Închide meniul

Edin Terzic, reacție sinceră după Chelsea – Dortmund 2-0: „Am simțit presiunea pusă de suporteri!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 9:23 / Actualizat: 8 martie 2023, 14:09

Edin Terzic, reacție sinceră după Chelsea – Dortmund 2-0: Am simțit presiunea pusă de suporteri!”

Edin Terzic, reacție sinceră după Chelsea – Dortmund 2-0

Edin Terzic, în cadrul unei conferințe de presă / Profimedia

Edin Terzic a avut o reacție sinceră după Chelsea – Dortmund 2-0, partidă care a contat pentru returul optimilor Champions League. Rezultatul meciului a fost decis de golurile lui Raheem Sterling și Kai Havertz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund s-a impus, în partida tur, cu scorul de 1-0, însă nu a fost suficient pentru a trece de Chelsea.

Edin Terzic, reacție sinceră după Chelsea – Dortmund 2-0

Edin Terzic susține că Chelsea a meritat să se califice mai departe. Totodată, a menționat faptul că a simțit presiunea pusă de fanii englezi.

„Au fost două meciuri foarte strânse. În a doua repriză am dominant și ne-am creat o mulțime de ocazii, dar nu a fost suficient. Trebuie să spunem că, pe parcursul a două jocuri, Chelsea a meritat calificarea. Dar am fi meritat să trecem și noi, deoarece au fost două jocuri care au fost aproape egale.

Sunt responsabil pentru performanțele echipei mele. Nu vreau să vorbesc despre arbitru. Cred că a fost o decizie greu de luat și atât. În primele zece minute ale meciului am simțit forța lui Chelsea și presiunea pusă de suporteri”, a declarat Edin Terzic, la finalul partidei cu Chelsea.

Reclamă

Borussia Dortmund, ghinion teribil în debutul partidei cu Chelsea

În minutul 3 al partidei Chelsea – Dortmund, Julian Brandt s-a accidentat, în urma unui sprint, fără să fie atins de vreun adversar. Deși medicii nemților au încercat să-l repună pe picioare, mijlocașul, în vâsrtă de 26 de ani, nu a mai putut continua meciul și a fost înlocuit cu Giovanni Reyna.

Echipele de start de la Chelsea – Dortmund:

Chelsea: Kepa – James, Koulibaly, Fofana, Cucurella, Chilwell – Kovacic, Fernandez – Sterling, Havertz, Felix
Rezerve:Bergstrom, Bettinelli, Chalobah, Chukwuemeka, Gallagher, Hall, Loftus-Cheek, Mudryk, Pulisic, Zakaria, Zyiech
Antrenor: Graham Potter

Reclamă 4 / 0/3

Borussia Dortmund: Kobel – Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Emre Can, Salih Ozcan – Brandt, Bellingham, Reus – Haller
Rezerve: Unbehaun, Kobel, Hummels, Dahoud, Coulibaly, Bynoe-Gittens, Malen, Meunier, Modeste, Passlack, Reyna, Rothe
Antrenor: Edin Terzic

Julian Brandt, golgheterul Borussie Dortmund, în campionat

Julian Brandt este unul dintre cei mai importanți jucători ai Borussiei Dortmund. Acesta este golgheterul formației de pe „Signal Iduna Park”, în Bundesliga, cu opt goluri marcate.

În prezent, Borussia Dortmund se află pe locul 2 din Bundesliga, cu 49 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Edin Terzic, la superlativ despre Jude Bellingham

Noua senzație a celor de la Borussia Dortmund este Jude Bellingham, care, la doar 19 ani, a marcat zece goluri în tricoul galben-negru. În ultima perioadă, s-a vorbit despre faptul că Manchester United, Liverpool, Manchester City sau Real Madrid ar dori să-l transfere pe tânărul mijlocaș.

„Cu tot respectul pentru Jude și prestațiile sale, am tot răspuns la aceste întrebări de când a venit. A ales să vină la noi pentru că a știut că este pasul perfect pentru el și cred că s-a dovedit acest lucru. Ne ajută foarte mult, dar cred că și noi îl ajutăm foarte mult în carieră.

Sunt foarte fericit că face parte din echipa noastră, este unul dintre liderii noștri la doar 19 ani. A ajuns la echipa națională a Angliei ca jucător al lui BVB și este un lucru care ne bucură foarte mult. Știm că avem nevoie de o nouă prestație bună din partea lui pentru a merge mai departe”, a spus Edin Terzic, înaintea returului cu Chelsea.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Jude Bellingham este cotat la 110 milioane de euro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și