Închide meniul

Reacția lui Simone Inzaghi, după ce Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League: „Un vis devenit realitate!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 8:27

Reacția lui Simone Inzaghi, după ce Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League: Un vis devenit realitate!”

Reacția lui Simone Inzaghi, după ce Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League

Simone Inzaghi, în timpul unui meci la Inter/ Profimedia

Reacția lui Simone Inzaghi, după ce Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League, nu a întârziat să apară. Antrenorul italian s-a declarat extrem de fericit de faptul că echipa sa va juca în ultimul act de la Istanbul, mărturisind că acesta este un vis devenit realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League, după ce și-a eliminat marea rivală AC Milan în semifinale, cu scorul de 3-0 la general. Returul a fost câștigat de nerazzurri cu scorul de 1-0, grație golului lui Lautaro Martinez.

Reacția lui Simone Inzaghi, după ce Inter s-a calificat în finala UEFA Champions League

Simone Inzaghi a lăudat prestația jucătorilor săi, mărturisind că aceștia s-au întrecut pe ei înseși în acest sezon european. De asemenea, tehnicianul italian susține că abia peste câteva zile va realiza cu adevărat faptul că a reușit să califice trupa de pe Giuseppe Meazza din nou într-o finală de UEFA Champions League, după 13 ani.

„Știu ce s-a întâmplat în ultimele luni, și sunt norocos că am un asemenea staff și asemenea jucători, ne bucurăm împreună de seri ca acestea. Avem două finale, suntem Inter și mergem mai departe. Sunt mândru că sunt la acest club, după ce în urmă cu 19 luni mi se cerea să revin în fazele eliminatorii din UEFA Champions League, iar băieții s-au întrecut pe ei înseși.

Nimeni nu ne-a dat vreo șansă, am realizat un vis, finala a devenit acum o realitate. În următoarele zile vom realiza ceea ce am făcut, mereu am crezut, pentru noi a fost un vis și mereu am crezut în el. Este foarte multă satisfacție, trebuie să-mi felicit jucătorii care au o călătorie extraordinară.

Reclamă

(N.r în finală) Trebuie să fim dedicați fără să ne uităm la adversar. De pe 1 aprilie am avut meciuri intense. Avem două finale și vom reveni și în campionat.

(N.r. Real Madrid sau Manchester City?) Sunt două dintre cele mai bune echipe din Europa, turul a fost un meci echilibrat. Voi vedea și returul cu mult interes”, a declarat Simone Inzaghi, conform corrieredellosport.it.

Ce a declarat Romelo Lukaku, după Inter – AC Milan 1-0

Romelu Lukaku a fost și el în culmea fericirii, după ce a reușit să se califice cu Inter în finala UEFA Champions League. Atacantul belgian susține că nerazzurrii au fost constanți în rezultate în ultima perioadă, fapt pentru care și-au asigurat biletele pentru Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt foarte fericit. Acest an a fost foarte greu pentru noi. Am revenit în ultima lună, când am fost consistenți în campionat și am ajuns în finală. Toată lumea care a jucat și-a făcut treaba. Am jucat prin rotație. Am avut 6 luni grele. Când m-am accidentat, nu știam cât de grea a fost.

Am forțat, fiind un jucător de explozie. Ați văzut că la Cupa Mondială nu eram la 100%. M-a costat încă o lună. Am continuat să muncesc și când am fost pregătit, am dat totul pentru echipă. Suntem în două finale, în Liga Campionilor și în Cupa Italiei, știam că la titlu nu mai avem șanse”, a declarat Romelu Lukaku, conform CBS.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și