Închide meniul

Barcelona negociază cu antrenorul care îl va înlocui pe Xavi. Numele mare care discută cu Juan Laporta

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 21:03

Barcelona negociază cu antrenorul care îl va înlocui pe Xavi. Numele mare care discută cu Juan Laporta

Barcelona negociază deja cu antrenorul care îl va înlocui pe Xavi

Barcelona / Profimedia

Barcelona negociază deja cu antrenorul care îl va înlocui pe Xavi. Oficialii grupării catalane au găsit un tehnician care poate fi succesorul actualului antrenor al echipei blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona va rămâne fără antrenor la finalul acestui seozn. Xavi a anunțat că va pleca de pe banca echipei sale de suflet, din cauza faptului că nu a reușit să obțină rezultate bune.

Barcelona negociază cu antrenorul care îl va înlocui pe Xavi

Potrivit informațiilor oferite de Transfer News Live, FC Barcelona negociază cu Hansi Flick, care ar putea să preia echipa în vara acestui an. Germanul este în prezent liber de contract.

Ultima aventură a lui Flick a fost pe banca echipei naționale a Germaniei. Mandatul acestuia s-a încheiat în toamna anului trecut, mai exact în luna septembrie.

Reclamă

Potrivit jurnalistului Florian Plettenberg, oficialii catalani și agentul lui Hansi, Pini Zahavi, discută intens, iar negocierile s-ar putea finaliza, dat fiind faptul că agentul tehnicianului și Juan Laporta au o relație excelentă.

Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol

Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol este una de a-l „elimina” pe fundaşul dreapta brazilian de pe pagina oficială dedicată legendelor clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Această măsură simbolică a fost luată imediat ce a fost anunţată condamnarea pentru agresiune sexuală. Cu toate acestea, clubul a precizat că imaginile în care Daniel Alves apare cu echipa care a câştigat Liga Campionilor la Berlin în 2015 vor rămâne, deoarece el a făcut parte din acea echipă şi, prin urmare, ar fi nepotrivit să fie eliminat din ea.

În ciuda acestei decizii judiciare şi a consecinţelor sale, Daniel Alves, care a fost unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria fotbalului, intenţionează să facă apel la condamnare.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Daniel Alves a fost obligat să plătească o amendă de 150.000 de euro victimei şi să păstreze o distanţă de nouă ani şi jumătate faţă de aceasta. De asemenea, el va fi supus unei perioade de probă de cinci ani după ce îşi va ispăşi pedeapsa.

De la înfiinţarea sa în 1899, FC Barcelona a onorat 102 jucători, desemnându-i drept legende ale clubului. Printre aceştia se numără nume ilustre precum Xavi, actualul antrenor al echipei, şi Lionel Messi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și