Închide meniul

De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 martie 2024, 19:15

De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona

De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona

Victor Osimhen, în Napoli - Barcelona / Profimedia

De Laurentiis a promis primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Campioana Italiei va juca marţi seară cu Barcelona, campioana Spaniei, pentru un loc în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Pe lângă şansa de a continua în cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei, jucătorii lui Napoli au primit o motivaţie în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, le-a promis jucătorilor o primă fabuloasă, dar pentru asta trebuie să treacă mai întâi de catalani. În tur, pe Stadio Diego Armando Maradona, scorul a fost 1-1.

De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli!

Potrivit Corrierre dello Sport, Aurelio De Laurentiis le-a promis jucătorilor o primă de 10 milioane de euro, dacă vor elimina Barcelona. Pe lângă faptul că se vor califica în sferturile de finală UEFA Champions League, jucătorii lui Napoli vor obţine şi biletele pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, competiţie care va avea loc vara viitoare, în Statele Unite, cu un nou format.

Inter este deja calificată pentru competiţia de vara viitoare, în timp ce Napoli se luptă pentru al doilea loc acordat Italiei cu Juventus. Campioana sezonului trecut din Serie A mai are nevoie de două victorii în Liga Campionilor. O victorie cu Barcelona, plus încă una în sferturile de finală, ar aduce calificarea la Campionatul Mondial al Cluburilor şi prima de 10 milioane de euro pentru jucători şi staff.

Reclamă

În partida tur, Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 60. Scorul final a fost stabilit în minutul 75 de Victor Osimhen.

Barcelona negociază cu antrenorul care îl va înlocui pe Xavi

Barcelona negociază deja cu antrenorul care îl va înlocui pe Xavi. Oficialii grupării catalane au găsit un tehnician care poate fi succesorul actualului antrenor al echipei blaugrana.

FC Barcelona va rămâne fără antrenor la finalul acestui seozn. Xavi a anunțat că va pleca de pe banca echipei sale de suflet, din cauza faptului că nu a reușit să obțină rezultate bune.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de Transfer News Live, FC Barcelona negociază cu Hansi Flick, care ar putea să preia echipa în vara acestui an. Germanul este în prezent liber de contract.

Potrivit jurnalistului Florian Plettenberg, oficialii catalani și agentul lui Hansi, Pini Zahavi, discută intens, iar negocierile s-ar putea finaliza, dat fiind faptul că agentul tehnicianului și Juan Laporta au o relație excelentă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și