Închide meniul
VIDEO & FOTO

Maccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2024, 22:20 / Actualizat: 31 iulie 2024, 23:28

Reclamă
Maccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Maccabi Tel Aviv - FCSB 0-1, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Baeten a dat lovitura în ultimul minut

Profimedia

Maccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Campioana României s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Baeten a fost eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar, acolo unde va juca cu Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

William Baeten a fost eroul campioanei României şi a marcat golul calificării în ultimul minut de joc. FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Miculescu (6) a şutat pe lângă poartă din unghi, apoi Şut a expediat mingea din marginea careului (11), tot imprecis. În min. 14 s-a produs o ciocnire între Olaru şi Addo, în care căpitanul bucureştenilor şi-a spart capul, dar a putut continua jocul.

Până la pauză, FCSB şi-a mai creat două şanse bune de gol. Ştefănescu (25) a şutat din marginea careului, dar mingea a fost prinsă de portar. Olaru (37) a prins un şut formidabil de la 22 de metri, dar portarul Mishpati a respins în transversală.

Daniel Popa (78) a ratat şi el o ocazie notabilă, la centrarea lui Luis Phelipe (78). FCSB a dat lovitura pe contraatac în ultimul minut al timpului regulamentar, evitând prelungirile: Luis Phelipe l-a lansat pe Popa, acesta a centrat în careu, la Baeten, belgianul a driblat şi a marcat pe lângă portar (90).

Reclamă
Reclamă 4

Maccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Min. 90+5: FINAL DE MECI! FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Baeten, eroul campioanei României!

Min. 90: Maccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten a dat lovitura în minutul 90 la capătul unui contraatac perfect. Daniel Popa i-a pasat decisiv.

Min. 78: Ocazie uriaşă FCSB! Daniel Popa a reluat cu capul din poziţie ideală, dar mingea a trecut pe lângă poarta celor de la Maccabi.

Reclamă

Min. 73: Ştefan Târnovanu a avut o intervenţie fabuloasă! A respins senzaţional şutul unui adversar.

Min. 72: Lixandru a avut o incursiune impresionantă, a intrat în careu, dar a fost blocat de un adversar. Jucătorul campioanei României a căzut în careu, dar arbitrul nu a intervenit!

Min. 63: Schimbare la FCSB! A ieşit Olaru, a intrat Baba Alhassan.

Min. 60: Ocazie uriaşă FCSB! Luis Phelipe a trecut pe sub mingea centrată perfect de Baeten.

Min. 56: Probleme din nou pentru Darius Olaru. Căpitanul campioanei a acuzat iar probleme medicale. Charalambous, gest nervos.

Min. 46: Schimbări la FCSB! Au ieşit de pe teren Băluţă şi Ştefănescu, au intrat Baeten şi Luis Phelipe.

Min. 45+5: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! FCSB a ratat marile ocazii ale meciului.

Min. 37: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Darius Olaru a tras de la distanţă, iar portarul celor de la Maccabi a deviat mingea în bară!

Min. 25: Ocazie FCSB! Şutul lui Marius Ştefănescu a fost prins cu uşurinţă de Mishpati.

Min. 14: Ciocnire violentă între Darius Olaru şi Addo. Căpitanul campioanei României şi-a spart capul.

Min. 6: Ocazie uriaşă pentru FCSB. David Miculescu a intrat în careu, dar şutul său la colţul lung a trecut pe lângă poartă.

Min. 4: O primă acţiune periculoasă a celor de la FCSB! Ştefănescu a întârziat şutul şi a fost blocat de fundaşii de la Maccabi.

Min. 1: A început partida din Maccabi Tel Aviv şi FCSB. Bătălia decisivă pentru turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

MACCABI: Mishpati – Nachmias, Shlomo, Asante, Davidzada – Do. Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Biton, Zahavi (cpt.), Addo

Rezerve: Melika, Amedi – Cohen, Malede, Hozez, Niddam, Jehezkel, Baltaxa, Abu Farchi, Rosen, Nawi, Bitton

Antrenor: Zarko Lazetic

FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Stefănescu, Olaru, Băluţă – Miculescu

Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Haruț, D.Popa, Kiki, Edjouma, Antwi, Chiricheș, Baeten, Musi, Alhassan, Luis Phelipe

Antrenor: Elias Charalambous

Update 19:45: Jucătorii de la FCSB au ajuns la stadion! Imagini în galeria foto.

