Închide meniul

Cristi Chivu, victorie crucială obținută în UEFA Youth League cu Inter Primavera, împotriva Viktoriei Plzen

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 septembrie 2022, 22:48

Cristi Chivu, victorie crucială obținută în UEFA Youth League cu Inter Primavera, împotriva Viktoriei Plzen

Cristi Chivu, prima variantă a lui Inter pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi

Cristi Chivu, într-un meci pentru Inter Primavera / Profimedia

Cristi Chivu a obținut o victorie mare în UEFA Youth League alături de Inter Primavera, împotriva celor de la Viktoria Plzen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Primavera a învins-o cu 3-0 pe Viktoria Plzen U19, într-un meci din etapa a doua din UEFA Youth League.

Cristi Chivu, victorie în UEFA Youth League în Inter Primavera – Viktoria Plzen

Golurile echipei antrenate de fostul mare jucător român au fost semnate de Andrea Pelamatti, în minutele 28 și 32, și Valentino Carboni, în minutul 30.

Grație acestui rezultat, Inter Primavera a urcat pe primul loc în grupa C din UEFA Youth League, cu patru puncte, poziție pe care o împarte cu FC Barcelona.

În prima partidă din această campanie, echipa lui Cristi Chivu a reușit un 2-2 cu Bayern Munchen.

Reclamă

Cristi Chivu nu se gândeşte la o revenire în România

Cristi Chivu a dezvăluit ce oferte a primit din România. Antrenorul lui Inter U19 a declarat că nu vrea să revină în ţară, având un drum de urmat în Italia.

„Am primit multe mesaje, din Federație, nu. Eu am fost în tabăra adversă și am fost ciuruit. Eu vreau în iarbă, nu vreau la birou. Vreau să reușesc aici, vreau să rămân aici. Am primit oferte din România în ultimii ani, dar am refuzat, eu am început un drum aici. 

Au fost oferte mai mult sau mai puțin concrete, mai mult sau mai puțin oficiale, dar am refuzat. Primul obiectiv e Serie A și apoi urmează altul”, a declarat Cristi Chivu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu o antrenează pe Inter U19 din iulie 2021 şi a reuşit să câştige campionatul Primavera, după ce a învins în finală pe AS Roma U19.

Cristi Chivu poate ajunge antrenorul lui Inter

Cristi Chivu poate oricând ajunge antrenorul lui Inter Milano! Cel puţin aşa susţine Victor Becali, care se bazează pe pasul către echipa mare pe care fostul căpitan al României îl poate face.

„O dată, un scurt-circuit la echipa mare şi pac, se poate să i se ofere şansa. El are toate atuurile. Imediat i se dă posibilitate. Nu va antrena curând în România. Prima lui experienţă la un înalt nivel va fi în Italia, dar a avut oferte din România, două oferte din prima ligă şi din a doua.

Dar el a refuzat pentru că era plecat la un drum în Italia, s-a stabilit la Milano, copiii la şcoală, eram convins că le va refuza. Îl vom vedea cu siguranţă la echipa naţională, dar peste ceva ani. Nici nu cred ca l-ar interesa pe el acum echipa naţională”, a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cristi Chivu a evoluat pentru Inter în perioada 2007-2014, bifând 115 partide. Alături de italieni, a triumfat în Champions League, în sezonul 2009-2010, când echipa era antrenată de Jose Mourinho. Pe lângă trofeul european, Chivu a mai devenit de trei ori campion în Serie A.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și