Închide meniul

Emre Can și Jude Bellingham l-au criticat dur pe arbitrul partidei Chelsea – Borussia Dortmund. ”A fost arogant. Cum e posibil să repete acel penalty?” / ”E o glumă”

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2023, 8:31

Reclamă

Emre Can și Jude Bellingham l-au criticat dur pe arbitrul partidei Chelsea – Borussia Dortmund, Danny Makkelie, pe care îl consideră vinovat pentru eliminarea nemților din optimile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În debutul reprizei a doua, Makkelie a dictat un penalty pentru londonezi, pe care însă Havertz l-a ratat. Ajutat de VAR, arbitrul a decis repetara loviturii de pedeapsă, după ce mai mulți jucători ai Borussiei intraseră în careul de 16 metri.

Havertz nu a mai ratat și a doua oară, iar jucătorii importanți de la Dortmund au fost vehemenți la adresa centralului din Olanda. ”E o glumă”, a spus jucătorul cotat la 110 milioane d euro, la doar 19 ani.

Emre Can și Jude Bellingham l-au criticat dur pe arbitrul partidei Chelsea – Borussia Dortmund

”Nu meritam să pierdem, dar am pierdut din cauza arbitrului. Să decidă să se bată din nou acel penalty, cum e posibil? Nu înțeleg. Arbitrul a fost foarte slab azi. A vorbit cu noi într-un fel arogant”, a spus Emre Can, pentru Amazon Prime.

”Faptul că a fost repetat acel penalty e o glumă. Nu vreau să am probleme. E vorba de un metru-doi. E dezamăgitor. La orice penalty bătut așa lumea pătrunde un pic în careu, dar așa merg lucrurile. A luat această decizie și trebuie să o acceptăm”, a completat și Bellingham.

Reclamă
Reclamă

Benfica şi Chelsea, primele echipe calificate în „sferturile” Champions League

Benfica şi Chelsea sunt primele echipe calificate în „sferturile” UEFA Champions League. Portughezii au dat recital cu Club Brugge pe Da Luz şi au obţinut o victorie spectaculoasă. Învinsă în tur de Borussia Dortmund, echipa antrenată de Graham Potter a întors rezultatul pe Stamford Bridge şi continuă în Ligă.

Benfica nu a avut milă de Club Brugge şi a trecut de belgieni cu 7-1 la general. Goncalo Ramos a fost de neoprit. Tânărul de 21 de ani a reuşit o „dublă” spectaculoasă (45+2, 57) şi o pasă decisivă pentru Rafa Silva (38). Joao Mario a făcut 4-0 din penalty (77), iar Neres a mărit proporţiile scorului (77). Golul de onoare al lui Club Brugge i-a aparţinut lui Meijer (87).

Goncalo Ramos a fost magistral. A fost implicat în trei goluri marcate de Benfica. Numai Haaland a fost mai tânăr când a reuşit aşa ceva, într-un meci din Champions League.

Reclamă

Chelsea – Borussia Dortmund 2-0

Celălalt meci al serii, Chelsea – Borussia Dortmund, a început cu o întârziere de 10 minute, din cauza faptului că autocarul nemţilor nu a ajuns la timp pe Stamford Bridge. „Albaştrii” au dominat copios în prima repriză, iar scorul a fost deschis de Raheem Sterling în minutul 43.

Kai Havertz a dublat avantajul gazdelor în minutul 53, dintr-un penalty care s-a repetat. Mai întâi ratase, dar execuţia s-a repetat după ce mai mulţi jucători intraseră în careu în momentul execuţie. Din a doua încercare, Havertz nu a mai iertat-o pe Dortmund.

Învinsă în tur cu 1-0, Chelsea a reuşit să se impună cu 2-0 acasă şi să obţină calificarea în sferturile de finală. Pe locul 10 în Premier League, starurile lui Graham Potter încearcă să dea lovitura în Champions League. Şi-a egalat performanţa de sezonul trecut. A fost eliminată în drumul spre semifinale de Real Madrid.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și