Închide meniul

Cum au reacţionat jurnaliştii spanioli după Real Madrid – Manchester City 3-1. Catalanii, în stare de şoc: „Incredibil” / „Ziua cârtiţei!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2022, 11:11

Cum au reacţionat jurnaliştii spanioli după Real Madrid – Manchester City 3-1. Catalanii, în stare de şoc: „Incredibil / „Ziua cârtiţei!

Cum au reacţionat jurnaliştii spanioli după Real Madrid - Manchester City 3-1

Profimediaimages

Real Madrid a învins-o pe Manchester City, scor 3-1, şi a obţinut biletele în finala UEFA Champions League. „Galacticii” au pierdut manşa tur şi au fost conduşi pe Santiago Bernabeu, dar au avut o revenire de senzaţie. Rodrygo a marcat în minutele 90 şi 90+1, iar Karim Benzema a semnat golul calificării în prima repriză de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa madrilenă a fost în extaz după ce trupa lui Carlo Ancelotti a obţinut calificarea în finala Ligii Campionilor. Cotidianul sportiv Marca, apropiat de Real Madrid, notează că noua campioana a Spaniei a reuşit un nou miracol şi cere: „Să coboare Dumnezeu şi să ne explice„.

Cotidianul As, tot din Madrid, titrează că Real Madrid vine „dintr-o altă lume„.

Catalanii, în stare de şoc după Real Madrid – Manchester City 3-1

Emisiunea El Chiringuito şi-o imaginează pe Real Madrid drept „Robin Hood„, în condiţiile în care clubul din capitala Spaniei i-a eliminat pe noii bogaţi ai fotbalului mondial, PSG, Chelsea şi City, după scenarii uluitoare.

În schimb, presa din Barcelona deplânge soarta lui City şi a antrenorului său catalan, Pep Guardiola. „Incredibil!”, a titrat Sport, peste o imagine cu Guardiola căruia nu-i vine să creadă ce i se întâmplă.

Reclamă

PSG, Chelsea, City. Ziua cârtiţei„, a scris Mundo Deportivo, referindu-se la modul în care Real Madrid a revenit după ce a fost condusă aparent decisiv în fiecare fază eliminatorie a actualei ediţii a Ligii Campionilor.

Cine poate explica Bernabeu?„, a adăugat cotidianul citat, potrivit news.ro.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penaltz). În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur.

Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Lionel Messi, reacţie uluitoare

Catalanii sunt în stare de şoc după meciul Real Madrid – Manchester City, scor 3-1, a fost comentat pe internet de Sergio Aguero, fostul atacant al lui Manchester City şi Barcelona. Acesta a fost ajutat de un alt jucător de legendă al Argentinei, Carlos Tevez. Imediat după ce madrilenii au întors scorul, Messi i-a trimis un mesaj lui Kun Aguero.

Aguero l-a întrebat pe Messi ce părere are despre revenirea miraculoasă a Realului. Acesta i-a răspuns într-un mod cel puţin surprinzător.

Gata, mi-a răspuns Leo. Mi-a spus: ‘Opreşte-te, idiotule! N-are cum să se întâmple aşa ceva‘”, a povestit Aguero. Răspunsul lui Tevez nu s-a lăsat prea mult timp aşteptat. „E nebun„, a reacţionat acesta, potrivit as.com.

Messi a fost dorit de Pep Guardiola la Manchester City, în momentul în care a aflat că legenda Barcelonei va pleca de pe Camp Nou. Negocierile nu s-au mai finalizat, iar Messi a acceptat oferta uriaşă a lui PSG.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și