Închide meniul

Decizia luată de patronul lui Inter, după ce echipa s-a calificat în finala UEFA Champions League: „Era greu de crezut că putem ajunge aici!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 9:35

Decizia luată de patronul lui Inter, după ce echipa s-a calificat în finala UEFA Champions League: Era greu de crezut că putem ajunge aici!”

Decizia luată de patronul lui Inter, după ce echipa s-a calificat în finala UEFA Champions League

Jucătorii lui Inter, la finalul duelului cu AC Milan/ Profimedia

S-a aflat care a fost decizia luată de patronul lui Inter, după ce echipa s-a calificat în finala UEFA Champions League. Steven Zhagn a dezvăluit că Simone Inzaghi va rămâne antrenorul trupei de pe Giuseppe Meazza și în sezonul viitor, oficialul chinez fiind mulțumit de tehnicianul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League, după ce și-a eliminat marea rivală AC Milan, în semifinale. Scorul general a fost de 3-0, returul terminându-se cu victoria la limită a nerazzurrilor, 1-0, grație golului marcat de Lautaro Martinez.

Decizia luată de patronul lui Inter, după ce echipa s-a calificat în finala UEFA Champions League

Patronul lui Inter a oferit declarații, după ce echipa pe care o deține s-a calificat în finala UEFA Champions League, pentru prima dată după o pauză de 13 de ani. Steven Zhang a declarat că la începutul sezonului părea aproape imposibil ca italienii să se califice în ultimul act de la Istanbul.

De asemenea, patronul chinez al lui Inter este convins că trupa lui Simone Inzaghi are șanse să câștige marele trofeu, indiferent de echipa pe care o va întâlni în ultimul act, Real Madrid sau Manchester City.

În privința antrenorului, Steven Zhang a confirmat faptul că Simone Inzgahi va mai rămâne la echipă pentru cel puțin un sezon.

Reclamă

„La începutul sezonului era greu de crezut că am putea ajunge în finală. Singurul care a crezut în asta a fost Lukaku, dar acum obiectivul a fost îndeplinit și suntem fericiți.

Real și City sunt două echipe foarte puternice. Sunt sigur că oricine va ajunge în finală va fi un oponent dificil, dar Inter va face viața grea oricui și se va ridica la înălțimea așteptărilor.

Acum 7 ani am cumpărat Inter și am înțeles imediat care este istoria clubului și ce aveam de făcut: să câștigăm. Obiectivul nostru rămâne să câștigăm cu Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare sezon are istoria sa, cu suișuri și coborâșuri. Inzaghi este un învingător, s-a descurcat bine. Nu avem motiv să schimbăm antrenorul, suntem pregătiți să începem al treilea sezon cu el”, a declarat Steven Zhang, pentru gazzetta.it.

Reacția lui Simone Inzaghi, după ce Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League

Reacția lui Simone Inzaghi, după ce Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League, nu a întârziat să apară. Antrenorul italian s-a declarat extrem de fericit de faptul că echipa sa va juca în ultimul act de la Istanbul, mărturisind că acesta este un vis devenit realitate.

„Știu ce s-a întâmplat în ultimele luni, și sunt norocos că am un asemenea staff și asemenea jucători, ne bucurăm împreună de seri ca acestea. Avem două finale, suntem Inter și mergem mai departe. Sunt mândru că sunt la acest club, după ce în urmă cu 19 luni mi se cerea să revin în fazele eliminatorii din UEFA Champions League, iar băieții s-au întrecut pe ei înseși.

Nimeni nu ne-a dat vreo șansă, am realizat un vis, finala a devenit acum o realitate. În următoarele zile vom realiza ceea ce am făcut, mereu am crezut, pentru noi a fost un vis și mereu am crezut în el. Este foarte multă satisfacție, trebuie să-mi felicit jucătorii care au o călătorie extraordinară.

(N.r în finală) Trebuie să fim dedicați fără să ne uităm la adversar. De pe 1 aprilie am avut meciuri intense. Avem două finale și vom reveni și în campionat.

(N.r. Real Madrid sau Manchester City?) Sunt două dintre cele mai bune echipe din Europa, turul a fost un meci echilibrat. Voi vedea și returul cu mult interes”, a declarat Simone Inzaghi, conform corrieredellosport.it.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și