Închide meniul

Dan Petrescu şi-a anunţat favorita în finala Champions League. Pronosticul „Bursucului” pentru Liverpool – Real Madrid

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2022, 9:23

Dan Petrescu şi-a anunţat favorita în finala Champions League. Pronosticul „Bursucului pentru Liverpool – Real Madrid

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Hepta

  • Dan Petrescu a anunţat cine crede că va câştiga finala UEFA Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Dan Petrescu şi-a anunţat favorita în finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid, care va fi în format LIVE TEXT pe as.ro, în această seară, de la ora 22:00. Antrenorul campioanei CFR Cluj a oferit şi un pronostic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” crede că Real Madrid va fi campioana Europei pentru a 14-a oară. Petrescu este convins că Carlo Ancelotti este „cheia” clubului legendar de pe Santiago Bernabeu.

Dan Petrescu şi-a anunţat favorita în finala Champions League

Ţin cu Real Madrid, cu Ancelotti şi cu preparatorul care a fost 5 ani la Chelsea. Ancelotti este antrenorul care m-a primit o săptămână la Chelsea când am avut licenţa PRO. E un om extraordinar, a trăit foarte mult şi cu o fată din România. În acea perioadă era cu această fată. E un antrenor pe care toţi jucătorii îl iubesc.

Reclamă

Merg pe mâna lui Real. Eu sunt fan Klopp, echipa lui joacă direct, pe poartă, fără multe pase. Fiecare are stilul lui, Klopp îmi place de mor, 4-3-3, totul pe atac, în viteză. Are niște jucători fenomenali, mai ales cei patru atacanți care pot câștiga oricând meciul. După 90 de minute, 1-1 o să fie. Și după bate Real”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unui podcast.

Fostul fundaş al Generaţiei de Aur l-a lăudat şi pe Karim Benzema, golgheterul la zi din UEFA Champions League. E sigur că francezul merită Balonul de Aur.

Reclamă

Benzema este cel mai bun jucător din lume acum, nu ştiu ce face. Joacă şi extremă, şi vârf, şi la apărare, şi la mijloc…„, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Dan Petrescu a povestit şi un episod surprinzător din vestiarul lui CFR Cluj. „Remontada” incredibilă reuşită de Real Madrid împotriva lui Manchester City, în returul semifinalelor Ligii Campionilor, l-a ajutat pe antrenorul ardelenilor să îşi motiveze jucătorii. Aşa ar fi câştigat meciul cu Universitatea Craiova, la finalul căruia CFR a devenit matematic campioana României.

Dan Petrescu: „Eu zic că numai CFR are spiritul ăsta, de-aia câștigăm trofee”

Ăla a fost ajutorul meu pentru câștigarea campionatului. Eu le-am pus băieților mei, înaintea meciului cu Craiova, din minutul 118 până în minutul 123 toate fazele și ce făceau ăștia pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Era un aut pentru Real și se aruncau toți, ziceau ‘este!’. Marcelo țipa la un aut. Ăla era un spirit pe care eu voiam să îl văd la CFR. Când noi pe bancă vom avea spiritul băieților ăștia, vom avea o șansă.

Le-am și spus: ‘Poate jucătorii Craiovei sunt mai buni, mai talentați, dar au o șansă doar dacă au spiritul nostru’. Eu zic că numai CFR are spiritul ăsta, de-aia câștigăm trofee. În toţi aceşti cinci ani nu cred că CFR a avut cel mai bun lo, dar spiritul a fost foarte important. Meciul ăsta m-a ajutat să le arăt cum un Benzema, care nu mai contează câți bani câștigă, se bucură pe bancă la un aut„, a precizat Petrescu.

Ce au declarat Jurgen Klopp și Carlo Ancelotti înaintea finalei Champions League

Managerul lui Liverpool a avut un răspuns surprinzător în momentul în care a fost întrebat cine este favorită în finala UEFA Champions League 2022. Klopp îi vede pe adversari cu prima șansă la ridicarea trofeului.

Nu este uşor să răspund. Aţi văzut revenirile lui Real Madrid, o echipă care nu pierde niciodată în finală, aşa că aş spune Real, pentru experienţă. Vreau însă să fim la acelaşi nivel, să fim noi înşine. Iar dacă suntem la nivelul nostru maxim, atunci e foarte greu să joci împotriva noastră.

Trebuie să înveţi să câştigi, nimeni nu poate să te înveţe asta, eu am învăţat asta la greu, am pierdut multe finale la viaţa mea, însă din fericire pe ultimele noi le-am câştigat. Echipa aceasta însă a învăţat, băieţii fac o treabă uimitoare de câţiva ani”, a afirmat Klopp înaintea meciului de la Paris„, a declarat Jurgen Klopp la conferința de presă.

Carlo Ancelotti are amintiri nefericite împotriva lui Liverpool. În 2005 a fost pe banca lui AC Milan într-o finală epică, care a intrat în istoria fotbalului. Rossonerii au condus cu 3-0 la pauză, pe stadionul din Istanbul, dar nu au pus mâna pe trofeu. Gerrard (54), Smicer (56) și Alonso (60) au restabilit egalitatea. „Cormoranii” au împins meciul la lovituri de departajare, acolo unde Dudek a făcut minuni și a contribuit la un succes antologic.

Am pierdut împotriva lui Liverpool în 2015 și, în mod ironic, aceasta a fost probabil cea mai bună performanță reușită de una dintre echipele mele într-o finală. Acum am avut timp să ne pregătim, suntem într-un moment bun, vom da tot ce putem. Vom vedea dacă este suficient pentru a câștiga jocul deoarece, uneori, în fotbal, se pot întâmpla lucruri care nu pot fi controlate.

Reclamă

Am ajuns în finală datorită calității noastre. Dacă nu ai asta, atunci nu ajungi într-o finală. Dar calitatea și talentul nu sunt suficiente. Trebuie să faci o echipă, să te asiguri că toți acceptă asta„, a precizat Carlo Ancelotti, potrivit uefa.com.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat
Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu
Liga 1 • 15 apr., 12:03
„Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 15 apr., 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 15 apr., 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
Liverpool - Crystal Palace 0-1! "Cormoranii" îşi pot lua adio de la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Premier League • 14 apr., 18:15
Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield