Închide meniul

„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2024, 13:36

„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!

Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!

Erling Haaland, într-un duel cu Rudiger, în Real Madrid - Manchester City / Profimedia Images

Erling Haaland a fost atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3! Rafael van der Vaart l-a criticat dur pe atacantul norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Van der Vaart a susţinut că vârful lui City a fost cel mai slab jucător de pe teren. Haaland nu traversează o perioadă bună în prezent la City. Norvegianul a încheiat o serie de 4 meciuri în campionat fără gol marcat în duelul cu Crystal Palace.

„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!

Erling Haaland a fost foarte slab. Dacă nu înscrie, e inutil. Cred că e un jucător de nivel mediu atunci când are mingea la picior. Până și coechipierii săi l-au evitat. A fost cel mai slab jucător de pe teren”, a declarat Rafael van der Vaart despre Erling Haaland, potrivit ESPN.

Flashscore l-a notat pe Haaland cu 6.4 pentru prestaţia din meciul cu Real Madrid. A fost cea mai slabă notă a meciului. Sofascore i-a acordat 6.8.

Haaland a fost criticat, recent, şi de către Roy Keane. Tehnicianul spaniol al lui City, Pep Guardiola, i-a luat apărarea vârfului său de atac.

Reclamă

Sunt surprins că vine de la un fost jucător. Nu sunt de acord cu el, absolut deloc. Este ca și cum aș spune că el este antrenor de liga a doua sau a treia. Amintirile dispar repede. Problemele pe care le au jucătorii acum le-au avut și experții. Ocazii ratate… Au ratat și ei de milioane de ori și au fost răniți când au fost criticați de foști jucători.

Haaland este cel mai bun atacant din lume și ne-a ajutat să câștigăm ceea ce am câștigat sezonul trecut. Faptul că nu ne creăm multe ocazii acum nu este din cauza lui Erling. Avem nevoie să fim prezenți în ultima treime cu mai mulți jucători. Dar Erling este excepțional”, a declarat Pep Guardiola săptămâna trecută.

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Tehnicianul campioanei din Anglia a vorbit la superlativ despre rivalii din „dubla” pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

În primele meciuri ale lunii, din faza sferturilor, Arsenal și Bayern au remizat, scor 2-2, în timp ce la Real Madrid – Manchester United a fost o adevărată nebunie. Scorul final a fost de 3-3, după mai multe reușite spectaculoase. Partidele au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Tehnicianul de la Manchester City este de părere că echipa sa a făcut un rezultat mare, având în vedere că nu a pierdut în manșa tur de pe Bernabeu.

Totuși, Guardiola a tras un semnal de alarmă și a menționat faptul că jucătorii de la Real Madrid nu renunță niciodată în UEFA Champions League și că aceștia au capacitatea de a reveni în meciuri.

Totodată, spanionul a dat asigurări că și Manchester City are jucători capabili să facă meciuri mari. Practic, Pep a dat de înțeles că nicio echipă nu este favorită în manșa retur.

„Mă bucur că nu am pierdut”

Nu în ultimul rând, acesta a dezvăluit și ce le-a transmis jucătorilor, în vestiar, la pauza partidei.

„Cred că spectatorii s-au distrat cel mai mult. Mi se pare normal să se întâmple asta, atunci când vezi un meci cu șase goluri.

Cât despre meci, am impresia că este imposibil să controlezi tranzițiile de joc ale lui Real Madrid. Am pierdut de foarte multe ori mingea. În această competiție, Real știe că jocul nu se termină niciodată.

Reclamă

Mă bucur că nu am pierdut și că am reușit să înscriem două goluri frumoase (n.r. se referă la golurile marcate de Foden și Gvardiol).

La pauză le-am transmis jucătorilor că au mai rămas 45 de minute din acest meci și înca 90 de minute pe ‘Etihad’ și că dacă nu atacăm în mod organizat nu avem nicio șansă să scoatem un rezultat bun.

(n.r. Dacă crede în ‘remontada’ madrilenilor în retur) Așa cum și ei au capacitatea de a reveni în meciuri și de a prelua conducerea pe tabelă, așa de bine putem și noi să o facem. Am jucători capabili să facă asta”, a spus Pep Guardiola, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și