Închide meniul

Cum a numit-o Maccabi Tel Aviv pe FCSB după tragerea la sorți din turul al 2-lea Champions League. Mesajul postat de israelieni

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 14:35

Reclamă
Cum a numit-o Maccabi Tel Aviv pe FCSB după tragerea la sorți din turul al 2-lea Champions League. Mesajul postat de israelieni

Cum a numit-o Maccabi Tel Aviv pe FCSB după tragerea la sorți din turul al 2-lea Champions League

Profimedia

Iată cum a numit-o Maccabi Tel Aviv pe FCSB după tragerea la sorți din turul al 2-lea Champions League. Oficialii formației din Israel au distribuit un mesaj, pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că va lupta cu echipa lui Gigi Becali în preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care va trece de Virtus, în turul 1 preliminar, campioana României se va duela cu Maccabi Tel Aviv. Prima manșă a „dublei” ar urma să fie programată pe data de 23 sau 24 iulie, la București, în timp ce returul ar urma să aibă loc pe 30 sau 31 iulie, în deplasare.

Cum a numit-o Maccabi Tel Aviv pe FCSB după tragerea la sorți din turul al 2-lea Champions League

După tragere, Maccabi a anunțat că se va duela cu câștigătoarea meciului dintre Virtus și „Steaua București”.

„Turul 2! Maccabi va întâlni câștigătoarea meciului dintre Virtus (San Marino) și Steaua București (România)”, au postat oficialii lui Maccabi Tel Aviv, pe rețelele de socializare.

Este deja bine cunoscut conficltul de identitate dintre echipa lui Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei, care poartă numele de „Steaua”. Echipa militară, care a câștigat numele echipei istorice, evoluează în Liga a 2-a din România, în timp ce campioana României poartă numele de FCSB.

Reclamă
Reclamă

Cine este Maccabi Tel Aviv, adversara FCSB-ului din turul al 2-lea preliminar din Champions League

Iată cine este Maccabi Tel Aviv, adversara FCSB-ului din turul al 2-lea preliminar din Champions League. În cazul în care va trece de cei de la Virtus, în primul tur preliminar, campioana României se va duela cu formația din Israel.

Maccabi Tel Aviv este campioana sezonului trecut din Israel. În total, posibila adversară a FCSB-ului a câștigat 25 de titluri, în întreaga sa istorie.

Maccabi va intra direct în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor, datorită coeficientului pe care îl are campionatul din Israel.

Reclamă

În momentul de față, Maccabi Tel Aviv are un lot cotat la suma de 24,07 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Cel mai valoros jucător al israelienilor este Felicio Milson, un portughez în vârstă de 24 de ani care este cotat la suma de 4 milioane de euro.

Totuși, de notat este faptul că vedeta echipei este Eran Zahavi, care a fost și adversarul României în preliminariile pentru EURO 2024. Atacantul a ajuns acum la 36 de ani și este cotat la suma de 1,2 milioane de euro.

De cealaltă parte, FCSB are un lot cotat la 34,90 milioane de euro. Cei mai scumpi jucători din echipa lui Gigi Becali sunt Florinel Coman și Darius Olaru, fiecare fiind evaluat la 7 milioane de euro.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:54

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu! Mesaj superb despre „perla” lui Gigi Becali: „Va străluci din nou!”

21:33

Mihai Stoica, semnal de alarmă înainte de debutul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „Am mari temeri, nu ştiu dacă poate!”

21:12

Unchiul lui Novak Djokovic, noul președinte al Federației Sârbe de Tenis! Ce ambiții are noul oficial

20:55

LIVE TEXTOţelul – Dinamo 1-1. Echipa lui Dorinel Munteanu a reuşit să egaleze! Două goluri în cinci minute în derby-ul de la Galaţi

20:51

VideoNaţionala feminină de rugby a României, primul meci după 16 ani: „Mergem la victorie!”

20:41

„Poate câștiga Dinamo titlul?” Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc! Cum a analizat situația „câinilor”

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și