Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, lăudat la scenă deschisă de Adrian Mutu după AC Milan – Tottenham 1-0: „Merită, după atâtea critici!”

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 17:50

Reclamă
Ciprian Tătăruşanu, lăudat la scenă deschisă de Adrian Mutu după AC Milan – Tottenham 1-0: „Merită, după atâtea critici!

Ciprian Tătăruşanu a fost lăudat de CFR Cluj, după AC Milan - Tottenham 1-0

Ciprian Tătăruşanu, în timpul partidei AC Milan - Tottenham/ Profimedia

Ciprian Tătăruşanu a fost lăudat la scenă deschisă de Adrian Mutu, după AC Milan – Tottenham 1-0. Portarul român a închis perfect poarta campioanei Italiei, care a devenit favorită la calificarea în sferturile Ligii Campionilor, după rezultatul obţinut în manşa tur cu trupa lui Antonio Conte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a fost titular la AC Milan, în partida din optimile Ligii Campionilor, cu Tottenham. Portarul român a avut o prestaţie excelentă, şi nu le-a dat nicio şansă lui Harry Kane sau Richarlison.

Adrian Mutu l-a lăudat pentru Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham 1-0

Adrian Mutu a declarat că Ciprian Tătăruşanu merită toate laudele, după prestaţia din meciul AC Milan – Tottenham. Tehnicianul de la Rapid este de părere că în ciuda vârstei, portarul român are în continuare valoare.

Totodată, „Briliantul” a declarat că „Tătă” le-a închis gura contestatarilor, care i-au adus numeroase criticit în acest sezon.

După atâtea critici, merită și el o importantă valoare, chiar dacă are o vârstă înaintată. Rămâne un portar de mare valoare. Eu m-am uitat la celălalt meci, PSG-Bayern”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă premergătoare duelului Mioveni – Rapid.

Reclamă

AC Milan s-a impus în turul din optimile Ligii Campionilor cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Brahum Diaz. Ulterior, Tottenham a avut mai multe ocazii de a egala, însă Ciprian Tătăruşanu a fost pe poziţii şi poarta campioanei Italiei a fost intactă la finalul meciului de pe San Siro.

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham 1-0

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham, scor 1-0, din manşa tur a optimilor de finală ale UEFA Champions League. Titularizat de Stefano Pioli, portarul român de 37 de ani a fost printre remarcaţii confruntării de pe San Siro.

Brahim Diaz a avut nevoie de numai 7 minute pentru a deschide scorul. Forster a avut două intervenţii de senzaţie, dar în cele din urmă a scos mingea din plasă. A devenit astfel cel mai tânăr jucător care înscrie pentru AC Milan în fazele eliminatorii ale Ligii.

Reclamă 4 / 0/3

În celălalt careu, Tătăruşanu a salvat incredibil la execuţia lui Son. În minutul 59, Tătăruşanu i-a dat emoţii lui Stefano Pioli. A căzut după un duel cu Lenglet şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. A avut probleme la gleznă şi a strigat de durere. A reuşit totuşi să continue jocul. Cu Mike Maignan accidentat încă din luna septembrie, rossonerii îl mai au variantă de rezervă pe Antonio Mirante, veteranul de 39 de ani.

Tătăruşanu a avut intervenţii sigure până la final şi a ajutat-o pe AC Milan să obţină o victorie uriaşă în Liga Campionilor. Italienii sunt favoriţi acum la calificarea în „sferturi”.

Ciprian Tătăruşanu a avut una dintre cele mai mari note de pe teren. A primit 7.4 pe sofascore.ro. Numai Rafael Leao a fost notat mai bine. Portughezul a şi fost desemnat omul meciului de UEFA.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și