Închide meniul

City – Real Madrid 4-3 | Reacţiile lui Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, după nebunia din Manchester! „Aceşti jucători nu îşi pierd minţile” / „Am jucat un meci fantastic!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 aprilie 2022, 0:50

City – Real Madrid 4-3 | Reacţiile lui Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, după nebunia din Manchester! „Aceşti jucători nu îşi pierd minţile / „Am jucat un meci fantastic!

Reacţiile lui Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, după Manchester City - Real Madrid 4-3

Profimedia

Reacţiile lui Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, după Manchester City – Real Madrid. Cele două echipe au oferit o „simfonie” de fotbal. Trupa lui Guardiola a câştigat cu 4-3 la capătul unui meci de poveste. Tehnicianul celor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, a recunoscut că echipa sa nu a făcut un joc bun şi a recunoscut probleme uriaşe din defensivă pe care echipa sa le-a avut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti nu şi-a pierdut speranţa şi crede că echipa sa se poate califica în finală. Ancelotti mai spune că Real Madrid trebuie să îşi rezolve problemele în defensivă pentru se califica în marea finală.

Carlo Ancelotti, după Manchester City – Real Madrid 4-3: „Nu ne-am apărat bine”

Pentru noi am ieșit din acest prim joc cu un rezultat care nu este bun, pentru că am primit patru goluri, nu ne-am apărat bine. Ce trebuie să facem este să ne apărăm mai bine, este un rezultat care se poate schimba în tur. E o echipă foarte puternică, a arătat-o ​​în seara asta. A te apăra mai bine este cheia pentru a ajunge în finală.

Acești jucători nu își pierd mințile când lucrurile sunt dificile. Primele 20 de minute au fost foarte dificile, dar după aceea am reușit – încet, încet – să revenim în joc și să ne păstrăm șansele de calificare deschise.”, a spus Carlo Ancelotti după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Pep Guardiola, după Manchester City – Real Madrid 4-3: „A fost un joc fantastic”

Şi Pep Guardiola, tehnicianul celor de la Manchester City, a avut un un discurs critic la adresa modului în care echipa sa s-a apărat. Totuşi, antrenorul celor de la City a spus că nvelul a fost unul fantastic, iar Real Madrid este o echipă „incredibilă”.

Reclamă

A fost un joc fantastic din ambele părți. Am făcut multe lucruri bune. Din păcate, am primit golurile și am fi putut înscrie mai multe. Am jucat un meci fantastic împotriva unei echipe incredibile„, a spus şi Pep Guardiola.

Karim Benzema, prima reacţie după „dubla” din Manchester City – Real Madrid 4-3

Karim Benzema a avut o evoluţie magnifică în Manchester City – Real Madrid, scor 4-3, în manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Goglgheterul „galacticilor” a reuşit două goluri pe Etihad şi menţine şansele echipei lui Ancelotti înaintea returului de pe Santiago Bernabeu.

Benzema a ajuns la 14 reuşite în această ediţie a Ligii Campionilor şi este golgheterul la zi din cea mai importantă competiţie continentală. L-a depăşit pe Robert Lewandowski şi a ajuns la 41 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

O înfrângere nu este niciodată bună pentru că suntem în Champions League. Cel mai important lucru este că nu am predat niciodată armele, suntem cu toţii implicaţi până la final. Acum trebuie să mergem pe Bernaveu şi vom avea nevoie de fanii noştri pentru a face ceva magic, adică să câştigăm.

Putem spune că ne-a lipsit puţin din toate în acest joc… puţină ambiţie, presiune, încredere„, a declarat Karim Benzema, potrivit uefa.com.

Manchester City – Real Madrid 4-3. ULUITOR! Meci de poveste în semifinalele Champions League, cu Istvan Kovacs la centru

Manchester City – Real Madrid, scor 4-3, a fost capul de afiş al semifinalelor din UEFA Champions League. Cele două formaţii s-au întâlnit pe „Etihad Stadium”, într-un meci care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Istvan Kovacs a fost la centru şi a arbitrat fără greşeală în confruntarea în care s-au înscris şapte goluri. Starurile lui Pep Guardiola au obţinut o victorie uriaşă şi sunt favorite înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Au marcat: De Bruyne ‘2, Gabriel Jesus ’11, Foden ’53, Silva ’74 / Benzema ’33, ’82 (p), Vinicius ’55.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și