Închide meniul

Chelsea – Dortmund 2-0 și Benfica – Club Brugge 5-1. „Londonezii” au revenit fantastic şi s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 23:50

Chelsea – Dortmund 2-0 și Benfica – Club Brugge 5-1. „Londonezii au revenit fantastic şi s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Kai Havertz a marcat golul calificării cu Dortmund

Profimedia

Chelsea – Dortmund 2-0 și Benfica – Club Brugge 5-1 au fost meciurile serii în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Chelsea a reuşit să întoarcă scorul din tur şi s-a calificat în sferturile de finală. De cealaltă parte, Benfica nu a avut nicio emoţie cu Club Brugge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce în tur, Chelsea a pierdut la limită, scor 0-1, echipa lui Graham Potter au reuşit să întoarcă fantastic rezultatul. Chelsea s-a impus după golurile marcate de Sterling şi Havertz.

În celălalt meci al serii, Benfica a făcut spectacol cu Brugge. Starul Goncalo Ramos a reuşit o dublă de senzaţie şi a stabilit un nou record. La 21 de ani şi 260 de zile, Goncalo Ramos a devenit cel mai tânăr jucător al Benficăi care înscrie şi dă pasă de gol într-un singur meci din Champions League.

Chelsea – Dortmund 2-0 și Benfica – Club Brugge 5-1, în returul optimilor Champions League

Min. 90+6: FINAL DE MECI! Chelsea a întors scorul din tur şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Chelsea s-a impus 2-1 la general.

Min 90: Benfica – Club Brugge 5-1. Belgienii s-au calificat în sferturile de finală. S-au impus cu 7-1 la general!

Reclamă

Min. 87: Benfica – Club Brugge 5-1. Meijer a înscris golul de onoare al belgienilor cu un şut la vinclu.

Min. 78: Benfica – Club Brugge 5-0. A marcat şi David Neres. Atacuri devastatoare la poarta lui Club Brugge!

Min. 70: Benfica – Club Brugge 4-0. Joao Mario a marcat din penalty!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 53: Chelsea – Borussia Dortmund 2-0. Gol Havertz! Jucătorul de 23 de ani a înscris din a doua încercare.

Min. 52: Se repetă lovitura de la 11 metri. Patru jucători intraseră în careu în momentul execuţiei lui Havertz.

Min. 50: Chelsea – Borussia Dortmund 1-0. Kai Havertz a ratat! A trimis în vară de la 11 metri.

Min. 47: Wolf a făcut henţ în careu. Penalty pentru Chelsea, după consultarea sistemului VAR!

Min. 57: Benfica – Club Brugge 3-0. Goncalo Ramos a reuşit „dubla”, la finalul unei

Min. 44: Chelsea – Borussia Dortmund 1-0. Sterling a deschis scorul pe Stamford Bridge! A avut o şansă uriaşă. Atacantul englez a luftat iniţial, dar a profitat de o eroare a lui Reus şi a avut timp să şuteze fără şansă pentru Kobel.

Min. 40: Dublă ocazie pentru Chelsea, după o fază fixă. Koulibaly a ajuns singur cu poarta goală, dar mingea la lovit în călcâi. Ocazie uriaşă!

Reclamă

Min. 38: Gol anulat pentru Kai Havertz. Jucătorul lui Graham Potter a şutat superb, mingea a lovit transversala şi a intrat în poartă. Totuşi, s-a ridicat fanionul pentru o poziţie de ofsaid la Sterling.

Min. 45+2: Benfica – Club Brugge 2-0. Goncalo Ramos a reuşit un gol magnific. A trecut de trei jucători ai belgienilor şi a şutat imparabil. Execuţie de mare jucător!

Min. 39: Ocazie uriaşă pentru Chelsea! Havertz a şutat din voleu, mingea a lovit bara şi a ieşit în afara terenului.

Min. 38: Benfica – Club Brugge 1-0. Rafa Silva a finalizat superb un contraatac al portughezilor. A finalizat cu exteriorul, după ce a driblat doi adversari.

Min. 17: Paradă uluitoare a portarului lui Chelsea. Reus a executat spectaculos o lovitură liberă, dar Kepa a scos de lângă bară!

Min. 5: Probleme uriaşe pentru Dortmund. Julian Brandt s-a accidentat în startul meciului. A fost înlocuit cu Reyna!

Update 22.10: A început meciul serii, Chelsea – Borussia Dortmund.

Min. 2: GOOL anulat pentru Benfica! Joao Mario a marcat cu călcâiul, însă reuşita a fost anulată pentru un ofsaid la Goncalo Ramos.

Update 22.00: A început meciul Benfica – Club Brugge!

Update 21.44: Meciul Chelsea – Borussia Dortmund va începe cu o întârziere de 10 minute. Decizia a fost luată după ce autocarul nemţilor a avut probleme în a ajunge la stadion din cauza traficului din Londra.

Chelsea: Kepa – James, Koulibaly, Fofana, Cucurella, Chilwell – Kovacic, Fernandez – Sterling, Havertz, Felix
Rezerve:Bergstrom, Bettinelli, Chalobah, Chukwuemeka, Gallagher, Hall, Loftus-Cheek, Mudryk, Pulisic, Zakaria, Zyiech
Antrenor: Graham Potter

Borussia Dortmund: Kobel – Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Emre Can, Salih Ozcan – Brandt, Bellingham, Reus – Haller
Rezerve: Unbehaun, Kobel, Hummels, Dahoud, Coulibaly, Bynoe-Gittens, Malen, Meunier, Modeste, Passlack, Reyna, Rothe
Antrenor: Edin Terzic

Benfica: Vlachodimos – Bah, Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Chiquinho, Joao Mario, Aursnes – Silva, Ramos
Rezerve: Soares, Tengstedt, Schjelderup, Rodrigues, Neves, Neres, Ndour, Musa, Morato, Lucas Verissimo, Guedes, Gilberto
Antrenor: Roger Schmidt

Club Brugge: Mignolet – Sylla, Mechele, Mata, Buchanan – Nielsen, Vanaken, Sowah, Meijer – Yaremchuk, Lang
Rezerve: Bursik, Jutgla, Boyata, Nusa, Odoi, Onyedika, Rits, Sandra, Talbi
Antrenor: Scott Parker

Se anunță un meci de foc pe „Stamford Bridge”, între Chelsea și Dortmund! Formația lui Graham Potter a fost „răpusă”, în partida tur, de nemți, cu scorul de 0-1.

Chelsea vine după o victorie, în campionat, contra celor de la Leeds, 1-0. În prezent, formația londoneză se află pe locul 10 din Premier League, cu 34 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Dortmund a învins-o pe RB Leipzig, 2-1, în ultima etapă de campionat. Nemții se află pe locul 2 din Bundesliga, cu 49 de puncte.

Misiune dificilă, pentru Club Brugge, în fața celor de la Benfica

În meciul tur dintre Club Brugge și Benfica, câștig de cauza a avut formația portugheză, care s-a impus cu scorul de 2-0.

În ultima etapă de campionat, Benfica a învins-o pe Famalicao, 2-0. Echipa antrenată de Roger Schmidt este lider în prima ligă din Portugalia, cu 62 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Club Brugge vine după o înfrângere grea, suferită, în campionat, contra celor de la Oostende, 3-0. La ora actuală, formația belgiană se află pe locul 4 din Jupiler League, cu 46 de puncte.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și