Închide meniul

Cristian Bălgrădean, dărâmat după rușinea istorică cu FC Pyunik: „E cea mai neagră seară la CFR Cluj!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iulie 2022, 0:40

Cristian Bălgrădean, dărâmat după rușinea istorică cu FC Pyunik: „E cea mai neagră seară la CFR Cluj!

Cristian Bălgradean joacă la CFR Cluj

Cristian Bălgradean, într-un meci pentru CFR Cluj / SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj a fost eliminată dramatic de FC Pyunik în turul 1 preliminar al Champions League. Cristian Bălgrădean e la pământ după umilința istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că în prima repriză dacă era 2-0, 3-0 nu se supăra nimeni. Am luat gol la singurul lor șut pe poartă, s-a dus meciul în prelungiri, iar la penalty-uri știți ce s-a întâmplat. Cred că e cea mai neagră seară a mea de când sunt la CFR. Mi-a venit mingea urât și am respins-o cum am putut. Nu știu dacă puteam să fac mai mult, să o resping peste poartă… acolo am putut s-o resping.

Cristian Bălgrădean, dărâmat după rușinea istorică cu FC Pyunik

Acum, la penalty-uri, știți cum e… e o loterie. Se întâmplă să ratezi, au ratat jucători mai mari decât noi. Simțim dezamăgire, frustrare, cred că toată lume se aștept să mergem mai departe. Noi voiam să mergem cu orice preț mai departe, dar ăsta e fotbalul. Am luat gol în minutul 89 și 119, ăsta este fotbalul…

Acum trebuie să ne revenim. În seara asta nici nu știu cine o să doarmă. Probabil mâine vom analiza meciul, nici nu știm ce va fi. Asta decide antrenorul dacă unii dintre jucători nu vor mai prinde primul „11”. Cred că clubul depindea de acești bani din Champions League, dar nu cred că va fi sfârștiul clubului aici”, a spus Cristian Bălgrădean, conform digisport.ro.

După 0-0 la Erevan, CFR Cluj era obligată să o învingă pe FC Pyunik în Gruia. Campioana României a deschis scorul după doar șase minute, prin Nana Boateng, care a înscris cu capul după o fază fixă.

Reclamă

CFR Cluj, egalată de două ori în ultimul minut

Au continuat să curgă ocaziile la poarta lui Pyunik, iar presiunea CFR-ului a fost fructificată în minutul 27, când a marcat Adrian Păun. Reușita a fost însă anulată pentru ofsaid. Păun se afla în spatele porții celor de la FC Pyunik în momentul când Nana Boateng a lovit mingea, astfel că decizia tușierului este corectă.

În repriza a doua, CFR Cluj a scăzut ritmul și a fost taxată. În minutul 90, la un corner, Zoran Gajic a sărit mai bine decât toți fundașii lui Petrescu și l-a învins pe Bălgrădean.

În prelungiri, Petrila a marcat pentru 2-1 în minutul 94, dar emoțiile au continuat pentru campioana României. Pyunik a primit penalty în minutul 107 după o gafă a lui Burcă. Din fericire pentru CFR, Cristi Bălgrădean a apărat șutul lui Hovhannes Harutyunyan.

Reclamă 4 / 0/3

Petrila și Camora au ratat la penalty-uri

Când CFR Cluj a crezut că a obținut calificarea, FC Pyunik a produs al doilea cutremur în Gruia. În minutul 119, același Zoran Gajic a împins balonul în poartă, după o respingere greșită a lui Bălgrădean, și a trimis meciul în prelungiri.

La penalty-uri, au ratat Claudiu Petrila și Mario Camora. Armenii au transformat toate loviturile, iar campioana României a fost eliminată din preliminariile Champions League în turul 1.

Recomandări
  • Cristian Bălgrădean, dărâmat după rușinea istorică cu FC Pyunik
  • Ce a spus portarul CFR-ului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și