Update 19:00: Gigi Becali a anunţat transferul lui Florin Tănase la FCSB! Singura condiţie pentru ca totul să devină oficial. Detalii AICI

Update 18:00: „Mincinos şi trădător!” Gigi Becali a fost „trădat” din interior şi a ratat transferul lui Louis Munteanu: „El îl vrăjea pe ăla!” Detalii explozive AICI.

Update 13:00: Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, verdict înaintea returului cu FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 – AntenaPLAY). Detalii AICI.

Update 9:00: Două vești uriașe primite de FCSB, înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv. Detalii AICI!

Update 8:15: Gigi Becali, anunț despre echipa de start a FCSB-ului, pentru returul cu Maccabi Tel Aviv. Detalii AICI!

Înainte duelului de la Budapesta, Elias Charalambous a transmis un mesaj ferm şi s-a arătat încrezător că echipa sa va obţine calificarea în turul 3 al Ligii Campionilor. Antrenorul campioanei are mare încredere în echipa sa, dând asigurări că jucătorii sunt concentraţi 100%.

Din punctul meu de vedere, aşa cum v-am spus la început, câştigătoarea era clar că se va decide după meciul de mâine. Ne cunoaştem mai bine acum, cu siguranţă meciul se va decide la mici detalii. Trebuie să fim concentraţi 100%, să ne păstrăm energia, să fim competitivi şi în cea mai bună formă, pentru a putea trece în următorul tur.

Simt şi sunt sigur că jucătorii mei sunt concentraţi şi abia aşteaptă să joace mâine. Singurul lucru pe care îl avem în minte e să ne calificăm. Ştim că va fi greu, dar repet, trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne face fanii fericiţi.

Aşa cum am mai spus-o, va fi 50-50. Am arătat că suntem două echipe egale. Un meci de genul acesta va fi decis de mici detalii, aşa văd eu lucrurile. Şansele sunt egale.

Nu ştiu dacă vor fi 90 de minute, dar vor fi prelungiri. (N.r. Sunteţi pregătiţi şi pentru penalty-uri) Suntem pregătiţi pentru orice. În toate sesiunile de antrenamente, avem penalty-uri, nu aşteptăm doar astfel de meciuri pentru a ne antrena. Suntem pregătiţi, jucătorii sunt motivaţi, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Alex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Vom aduce calificarea!”

La rândul său, unul dintre cei mai importanţi jucători ai campioanei, Alexandru Băluţă, a promis că va da totul pentru ca FCSB să obţină calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor.

Sper ca toată galeria să fie alături de noi. Toţi suproterii să vină în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de ei. Vă vom aduce acea calificare de care cu toţii avem nevoie„, a mai spus Băluţă.

Băluţă a mai spus că nu e important cine marchează, ci echipa să se califice. „n.r. Cum ar fi să dai tu golul calificării?) Da, ar fi ideal pentru mine. Îmi doresc din tot sufletul să, dar nu contează cine va înscrie. Mai presus de golul meu este calificarea„, a spus Alex Băluţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv

Iată ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de meciul Maccabi Tel Aviv – FCSB, care e în direct miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Israelienii au relatat ce s-a întâmplat în tabăra FCSB-ului după înfrângerea din Ghencea cu Oţelul. FCSB – Oţelul s-a terminat 0-2.

Israelienii au remarcat şi că Gigi Becali l-a criticat dur pe Vlad Chiricheş, care a greşit la faza primului gol al gălăţenilor. Chiricheş a mai comis şi alte erori.

”Steaua (n.r. FCSB) se împiedică din nou și patronul l-a certat pe căpitan: ‘Din cauza lui am pierdut’“, a titrat Walla.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:20

LIVE TEXTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, medalie de ARGINT la Jocurile Olimpice! Alte trei echipaje din România, în finale

12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

11:08

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”

11:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Emoţii uriaşe în finalele la canotaj şi gimnastică la Paris

1 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 4 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 5 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac 6 Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024! Românca speră să îşi ia revanşa în concursul la echipe
Citește și