Închide meniul

Cristiano Ronaldo rămâne cu un record incredibil în Liga Campionilor! Borna stabilită de portughez care nu va fi depăşită

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 22:06

Cristiano Ronaldo rămâne cu un record incredibil în Liga Campionilor! Borna stabilită de portughez care nu va fi depăşită

Cristiano Ronaldo rămâne cu un record incredibil în Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo rămâne cu un record incredibil în Liga Campionilor! Săptămâna aceasta s-a încheiat faza grupelor UEFA Champions League pentru ultima oară, urmând ca din sezonul viitor să se schimbe formatul competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul de echipe va creşte la 36 şi nu vom mai avea grupe, iar Cristiano Ronaldo se poate lăuda cu un record care nu va fi doborât.

Cristiano Ronaldo rămâne cu un record incredibil în Liga Campionilor!

Pentru că nu va mai exista faza grupelor începând din sezonul viitor, Cristiano Ronaldo rămâne cu cele mai multe meciuri disputate în această fază a competiţiei. În total, el a evoluat în 98 de meciuri în faza grupelor la Manchester United, Real Madrid şi Juventus.

Topul celor mai multe prezenţe în faza grupelor UEFA Champions League

Chiar dacă nu mai evoluează în UEFA Champions League, starul portughez continuă să facă spectacol în Liga Campionilor Asiei, competiţie care se vede în AntenaPLAY.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv din istorie. Anunțul celor de la Google

Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv din istorie. Potrivit unei dezvăluiri făcute de platforma Google, starul celor de la Al-Nassr este mult mai popular decât alte nume importante din lumea sportului, cum ar fi Lionel Messi sau Michael Jordan.

Odată cu împlinirea a 25 de ani de la lansarea motorului de căutare Google, reprezentanții companiei au publicat o listă în care apar cele mai căutate nume și evenimete de la apariția platformei.

Potrivit acestei dezvăluiri, Cristiano Ronaldo este cel mai căutat atlet din ultimii 25 de ani. Popularitatea acestuia este una ridicată, având în vedere că a doborât numeroase recorduri și că a cucerit foarte multe trofee, alături de echipele la care a fost legitimat.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, pe lângă faptul că este cel mai căutat atlet din istoria Google, Ronaldo a stabilit și un record impresionant pe rețelele de socializare. În momentul de față, acesta este cel mai urmărit atlet de pe Instagram, cu numărul uluitor de 614 milioane de urmăritori.

Astfel, având în vedere dezvăluirea celor de la Google, Ronaldo a depășit nume uriașe din lumea sportului, cum ar fi Lionel Messi, LeBron James, Floyd Mayweather sau Connor McGregor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și