Închide meniul

Lionel Messi, reacţie uluitoare după ce a văzut revenirea lui Real Madrid: „Opreşte-te, idiotule!”. Argentinianul, şocat de eliminarea lui Guardiola din Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2022, 8:33

Reclamă
Lionel Messi, reacţie uluitoare după ce a văzut revenirea lui Real Madrid: „Opreşte-te, idiotule!. Argentinianul, şocat de eliminarea lui Guardiola din Champions League

Lionel Messi, reacţie uluitoare în timpul meciului Real Madrid - Manchester City 3-1

Profimediaimages

Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League după o „remontada” incredibilă, pe Santiago Bernabeu, cu Manchester City. Campionii Spaniei au fost conduşi cu 1-0 în minutul 89, dar dubla lui Rodrygo a trimis meciul în prelungiri. Karim Benzema i-a dus pe „galactici” la Paris, acolo unde se vor lupta pentru trofeu, pe 28 mai, cu Liverpool. Lionel Messi a fost şocat de ceea ce a păţit Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super meciul Real Madrid – Manchester City, scor 3-1, a fost comentat pe internet de Sergio Aguero, fostul atacant al lui Manchester City şi Barcelona. Acesta a fost ajutat de un alt jucător de legendă al Argentinei, Carlos Tevez. Imediat după ce madrilenii au întors scorul, Messi i-a trimis un mesaj lui Kun Aguero.

Lionel Messi, reacţie de necrezut în timpul meciului Real Madrid – Manchester City 3-1

Aguero l-a întrebat pe Messi ce părere are despre revenirea miraculoasă a Realului. Acesta i-a răspuns într-un mod cel puţin surprinzător.

Gata, mi-a răspuns Leo. Mi-a spus: ‘Opreşte-te, idiotule! N-are cum să se întâmple aşa ceva‘”, a povestit Aguero. Răspunsul lui Tevez nu s-a lăsat prea mult timp aşteptat. „E nebun„, a reacţionat acesta, potrivit as.com.

Messi a fost dorit de Pep Guardiola la Manchester City, în momentul în care a aflat că legenda Barcelonei va pleca de pe Camp Nou. Negocierile nu s-au mai finalizat, iar Messi a acceptat oferta uriaşă a lui PSG.

Reclamă

Parizienii au fost eliminaţi într-un mod similar de Real Madrid, în optimile de finală ale UEFA Champions League. Câştigători cu 1-0 în manşa tur, campionii Franţei au cedat tot cu 1-3 în returul de pe Bernabeu. Mbappe a deschis scorul, dar Benzema a reuşit un hat-trick de senzaţie în numai 17 minute.

Imagini incredibile cu Guardiola, după Real Madrid – Manchester City 3-1

Pep Guardiola nu îşi revenea la finalul meciului Real Madrid – Manchester City 3-1. Antrenorul celor de la Manechester City a fost dărâmat la finalul partidei halucinante de pe Santiago Bernabeu. O imagine cu antrenorul lui City a devenit virală. Astfel, Guardiola a rămas pe bancă și urmărea pe un monitor interviul pe care îl dădea Carlo Ancelotti. Antrenorul lui City părea dărâmat după finalul de coșmar din returul cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

A fost pentru a 6-a oară în carieră când Pep Guardiola pierde o semifinală de Champions League.

Am fost aproape, dar n-am putut să ajungem în finală. E simplu ce s-a întâmplat, în prima repriză n-am prea fost în meci, n-am fost suficient de buni. După ce am dat gol, am fost mai buni, jucătorii se simțeau confortabil pe teren.

În ultimele 10 minute, ei au atacat, iar noi am suferit, nu am mai făcut față. Au pus multă presiune în careul nostru, cu Militao, Asensio, cu toți și au marcat de două ori. Nu am jucat cel mai bun fotbal posibil, e normal pe undeva, pentru că a fost o semifinală de Champions League, jucătorii resimt presiunea. Fotbalul este imprevizibil și trebuie să acceptăm asta. Avem nevoie de timp să procesăm ce s-a întâmplat și să ne concentrăm pe ultimele 4 jocuri din campionat„, a spus Pep Guardiola la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și