Închide meniul

Real Madrid şi Bayern, calificate în optimi! Nebunie la FC Copenhaga – Manchester United. Rezultatele serii din Champions League

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 0:07

Reclamă
Real Madrid şi Bayern, calificate în optimi! Nebunie la FC Copenhaga – Manchester United. Rezultatele serii din Champions League

Real Madrid şi Bayern, calificate în optimi

Colaj UEFA Champions League / Profimedia

Real Madrid şi Bayern sunt echipele calificate în optimi, după victoriile din etapa a patra a grupelor UEFA Champions League, cu Braga, respectiv Galatasaray. După succesul lui Inter de la Salzburg, finalista ediţiei de anul trecut a obţinut şi ea calificarea în primăvara europeană alături de cealaltă echipă a grupei, Real Sociedad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FC Copenhaga şi Manchester United a fost cel mai spectaculos al serii. Oaspeţii au condus cu 2-0, gazdele au restabilit egalitatea înainte de pauză, după eliminarea lui Rashford, dar oamenii lui Erik ten Hag au revenit în avantaj în minutul 69, atunci când Bruno Fernandes a marcat din penalty. Danezii nu au cedat, iar Lerager a restabilit egalitatea pe final, ducând scorul la 3-3. În minutul 88, Bardghji a dat lovitura, aducând-o pe FC Copenhaga pentru prima oară în avantaj.

Real Madrid şi Bayern, calificate în optimi! Nebunie la FC Copenhaga – Manchester United. Rezultatele serii din Champions League

Rezultatele de miercuri din UEFA Champions League

Napoli – Union Berlin 1-1
Real Sociedad – Benfica 3-1
Arsenal – Sevilla 2-0
Bayern – Galatsasaray 2-1
FC Copenhaga – Manchester United 4-3
PSV – Lens 1-0
Real Madrid – Braga 3-0
Salzburg – Inter 0-1

Min. 88: FC Copenhaga – Manchester United 4-3! Roony Bardghji o aduce pe FC Copenhaga pentru prima oară în avantaj!

Reclamă

Min. 83: FC Copenhaga – Manchester United 3-3! Ce nebunie! Lerager restabileşte egalitatea.

Min. 90+3: Bayern Munchen – Galatasaray 2-1! Oaspeţii au redus din diferenţă în prelungirile partidei prin Bakambu.

Min. 87: Bayern Munchen – Galatasaray 2-0! Harry Kane s-a dezlănţuit! Atacantul englez a majorat diferenţa pentru bavarezi.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 85: Salzburg – Inter 0-1! Lautaro Martinez a deschis scorul pe final, din lovitură de la 11 metri.

Min. 69: FC Copenhaga – Manchester United 2-3! Nebunia continuă la Copenhaga! Bruno Fernandes o readuce în avantaj pe United, după ce a înscris din penalty.

Min. 80: Bayern Munchen – Galatasaray 1-0! Harry Kane a deschis scorul de la 11 metri.

Min. 61: Real Madrid – Braga 3-0! Rodrygo a dus scorul la 3-0 cu o execuţie superbă.

Min. 58: Real Madrid – Braga 2-0! Vinicius a majorat diferenţa pe Santiago Bernabeu

Min. 45+9: FC Copenhaga – Manchester United 2-2! Gazdele au egalat înainte de pauză, după ce Goncalves a înscris din penalty.

Reclamă

Min. 45: FC Copenhaga – Manchester United 1-2! La doar câteva minute după eliminarea lui Rashford, FC Copenhaga a redus din diferenţă prin Elyounoussi.

Min. 29: Arsenal – Sevilla 1-0! Trossard a deschis scorul pe Emirates.

Min. 28: FC Copenhaga – Manchester Unted 0-2! Rasmus Hojlund a reuşit dubla împotriva fostei sale echipe.

Min. 27: Real Madrid – Braga 1-0! Brahim Diaz a deschis scorul pe Santiago Bernabeu.

Min. 13: PSV – Lens 1-0! Luuk de Jong a marcat pentru gazde.

Min. 3: FC Copenhaga – Manchester United 0-1! Hojlund a deschis scorul.

Min. 1: Au început meciurile de la ora 22:00 din grupele UEFA Champions League.

Echipele de start în Real Madrid – Braga

Real Madrid: Kepa – Lucas Vázquez, Rüdiger, Nacho, Mendy – Fede Valverde, Kroos, Camavinga – Brahim Díaz – Rodrygo, Vinicius Jr.

