Închide meniul

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 22:29

Reclamă
Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid

Endrick, în timpul unui meci la Real Madrid/ Profimedia

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid, în meciul cu Lille, din etapa a doua din Champions League. Starul brazilian a fost „ajutat” de Carlo Ancelotti să depăşească performanţa lui Raul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Endrick este titular în duelul de pe terenul lui Lille. Starul brazilian a profitat de accidentarea lui Kylian Mbappe, care este doar rezervă la Real Madrid.

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid

La vârsta de 18 ani şi 73 de zile, Endrick a devenit cel mai tânăr jucător care a fost titularizat la Real Madrid, într-un meci din Champions League, conform specialiştilor de la Opta. La acest capitol, puştiul minune al Braziliei l-a depăşit pe Raul.

În 1995, Raul era titular la Real Madrid într-un meci cu Ajax, din Champions League. Spaniolul avea, la momentul respectiv, vârsta de 18 ani şi 78 de zile, astfel că Endrick este mai tânăr cu doar cinci zile.

Endrick a bifat, totodată, pentru prima dată primul 11 la Real Madrid, de la transferul său din vară. Real Madrid le-a plătit celor de la Palmeiras suma de 47,5 milioane de euro, în schimbul tânărului brazilian.

Reclamă
Reclamă

În campionat, Endrick a fost trimis în teren de Carlo Ancelotti, pe finalul tuturor celor opt etape disputate de „galactici”. Starul brazilian a reuşit să marcheze un gol în meciul cu Valladolid, din a doua etapă a sezonului din Spania.

Totodată, Endrick a bifat 11 minute şi în duelul cu Stuttgart, din prima etapă din Champions League. Atacantul brazilian a marcat un gol şi de asemenea a intrat în istoria „galacticilor”. Acesta a devenit cel mai tânăr marcator pentru Real Madrid, în competiţia europeană, depăşindu-l tot pe Raul.

Real Madrid nu a pierdut niciun meci, în acest sezon. Trupa lui Carlo Ancelotti a înregistrat cinci victorii şi trei remize, în La Liga, şi un succes în Champions League.

Reclamă

Echipele de start în Lille – Real Madrid:

LILLE: Chevalier – Tiago Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmundsson, Bakker – Bouaddi, Andre, Cabella – Zhegrova, David
Rezerve: Mannone, Caillard, Mandi, Sahraoui, Meunier, Fernandez-Pardo, Bayo, Cossier, Toure, Baret, Lachaab
Antrenor: Bruno Genesio

REAL MADRID: Lunin – Carvajal (cpt.), Militao, Rudiger, F. Mendy – Tchouameni – Valverde, Camavinga – Bellingham – Endrick, Vinicius
Rezerve: F. Gonzalez, Mestre, Mbappe, Modric, Rodrygo, Guler, Vazquez, Vallejo, F. Garcia, Ramon
Antrenor: Carlo Ancelotti

Kylian Mbappe, rezervă la Real Madrid în meciul cu Lille

Carlo Ancelotti a luat o decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe. Starul francez face parte din lotul lui Real Madrid, pentru confruntarea cu Lille.

Chiar dacă în urma accidentării suferite în urmă cu o săptămână, în timpul meciului cu Alaves, se vorbea în Spania despre o absenţă a francezului de aproximativ trei săptămâni, acesta a făcut deplasarea în Franţa.

Căpitanul echipei Franţei, despre care se zvonea că va fi indisponibil cel puţin trei săptămâni, apare în lista oficială comunicată de clubul madrilen.

Mbappe, care a ratat duminică derby-ul Madrid-ului împotriva lui Atletico (1-1), nu s-a mai antrenat cu lotul după accidentarea de la la finalul meciului cu Alaves (3-2) de marţea trecută.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și