Închide meniul

Erik ten Hag a răbufnit după nebunia din Copenahaga – United 4-3: „Nu are nimic de-a face cu fotbalul! A fost foarte dur”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 noiembrie 2023, 8:35

Reclamă
Erik ten Hag a răbufnit după nebunia din Copenahaga – United 4-3: „Nu are nimic de-a face cu fotbalul! A fost foarte dur

Erik ten Hag a răbufnit după nebunia din Copenahaga - United 4-3

Profimedia

Erik ten Hag a răbufnit după nebunia din Copenahaga – United 4-3, meci în care echipa sa a condus cu 2-0 şi 3-2, dar a fost învinsă într-un final absolut nebun. United a jucat în 10 oameni din minutul 40, când Marcus Rashford a văzut direct cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Erik ten Hag a acuzat în termeni dur arbitrajul din Danemarca. Antrenorul celor de la Manchester United acuză greşeli de arbitraj care au viciat rezultatul. Manchester United se află pe ultimul loc în clasament, într-o grupă cu Bayern, Galatasaray şi Copenhaga.

Erik ten Hag a răbufnit după nebunia din Copenahaga – United 4-3

Suntem foarte dezamăgiți pentru că am jucat foarte bine, am început jocul excelent și am avut  cele mai bune minute ale sezonului.

Controlam jocul și cartonașul roșu a schimbat totul. Este un joc de greșeli. Nu aș spune că am făcut totul bine, dar există multe aspecte pozitive. Chiar și în 10 oameni am dictat jocul. Am jucat foarte bine.

 (n.r. despre eliminarea lui Rashford) Deci, a fost foarte de dur. A mers după minge și arbitrul a avut nevoie de mult timp pentru a-i acorda cartonaș roșu. Când oprești atât de mult jocul, arată mai rău… Sunt foarte dezamăgit de o astfel de decizie. Jocul nu a fost niciodată menit să fie așa. Asta nu are nimic de-a face cu fotbalul.

Reclamă

Accept că se iau decizii greșite, dar când iei decizii atât de grele, controlezi jocul. Patru penalty-uri împotriva noastră în patru meciuri și două sau trei sunt foarte discutabile”, a spus Erik ten Hag după nebunia de la Copenhaga, potrivit Sky Sport.

Copenhaga – Manchester United 4-3, Victorie uluitoare pentru danezi

Echipa daneză FC Copenhaga a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-3, gruparea engleză Manchester United, după ce elevii lui ten Hag au condus cu 2-0 şi 3-2.

A fost o primă repriză de ţinut minte pe Parken, la Copenhaga, acolo unde Rasmus Hojlund a deschis scorul pentru Manchester United în minutul 3. Acelaşi Hojlund a făcut 2-0 în minutul 28 şi lucrurile păreau clare. A fost însă de ajuns ca Rashford să fie eliminat de către arbitrul lituanian Donatas Rumsas în minutul 42, după o intervenţie a englezului la Jelert, iar lucrurile s-au schimbat total. Ankersen a centrat, Diogo Goncalves a recentrat şi internaţionalul norvegian Mohamed Elyounoussi a înscris, reducând din diferenţă în minutul 45.

Reclamă 4 / 0/3

În al şaptelea minut de prelungire, Maguire a comis un henţ în careu şi Diogo Goncalves a egalat, transformând lovitura de pedeapsă. Şi a fost 2-2 după o primă repriză care a durat 58 de minute, fiind prelungită cu 13 minute. După pauză, United a preluat conducerea după un alt penalty, dictat în urma unui henţ în careu al lui Lerager. Bruno Fernandes a înscris, iar reacţia danezilor a venit, din nou, pe final de meci. Mai întâi Lerager şi-a răscumpărat greşeala de la penalty, egalând în minutul 83, iar puştiul minune suedez de numai 17 ani, Roony Bardghji a marcat golul victoriei gazdelor în minutul 87.

În grupa A conduce Bayern Munchen, cu 12 puncte, urmată de FC Copenhaga şi Galatasaray, cu câte 4 puncte, în timp ce Manchester United este pe ultimul loc, cu 3 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și