Închide meniul

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii Campionilor, după turul sferturilor de finală

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2023, 8:39

Reclamă

Cotele pentru câștigarea Ligii Campionilor s-au modificat după turul sferturilor de finală ale competiției. Totuși, Manchester City a rămas favorita specialiștilor, având acum o cotă și mai mică. Asta după ce a învins-o cu 3-0 pe Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria lui Real Madrid cu Chelsea a dus-o pe deținătoarea trofeului cu un pas în semifinale. Galacticii au acum o cotă de 4 la adjudecarea unui nou trofeu inter-cluburi. Podiumul este încheiat de Napoli, care are o cotă de 8, chiar dacă a pierdut turul cu Milan, 0-1.

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii Campionilor, după turul sferturilor de finală

De cealaltă parte, cota Milanului a scăzut de la 18, cât era înaintea sferturilor, la 12. Rivala din oraș, Inter, are cotă 8.50, după succesul de pe terenul Benficăi, 2-0.

Urmează cotele uriașe pe care le primesc echipele care au pierdut clar partidele din turul sferturilor Ligii. Bayern (40), Chelsea (60) și Benfica (75) par ieșite din lupta pentru trofeu, cel puțin în opinia bookmakerilor. Bavarezii aveau o cotă de 6.50, înainte de turul din Anglia.

De notat e și faptul că dintre cele opt echipe rămase în competiție, șase au în palmares cel puțin două trofee UEFA Champions League, Napoli și Manchester City fiind singurele care încă nu au pus mâna pe trofeul suprem al fotbalulu inter-cluburi european. Real Madrid deține recordul (14), fiind urmată de AC Milan (7), Bayern Munchen (6), Inter (3) și Benfica și Chelsea (2).

Reclamă

Luciano Spalletti l-a criticat pe Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0

Luciano Spalletti l-a criticat pe Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0, meci arbitrat de român în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Arbitrul este acuzat că l-a eliminat ușor pe Anguissa și că nu a condus cu aceeași măsură.

Antrenorul liderului din Serie A a făcut referire și l-a momentul în care Rafa Leao a distrus steagul de la colțul terenului, în prima repriză, fără să fie pedepsit de Kovacs. Și presa din Italia l-a criticat pe Kovacs.

”Felicit echipa că a încercat să egaleze, chiar dacă aveam un om mai puțin pe teren, dar îl felicit și pe Maignan pentru intervenția salvatoare. Ne pare rău că nu îl vom avea pe Anguissa pentru retur. Eu cred că nu este corect să nu îl avem.

Reclamă 4 / 0/3

Cartonașul galben primit de Kim? Dacă vorbim de gesturi necontrolate, să vorbim de momentul în care Leao a distrus steagul de la corner. Să mergem să le spunem copiilor să lovească steagul de la corner, pentru că oricum nu vor păți nimic”, a spus Spalletti, citat de gianlucadimarzio.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și