Închide meniul

Cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League, după ce am aflat semifinalele. Liverpool și Manchester City, marile favorite

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2022, 9:38 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 14:22

Cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League, după ce am aflat semifinalele. Liverpool și Manchester City, marile favorite

Liverpool - Real Madrid este finala UEFA Champions League

Profimedia

  • Liverpool și Manchester City, marile favorite ale bookmakerilor
  • Real Madrid are cotă 6.50 la câștigarea UCL

Liverpool și Manchester City sunt favoritele bookmakerilor la câștigarea UEFA Champions League. Cormoranii au o cotă de 2.25 din partea specialiștilor, în timp ce cetățenii au o cotă de 2.35.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA Champions League | Care sunt favoritele caselor de pariuri

Cine e dispus să riște, poate fi tentat de cota de 6.50 primită de Real Madrid pentru a pune mâna pe al 14-lea trofeu UCL din istoria clubului. Chiar dacă le-a eliminat pe Juventus și Bayern, Villarreal are o cotă uriașă, 25, pentru câștigarea trofeului.

”Real Madrid este ”regina” competiției. Este a treia semifinală din istoria noastră în Liga Campionilor. Am repetat-o ​​pe cea de anul trecut și este un succes pentru noi. Dacă jucăm ca în partea a doua, nu vom avea șanse cu Real Madrid. Vom încerca să jucăm foarte bine”, a spus Pep Guardiola.

Reclamă

Manchester City – Real Madrid şi Liverpool – Villarreal, semifinalele Ligii Campionilor

Manchester City – Real Madrid şi Liverpool – Villarreal sunt cele două semifinale ale UEFA Champions League din acest sezon. Partidele se vor juca pe 26/27 aprilie și 3/4 mai.

Manchester City s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a trecut în sferturi de Atletico Madrid. După victoria din tur cu 1-0, echipa lui Guardiola a terminat la egalitate pe Wanda Metropolitano, scor 0-0.

Reclamă

Real Madrid a oferit cea mai spectaculoasă „dublă” din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După victoria cu 3-1 obţinută pe Stamnford Bridge, Real Madrid părea că are califcarea asigurată. Numai că Chelsea a făcut un meci mare pe Santiago Bernabeu şi chiar a condus cu 3-0, scor de calificare. Goluri lui Rodrygo şi Benzema, din prelungiri, au calificat Real Madrid în a 10-a semifinală din UEFA Champions League din ultimii 12 ani.

Liverpool – Villarreal, a doua semifinală a Ligii

Liverpool a trecut de Benfica Lisabona, după ce a câştigat cu 3-1 în deplasare şi a remizat pe teren propriu, scor 3-3. Marea surpriză a acestui sezon a produs-o Villarreal. Echipa lui Unai Emery a produs şoc după şoc în acest sezon. După ce a eliminat-o în optimile Ligii Campionilor pe Juventus, în sferturi echipa din Spania a eliminat-o pe Bayern Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern