Închide meniul

Cornel Dinu l-a sfătuit pe Gică Hagi să își schimbe staff-ul, după eliminarea rușinoasă din preliminariile Champions League

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 23:09

Reclamă
Cornel Dinu l-a sfătuit pe Gică Hagi să își schimbe staff-ul, după eliminarea rușinoasă din preliminariile Champions League

Cornel Dinu, mesaj categoric după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Cornel Dinu/ Hepta

Cornel Dinu l-a sfătuit pe Gică Hagi să își schimbe staff-ul.  Legenda clubului Dinamo a criticat prestația Farului, din înfrângerea cu Sheriff Tiraspol. Acesta este de părere că echipa de la malul mării are nevoie de un nou staff tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sheriff Tiraspol a eliminat-o pe Farul Constanța din preliminariile UEFA Champions League. Campioana Republicii Moldova a trecut de echipa lui Gică Hagi, după un joc bun prestat în prelungirile partidei. Sheriff s-a impus în fața Campioanei României cu scorul de 3-0, grație golurilor lui Talal (min 45+2), Mbekeli (min 99) și Ademo (min 105+1).

Cornel Dinu l-a sfătuit pe Gică Hagi să își schimbe staff-ul. La ce capitol suferă Campioana României

Cornel Dinu s-a declarat surprins de defensiva celor de la Farul și este dezamăgit de pregătirea defensivei lui Gică Hagi. Acesta i-a recomandat „Regelui” să își schimbe staff-ul tehnic, pentru ca jucătorii săi să fie pregătiți, din punct de vedere defensiv, pe viitor.

„Hagi face o treabă bună la nivelul României, dar din punct de vedere al instruirii, antrenorii pe care îi are sunt inferiori față de cei din străinătate. S-a văzut acest lucru la Tiraspol.

Hagi face în România un joc plăcut de posesie, de construcție și de finalizare, dar din păcate la nivelul calităților de fotbal european, al calităților defensive, Farul nu are cei mai buni jucători. Larie, Popescu și Artean nu au făcut față. Căpitanul lui Sheriff s-a distrat cu Artean.

Reclamă

Toate cele 3 goluri au fost luate prin zona centrale. Totuși, lângă Hagi este și Gică Popescu, un fost apărător excelent. Mă surprinde că Farul suferă pe plan defensiv, se vede și în campionatul nostru, dar mai rar”, a spus Cornel Dinu, la orangesport.ro.

După eliminarea din Liga Campionilor, Farul va evolua în turul al 2-lea preliminar al UEFA Conference League, alături de FCSB, CFR Cluj și Sepsi. Elevii lui Gică Hagi se vor duela cu pierzătoarea din „dubla” dintre Zrinjiski ( Bosnia ) și Uratru (Armenia).

Viorel Moldovan, reacţie categorică după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Viorel Moldovan nu-şi poate explica înfrângerea categorică suferită de Farul în returul cu Sheriff. Fostul internaţional susţine că jucătorii lui Gică Hagi au fost depăşiţi la toate capitolele în duelul cu campiona Moldovei.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta mai susţine că jucătorii de la Sheriff au avut un plus de agresivitate faţă de constănţeni, care au abordat meciul cu teamă.

„Vreau să cred că a fost un accident, această echipă poate mai mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat, au fost depăşiţi total, de nerecunoscut. Au fost fricoşi, şi fizic…mai agresivi cei de la Sheriff. Au fost primii la minge. Unde a fost omogenitatea? Poate şi aspectul financiar a contat, sunt bani mai mulţi acolo. Au legături foarte bune acolo”, a declarat Viorel Moldovan, conform sursei citate anterior.

România, fără echipă în grupele Champions League din sezonul 2013-2014

Sezonul trecut, CFR Cluj a fost învinsă în turul 2 preliminar al Ligii de armenii de la Pyunik. După 0-0 la Erevan, jucătorii antrenaţi atunci de Dan Petrescu au pierdut la lovituri de departajare în Gruia. A fost o eliminare ruşinoasă!

În sezonul 2021 – 2022, CFR Cluj s-a oprit în turul 3 preliminar. A cedat în dublă manşă în faţa celor de la Young Boys. Cu un an înainte, „feroviarii” au cedat cu Dinamo Zagreb, la lovituri de departajare, în turul 2 preliminar.

Gică Hagi a fost ultima dată în preliminariile Champions League în 2017. Viitorul pierdea cu ciprioţii de la APOEL. „Regele” a câştigat cu 1-0 la Ovidiu, dar a fost 0-4 la Nicosia. România a avut ultima dată echipă calificată în grupele competiţiei stelelor în sezonul 2013-2014. FCSB termina atunci pe ultimul loc grupa din care au mai făcut parte Chelsea, Schalke şi FC Basel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și