Închide meniul

Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 februarie 2024, 23:55

Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul de foc” de la Milano

Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1

Jucătorii lui Inter, în timpul unui meci / Profimedia

Meciurile Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Optimile din UEFA Champions League au continuat cu două dueluri tari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter a reușit să se impună cu emoții în fața celor de la Atletico, după ce Arnautovic a marcat în minutul 79, în partida care a fost arbitrată de Istvan Kovacs. În duelul din Olanda, PSV a obținut un rezultat important în economia „dublei” cu Dortmund. La această partidă au înscris Malen, în minutul 24 și veteranul Luuk de Jong, în minutul 56.

Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1

UPDATE: Final de meci! PSV – Borussia Dortmund 1-1

UPDATE: Final de meci! Inter – Atletico Madrid 1-0

Min. 79: Inter – Atletico Madrid 1-0! Arnautovic a dat lovitura pentru italieni! Atacantul a reuşit să puncteze cu un şut din interiorul careului, după ce Lautaro Martinez a ratat.

Reclamă

Min. 56: PSV – Borussia Dortmund 1-1! Luuk de Jong a reuşit să egaleze, după ce a marcat din penalty.

Min. 24: PSV – Borussia Dortmund 0-1! Malen a deschis scorul pentru germani, cu un şut în forţă, la colţul lung.

Min. 1: Au început partidele!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start pentru Inter – Atletico Madrid

Inter: Sommer – Pavard, De Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, L. Martinez

Rezerve: Di Gennaro, Audero, Dumfries, Arnautovic, Klaasen, Frattesi, Buchanan, Asllani, Augusto, Bisseck, Stankovic, A. Sanchez

Atletico: Oblak – Witsel, Gimenez, Hermoso – Molina, De Paul, Koke, Saul, Lino – M. Llorente, Griezmann

Rezerve: H. Moldovan, A. Gomis, Gabriel, Depay, Correa, Savic, Riquelme, Vereeren, Morata, Reinildo, Barrios

Echipele de start pentru PSV – Borussia Dortmund

PSV: Benitez – Teze, Schouten, Boscagli, Dest – Tillman, Veerman, Saibari – Bakayoko, De Jong, Lozano

Reclamă

Rezerve: Drommel, Waterman, Sambo, Obispo, Ramalho, Pepi, M. Junior, Babadi, Van Aanholt

Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Emre Can – Malen, Reus, Sancho – Fullkrug

Rezerve: Meyer, Lotka, Bensebaini, S. Ozcan, Duranville, Wolf, Moukoko, Brandt, Watjen, Bynoe-Gittens, Bamba

Inter, liderul din Serie A şi finalista sezonului trecut din UEFA Champions League, primeşte vizita lui Atletico Madrid, în manşa optimilor de finală. Echipa lui Simone Inzaghi este într-o formă excelentă, câştigând toate cele opt meciuri pe care le-a disputat în 2024.

În ultima etapă de campionat, Inter a câştigat pe teren propriu duelul cu Salernitana, scor 4-0. De partea cealaltă, Atletico Madrid a încheiat seria de trei meciuri fără victorie cu succesul de pe teren propriu cu Las Palmas, scor 5-0.

În toamnă, Inter a încheiat pe locul 2 Grupa D, la egalitate de puncte cu liderul Real Sociedad. În ceea ce o priveşte pe Atletico, echipa lui Diego Simeone a terminat pe primul loc grupa din care au mai făcut parte Lazio, Feyenoord şi Celtic.

Un duel echilibrat se anunţă şi în celălalt meci al serii. PSV Eindhoven primeşte vizita celor de la Borussia Dortmund. PSV vine duă două victorii în Eredivisie, în timp ce Dortmund a remizat în ultima etapă din Bundesliga, pe terenul celor de la Wolfsburg.

PSV a încheiat pe locul al doilea Grupa B, în spatele liderului Arsenal, peste Lens şi Sevilla. Borussia Dortmund a fost echipa care a încheiat pe primul loc cea mai tare grupă din Champions League, peste PSG, AC Milan şi Newcastle.

Istvan Kovacs, delegat la Inter – Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor!

Istvan Kovacs a fost delegat la Inter – Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor. Meciul va avea loc marţi, 20 februarie, de la 22:00, pe stadionul San Siro din Milano.

Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Horațiu Feșnic, în timp ce în camera VAR se vor afla Marco Fritz (Germania) și Cătălin Popa, informează frf.ro.

Va fi jocul cu numărul 5 arbitrat de Istvan Kovacs în actuala ediție a Ligii Campionilor, după ce a mai fost la centru la partidele Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior 5-3, toate din faza grupelor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și