Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, scos de pe lista UEFA a lui AC Milan. Ratează returul cu Tottenham din „optimile” Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 martie 2023, 18:44

Reclamă
Ciprian Tătăruşanu, scos de pe lista UEFA a lui AC Milan. Ratează returul cu Tottenham din „optimile Champions League

Vești proaste pentru Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu ratează Tottenham - AC Milan / Hepta

Ciprian Tătăruşanu a fost scos de pe lista UEFA a lui AC Milan. Portarul român nu va juca în returul cu Tottenham din „optimile” Champions League. Goalkeeperul în vârstă de 37 de ani a fost înlocuit cu Mike Maignan, cel care l-a scos pe „Tătă” şi din primul 11 al rossonerilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost unul dintre remarcaţii din prima manşă, Tătăruşanu este OUT din lotul lui AC Milan. Pe San Siro, românul a avut parade de senzaţie şi a contribuit la succesul cu 1-0. Brahim Diaz a înscris singurul gol, în minutul 7.

Ciprian Tătăruşanu a fost scos de pe lista UEFA a lui AC Milan

Gazzetta dello Sport anunţă că Stefano Pioli a luat decizia drastică şi nu se va baza pe Tătăruşanu la Londra. Mike Maignan l-a înlocuit pe „Tătă”. „Portarul francez, care a lăsat în urmă accidentarea de lungă durată, a beneficiat de articolul 46.2 din codul UEFA, care permite echipelor să schimbe un portar și să-l includă în lista UEFA cu până la 24 de ore înainte de meci„, a transmis gazzetta.it.

Ciprian Tătăruşanu şi-a pierdut locul între buturi, după revenirea lui Maignan. În acest sezon, românul a apărat poarta lui AC Milan în 16 meciuri din Serie A şi 5 partide din UEFA Champions League.

Tătăruşanu nu a fost păstrat nici măcar rezervă. Veteranul de 39 de ani, Angelo Mirante, rămâne în lot din motive care ţin de numărul jucătorilor italieni care trebuie să fie pe listă, precizează sursa citată anterior. De pe lista UEFA s-a renunţat şi la Ibrahimovic, Vranckx, Adli, Dest şi Bakayoko.

Reclamă

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham 1-0

Titularizat de Stefano Pioli, portarul român de 37 de ani a fost printre remarcaţii confruntării tur de pe San Siro. Criticat în startul acestui an pentru evoluţiile din Serie A, „Tătă” le-a arătat fanilor de ce este în stare. Românul a închis poarta campioanei Italiei, chiar dacă i-a avut în faţă pe Harry Kane şi Son, starurile din ofensiva londonezilor.

Brahim Diaz a avut nevoie de numai 7 minute pentru a deschide scorul. Forster a avut două intervenţii de senzaţie, dar în cele din urmă a scos mingea din plasă. A devenit astfel cel mai tânăr jucător care înscrie pentru AC Milan în fazele eliminatorii ale Ligii.

În celălalt careu, Tătăruşanu a salvat incredibil la execuţia lui Son. În minutul 59, Tătăruşanu i-a dat emoţii lui Stefano Pioli. A căzut după un duel cu Lenglet şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. A avut probleme la gleznă şi a strigat de durere. A reuşit totuşi să continue jocul. Cu Mike Maignan accidentat încă din luna septembrie, rossonerii îl mai au variantă de rezervă pe Antonio Mirante, veteranul de 39 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Tătăruşanu a avut intervenţii sigure până la final şi a ajutat-o pe AC Milan să obţină o victorie uriaşă în Liga Campionilor. Italienii sunt favoriţi acum la calificarea în „sferturi”.

Ciprian Tătăruşanu a avut una dintre cele mai mari note de pe teren. A primit 7.4 pe sofascore.ro. Numai Rafael Leao a fost notat mai bine. Portughezul a şi fost desemnat omul meciului de UEFA.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și