Închide meniul

Diego Simeone s-a ridicat și a plecat brusc din conferința de presă. Întrebarea despre Real Madrid care l-a enervat pe Cholo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2022, 10:38 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 14:22

Diego Simeone s-a ridicat și a plecat brusc din conferința de presă. Întrebarea despre Real Madrid care l-a enervat pe Cholo

Diego Simeone s-a ridicat și a plecat brusc din conferința de presă

Captură Youtube

Atletico – Manchester City 0-0. Diego Simeone a fost deranjat de o întrebare, la conferința de presă de după meciul cu Manchester City. Cholo a răspuns și apoi s-a ridicat și a plecat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simeone a fost întrebat dacă ar ajuta-o cu sfaturi pe rivala Real Madrid, înainte de dubla cu Manchester City. ”Nu aș îndrăzni niciodată să fac asta. Mi s-ar părea o lipsă de respect”, a spus Diego Simeone, care apoi s-a ridicat și a părăsit sala de conferințe.

Diego Simeone: Sunt foarte dezamăgit, pentru că am fost eliminaţi

Înainte de întrebarea nepotrivită, Diego Simeone nu şi-a ascuns dezamăgirea pentru eliminarea din Liga Campionilor. „Sunt foarte dezamăgit, pentru că am fost eliminaţi, iar eu îmi doresc întotdeauna să câştig, indiferent de situaţie. Pentru că victoriile se sărbătoresc, iar acesta este cel mai important lucru în fotbal.

Prioritatea mea principală este să câştig. Şi apoi să fiu mândru de ceea ce produce echipa mea. Sunt mândru de această echipă Atletico, pentru că luptă. Avem felul nostru de a juca, bun sau rău, dar luptăm. Fotbalul are multe faţete, nu voi judeca modul în care joacă adversarul.

Reclamă

Am jucat cu armele noastre, împotriva a ceea ce este probabil cea mai bună echipă din lume. Nu sunt deloc fericit că am fost eliminat, dar sunt calm, pentru că ştiu că s-a văzut o echipă care luptă în această seară. Şi este foarte dificil să faci asta”, a spus Diego Simeone.

Scandal monstru la finalul meciului

A fost nebunie totală în Atletico Madrid – Manchester City 0-0. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat după victoria la limită din tur, 1-0. Finalul de pe Wanda Metropolitano a fost unul „exploziv”.

Haosul a început în minutul 89, când Felipe a fost eliminat direct din cauza unui gest golănesc asupra lui Phil Foden. Brazilianul a intrat printr-o alunecare, dar apoi l-a lovit intenționat peste picioare pe mijlocaşul englez.

Reclamă 4 / 0/3

Nervii jucătorilor lui Diego Simeone au cedat după ce Stefan Savic s-a repezit să îl ridice pe Foden de jos pentru a continua jocul. Situaţia s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicaţi jucătorii ambelor echipe.

Savic a fost din nou protagonistul unui moment scandalos: l-a tras de păr pe Jack Grealish, care a intervenit în scandal pentru a calma spiritele. De remarcat este că fundaşul lui Atletico Madrid nu a comis niciun fault în cele două meciuri cu Manchester City, potrivit statisticienilor de la Opta.

S-au jucat 12 minute de prelungiri, la finalul cărora Manchester City a obţinut calificarea în semifinalele UEFA Champions League. Pep Guardiola a obţinut biletele pentru penultimul act al competiţiei sub aplauzele ironice ale lui Diego Simeone şi ale elevilor săi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și