Închide meniul

Cotele bookmakerilor la câștigarea Balonului de Aur. Luptă între Lionel Messi și Erling Haaland

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2023, 9:10

Reclamă
Cotele bookmakerilor la câștigarea Balonului de Aur. Luptă între Lionel Messi și Erling Haaland

Cotele bookmakerilor la câștigarea Balonului de Aur

Erling Haaland, cu trofeul Ligii Campionilor / Profimedia Images

Cotele bookmakerilor la câștigarea Balonului de Aur nu au suferit modificări la ”vârf”, nici după ce Erling Haaland a câștigat Liga Campionilor, după Manchester City – Inter 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Erling Haaland rămân favoriții cerți ai ceremoniei de decernare a Balonului de Aur 2023, ce va avea loc pe 30 octombrie, la Théâtre du Châtelet din Paris.

Cotele bookmakerilor la câștigarea Balonului de Aur

Câștigarea Cupei Mondiale cu Argentina îi conferă lui Messi o cotă de 1.53 la al optulea Balon de Aur al carierei. Haaland are o cotă de 2.38, iar podiumul este completat de Kevin De Bruyne (12).

Apoi, avem parte de o serie de jucători cu o cotă de 81, printre care se află Karim Benzema, Kylian Mbappe, Harry Kane, Vinicius Jr, Marcus Rashford sau Khvicha Kvaratskhelia.

Erling Haaland, candidat la Balonul de Aur

Erling Haaland, candidat la Balonul de Aur, după cele trei trofee cucerite cu „cetăţenii” în acest sezon. Atacantul norvegian a ajuns pe Etihad în urmă cu un an, iar golurile sale din actuala stagiune au ajutat-o pe City să realizeze tripla.

Reclamă

Erling Haaland s-a dovedit a fi o adevărată afacere pentru Manchester City. Cumpărat pentru 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, atacantul de 22 de ani a avut parte de un sezon de vis în primul său an la noua campioană a Europei.

Golgheter în Premier League, norvegianul a doborât în acest sezon recordul lui Alan Shearer de 34 de goluri, care stătea în picioare încă din sezonul 1994/95. În 35 de partide disputate în acest sezon de Premier League, Haaland a înscris 36 de goluri.

Pe lângă reuşitele din campionatul englez, Haaland a mai reuşit să înscrie 12 goluri în Liga Campionilor, 3 goluri în Cupa Angliei şi unul în Cupa Ligii Angliei. În total, atacantul norvegian a ajuns la 52 de reuşite în 53 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile sale au ajutat-o pe Manchester City să cucerească tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor, ceea ce îl face pe norvegian unul dintre principalii candidaţi la Balonul de Aur în acest an.

De cealaltă parte, rivalul Messi a marcat 8 goluri la Cupa Mondială pe care a câștigat-o alături de Argentina. Mai mult, el și-a trecut în cont alte 21 de goluri și 20 de pase decisive pentru PSG.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și