă că a fost manieră şmecherească, dar timpul, dacă vrei. S-au făcut şase schimbări şi au băut apă de două ori. Trebuia să dea cel puţin opt minute.

Eram noi pe val şi el a făcut întrerupere să bea apă, în minutul 75, îţi dai seama ce tupeu”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:52

Moreirense – Benfica LIVE VIDEO (22:15) în AntenaPLAY. Programul complet al etapei a 4-a din Liga Portugal

21:49

LIVE SCOREOţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu este neînvinsă în Liga 1

21:42

Cât vor costa, de fapt, biletele la meciurile de acasă ale FCSB-ului din Europa League! Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali

21:06

„Am crezut că joc cu Simona Halep!” Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open

20:46

Gabriela Ruse, eliminare dramatică de la US Open 2024! Paula Badosa a câştigat meciul după ce a salvat o minge de meci

20:42

„Dacă era telefon, nu se închidea la 0%!” Mihai Stoica, mesaj savuros despre Darius Olaru! Ce i-a reproşat după victoria cu LASK

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și