Închide meniul

Decizia luată de Juventus în legătură cu Massimiliano Allegri, după ce bianconerii au fost eliminaţi ruşinos din grupele Ligii Campionilor

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 9:05

Reclamă
Decizia luată de Juventus în legătură cu Massimiliano Allegri, după ce bianconerii au fost eliminaţi ruşinos din grupele Ligii Campionilor

Decizia luată de Juventus în legătură cu Massimiliano Allegri

Max Allegri, pe banca lui Juventus, în meciul cu Benfica, 3-4 / Profimedia Images

Decizia luată de Juventus în legătură cu Massimiliano Allegri a fost anunţată de cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano. Bianconerii au fost eliminaţi din faza grupelor Ligii Campionilor, după duelul cu Benfica, 3-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi aşa, nu există schimbări în ceea ce-l priveşte pe Max Allegri. El nu va fi demis de „Bătrâna Doamnă”, chiar dacă nici situaţia din campionat nu este una prea bună. După primele 11 etape, Juve e pe 8, cui 19 puncte, la 10 lungimi de liderul Napoli.

Decizia luată de Juventus în legătură cu Massimiliano Allegri

Astfel, decizia lui Agnelli pare una de neclintit. Allegri va rămâne la clubul piemontez, de care este legat până în 2025. Chiar dacă Juve nu a ieşit pentru prima oară din grupele UCL, în ultimii 9 ani.

După meci, Max Allegri a vorbit despre trofeele pe care Juventus le mai poate câştiga. „Această eliminare doare, suntem nervoşi şi dezamăgiţi, dar trebuie să ne concentrăm pe Serie A, pentru că avem de recuperat. Nu avem un start de sezon prea bun şi trebuie să ne revenim mental şi fizic.

Juventus poate pierde şi locul de Europa League

Trebuie să acceptăm această eliminare şi trebuie să transformăm dezamăgirea în ambiţie înaintea meciului cu Lecce. Eliminarea fusese pecetluită înainte de acest meci. Ne-am făcut singuri viaţa grea. Soule trebuia să marcheze ca să sperăm în ultimele minute”, a spus Allegri, citat de football-italia.net.

Reclamă

Juventus luptă acum pentru locul 3 de Europa League cu Maccabi Haifa. Juve – PSG şi Maccabi Haifa-Benfica sunt meciurile care vor decide echipa care va rămâne în Europa, dar şi cea care va câştiga Grupa H.

PSG, Benfica și Chelsea s-au calificat în „optimile” UEFA Champions League

Mai multe echipe și-au asigurat, marți, calificarea în „optimile” UEFA Champions League. Juventus, fosta campioană a Italiei, a suferit o rușine istorică.

În urma rezultatelor de marți, Chelsea, Dortmund, Manchester City, PSG și Benfica și-au asigurat prezența în „primăvara” Champions League. Erau deja calificate de săptămâna trecută și Real Madrid, Bayern, Napoli și Club Brugge.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și