Închide meniul
VIDEO

Darwin Nunez, gol fabulos în Liverpool – Real Madrid! Atacantul de milioane al lui Jurgen Klopp a înscris cu călcâiul

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 22:38

Reclamă
Darwin Nunez, gol fabulos în Liverpool – Real Madrid! Atacantul de milioane al lui Jurgen Klopp a înscris cu călcâiul

Gol fabulos al lu Darwin Nunez, în Liverpool - Real Madrid

Darwin Nunez, în timpul partidei dintre Liverpool şi Real Madrid/ Profimedia

Darwin Nunez a fost autorul unui gol fabulos în partida dintre Liverpool şi Real Madrid. Atacantul care i-a costat pe „cormorani” 100 de milioane de euro în vară a avut o execuţie fabuloasă, şi a înscris cu călcâiul, după doar trei minute scurse din meciul de gală de pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a început perfect partida cu Real Madrid. În minutul trei al întâlnirii din manşa tur a optimilor, „cormoranii” erau deja în avantaj, după golul lui Darwin Nunez.

Darwin Nunez, gol fabulos în Liverpool – Real Madrid

Darwin Nunez a marcat un gol de vis pe Anfield. În minutul doi al întâlnirii cu Real Madrid, atacantul uruguayan a deschis scorul cu o execuţie de pus în ramă.

Concret, Nunez a marcat cu călcâiul din faţa porţii lui Thibaut Courtois. Atacantul a profitat de pasa perfectă primită de la Mo Salah, şi totodată s-a demarcat dintre apărătorii lui Carlo Ancelotti, Militao şi Carvajal, care au fost fără reacţie în faţa execuţiei de geniu a fostului jucător de la Benfica.

VIDEO AICI CU GOLUL FABULOS MARCAT DE DARWIN!

Reclamă

Totodată, după golul marcat lui Real Madrid, Darwin Nunez a bătut un record fabulos! Mai exact, atacantul uruguayan a devenit jucătorul care a marcat cel mai rapid gol în Europa, pentru Liverpool, pe Anfield, reuşita având loc după doar trei minute şi 10 secunde după fluierul de start al meciului.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Nunez este doar al treilea jucător din istoria lui Liverpool care reuşeşte să marcheze în patru meciuri consecutive în Europa. Doar Steven Gerrard (în 2008) şi Salah (în 2021 şi 2022) au reuşit o astfel de performanţă.

Darwin Nunez a fost transferat în vară de Liverpool, de la Benfica. Trupa de pe Anfield a plătit o sumă colosală în schimbul atacantului de 23 de ani, anume 100 de milioane de euro.

Nunez a marcat cel de-al 12-lea gol din acest sezon. Atacantul uruguayan şi-a mai trecut în cont şi patru pase decisive, în cele 29 de partide bifate sub comanda lui Jurgen Klopp, în toate competiţiile.

Darwin Nunez, apărat de cel mai bun marcator din istoria Premier League

Darwin Nunez a fost apărat de Alan Shearer, cel mai bun marcator din istoria Premier League. Atacantul lui Liverpool a fost transferat de la Benfica, vara trecută, pentru o sumă colosală. Deși mutarea a produs mult entuziasm pentru fanii „cormoranilor”, Nunez a avut evoluții oscilante.

Alan Shearer, cel care a înscris 260 de goluri în Premier League, îi ia apărarea atacantului uruguayan. Fostul mare fotbalist englez are încredere în abilitățile lui Nunez și crede că va progresa.

„Atacanţii ratează. Dacă stai să te gândeşti la fiecare şansă irosită, atunci nu vei progresa. Cel mai important este să ai în minte momentele bune.

Reclamă

Nimic nu este mai rău decât să îţi aminteşti de un penalty ratat, sau de o şansă importantă ratată. Acestea sunt simptomele unei boli în jocul unui atacant.

De accea am unele dubii în privinţa lui Nunez, dar calitatea este evidentă, iar dacă îşi doreşte, va progresa. Este nedrept să primească atâtea critici”, a declarat Alan Shearer, conform presei britanice.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și