Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu, discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Putem să şi pierdem!” „Bursucul” a făcut iar praf fotbalul românesc: „Uităm unde suntem!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 21:50

Dan Petrescu, discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Putem să şi pierdem! „Bursucul a făcut iar praf fotbalul românesc: „Uităm unde suntem!

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu a avut un discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj. „Bursucul” a făcut praf fotbalul românesc la conferinţa de presă, unde a transmis că ardelenii nu sunt favoriţi în duelul de mâine seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania). Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Dan Petrescu, discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj

„Băieţii nu au văzut decât un meci de anul trecut. Trebuie să se omogenizeze puţin. Nu aveau jucători de nivelul acesta anul trecut. Fotbalul românesc ce a mai oferit în ultimul timp ca să fim favoriţi? Echipa naţională a pierdut aici. În ultimii 10 ani, în afară de CFR Cluj, nu s-a mai făcut nimic. Înainte, când veneai şi jucai în Armenia, erai obligat să câştigi. Toţi uităm unde suntem.

Avem probleme mari peste tot. Ar trebui să ştim realitatea. Nu înseamnă că CFR Cluj mâine nu poate să piardă. Eu sunt conştient de orice. Eu nu văd de ce să fie un meci foarte echilibrat. Nu mă interesează egal, victorie, vreau să mă calific. Restul e istorie! Cel mai important este să ne calificăm. E cel mai greu şi cel mai important”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Pyunik – CFR Cluj va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro, mâine seară, începând cu ora 19:00.

Reclamă

Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj

Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj în noul sezon. „Bursucul” a lămurit orice urmă de incertitudine, asigurând că buturile campioanei României vor fi apărate de Cristi Bălgrădean.

„Noul portar e Bălgrădean, el va apăra. Am mare încredere în el şi în Sava, altceva nu pot să vă spun. Nu aştept pe nimeni în momentul de faţă. Eu sunt foarte mulţumit de Bălgrădean şi Sava, au apărat foarte bine în pregătiri şi sper ca şi mâine să facă foarte bine”, a spus Dan Petrescu, la plecarea din România.

Totuși, Dan Petrescu nu exclude realizarea unui transfer răsunător până la finalul perioadei de mercato:

Reclamă 4 / 0/3

„Cireaşa de pe tort eu o aştept, non-stop, tot anul. Chiar dacă vine un băiat bun, mai vreau altul. Aşa sunt eu făcut. Cred că orice antrenor bun îşi doreşte mereu să apară altceva, un jucător bun”, a mai spus Petrescu.

Cine este FC Pyunik, adversara lui CFR Cluj din turul 1 preliminar al UEFA Champions League

Pyunik deține un record impresionant în Armenia, fiind cea mai titrată echipă din campionatul național. Fondată în 1992, adversara CFR-ului a cucerit 15 titluri de-a lungul istoriei, în 1992, 1996, 1997, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2014–15 și 2021–22.

Pe lângă cele 15 titluri, FC Pyunik a mai câștigat 8 Cupe și 9 Supercupe ale Armeniei.

La ora actuală, adversara campioanei României are o valoare a lotului de 5,96 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cei mai scumpi jucători ai echipei sunt Nikita Baranov, Anton Bratkov, Alexander Gonzalez, Renzo Zambrano și Jose Caraballo, cotați fiecare la 300.000 de euro.

FC Pyunik n-a ajuns niciodată în grupele unei cupe europene. Campioana Armeniei a participat ultima oară în preliminariile UEFA Champions League în 2015, când a fost „spulberată” de Molde, cu scorul general de 0-6.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și