Închide meniul

Diego Simeone, după Inter – Atletico Madrid 1-0: „Sunt optimist. Sper să jucăm cum ne cere competiţia”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2024, 9:40

Diego Simeone, după Inter – Atletico Madrid 1-0: „Sunt optimist. Sper să jucăm cum ne cere competiţia

Diego Simeone, după Inter - Atletico Madrid 1-0

Diego Simeone, în timpul meciului Inter - Atletico 1-0 - Profimedia Images

Diego Simeone a vorbit după Inter – Atletico Madrid 1-0, partida tur din optimile Ligii Campionilor, decisă de golul marcat de Marko Arnautovic, în minutul 79.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone a refuzat să „individualizeze înfrângerea” suferită în faţa formaţiei Inter Milano (0-1), în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, afirmând că este optimist în privinţa calificării, care se va decide pe terenul spaniolilor.

Diego Simeone, după Inter – Atletico Madrid 1-0: „Sunt optimist. Sper să jucăm cum ne cere competiţia”

„Sunt optimist şi, dincolo de înfrângere, avem opţiunea de a putea concura. Ştim cu ce ne vom confrunta, ştim cu joacă adversarul şi acum sperăm că, atunci când ne va veni rândul, să ajungem în cel mai bun mod şi să putem juca aşa cum cere competiţia”, a declarat Simeone la conferinţa de presă pe care a susţinut-o la finalul jocului de pe Meazza, disputat marţi seara.

Atletico are nevoie de „goluri” în meciul retur, de pe stadionul Metropolitano, conform tehnicianului argentinian, a cărui echipă va trebui să recupereze deficitul produs în urma eşecului din Italia, venit după o greşeală la mijlocul terenului.

„Nu vom individualiza înfrângerea, punând-o pe seama unui jucător sau a unei situaţii. În fotbal sunt întotdeauna greşeli. Este clar că golurile vin întotdeauna în urma unei erori produse undeva. Există manşa scundă, împotriva unui adversar care va fi foarte dificil şi sperăm să dăm puţin mai mult decât am făcut-o astăzi (marţi, n. red.), pentru a juca mai bine acasă”, a ai spus Diego Simeone.

Reclamă

Inter Milano s-a impus prin golul austriacului Marko Arnautovic (79) în faţa formaţiei Atletico Madrid, la care portarul Horaţiu Moldovan a fost rezervă. Meciul din UEFA Champions League a fost arbitrat de o brigadă condusă de românul Istavan Kovacs. Returul se va disputa pe 13 martie, în capitala Spaniei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și