Braga: Matheus – Borja, Niakhaté, Fonte, Victor Gómez – Vitor Carvalho, Moutinho, Zalazar – Bruma, Álvaro Djaló, Ricardo Horta.

Echipele de start în Arsenal – Sevilla

Arsenal: David Raya – White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu – Havertz, Jorginho, Rice – Saka, Martinelli, Trossard.

Sevilla: Dmitrovic – Juanlu, Badé, Gudelj, Kike Salas – Fernando – Lamela, Jordan, Sow, Pedrosa – En-Nesyri.

Napoli – Union Berlin 1-1 şi Real Sociedad – Benfica 3-1

Fluier final în Napoli – Union Berlin 1-1! Formaţia din Germania a obţinut pe Stadio Diego Armando Maradona primul punct în UEFA Champions League.

Fluier final în Real Sociedad – Benfica 3-1! Real Sociedad a câştigat fără emoţii partida de pe teren propriu şi aşteaptă duelul dintre Salzburg şi Inter. Dacă Inter se va impune, echipa lui Simone Inzaghi va merge alături de Real Sociedad în optimile UEFA Champions League.

Min. 52: Napoli – Union Berlin 1-1! Fofana a restabilit egalitatea.

Min. 50: Real Sociedad – Benfica 3-1! Portughezii au redus din diferenţă în debutul reprizei secunde.

Min. 39: Napoli – Union Berlin 1-0: Politano a marcat din centrarea lui Mario Rui.

Min. 21: Real Sociedad – Benfica 3-0! Ibericii s-au dezlănţuit! Barrenetxea a marcat şi el, cu un şut superb din interiorul careului.

Min. 12: Real Sociedad – Benfica 2-0! Oyarzabal a marcat cu un şut de la marginea careului, după o gafă colosală în apărarea lusitanilor.

Min. 7: Real Sociedad – Benfica 1-0! Mikel Merino a deschis scorul pentru iberici, cu o lovitură de cap.

Update 19:45: Încep meciurile Napoli – Union Berlin şi Real Sociedad – Benfica!

Echipele probabile pentru duelul dintre Arsenal și Sevilla: 

Arsenal (4-3-3): Raya – White, Saliba, Gabriel, Zinchenko – Vieira, Jorginho, Rice – Saka, Trossard, Martinelli

Sevilla (4-3-3): Dmitrovic – Navas, Gudelj, Bade, Pedrosa – Rakitic, Soumare, Sow – Lukebakio, En-Nesyri, Ocampos

Duelul dintre vicecampioana Angliei și trupa din La Liga va fi arbitrat de către centralul român Istvan Kovacs. Înainte de acest duel, cei de la Arsenal vin după eșecul din Premier League cu cei de la Newcastle, scor 0-1. De cealaltă parte, Sevilla a obținut un rezultat de egalitate, pe terenul celor de la Celta Vigo.

În ceea ce privește situația din Grupa B a Ligii Campionilor, gazdele din acest duel ocupă prima poziție, cu 6 puncte obținute după cele 3 partide jucate. De cealaltă parte, Sevilla este pe locul al 3-lea, cu 2 puncte în tot atâtea dueluri jucate.

Din grupa celor două formații mai fac parte și cei de la Lens, care sunt pe locul al 2-lea, cu 5 puncte, dar și formația olandeză PSV Eindhoven, care este pe ultimul loc, cu 2 puncte, dar cu un golaveraj mai mic decât cei de la Sevilla.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc pe data de 24 octombrie, în cadrul etapei a 3-a a grupelor UEFA Champions League. Atunci, „tunarii” lui Mikel Arteta s-au impus, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Real Madrid – Braga LIVESCORE (22:00). Echipele probabile

Echipele probabile pentru duelul dintre Real Madrid și Braga:

Real Madrid (4-3-3): Kepa – Carvajal, Rudiger, Alaba, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Rodrygo, Joselu, Vinicius Junior

Braga (4-2-3-1): Matheus – Mendes, Fonte, Niakate, Borja – Al-Musrati, Zalazar – Djalo, Horta, Bruma – Banza

Înainte de acest duel, din cadrul etapei cu numărul 4 a grupelor Ligii Campionilor, echipa pregătită de Carlo Ancelotti vine după rezultatul de egalitate înregistrat în partida cu Rayo Vallecano, echipa lui Andrei Rațiu. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 0-0.

De cealaltă parte, cei de la Braga vin după victoria senzațională cu Portimonense, din Liga Portugal, scor 6-1, care a fost live în AntenaPLAY!

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc pe data de 24 octombrie, în etapa precedentă a grupelor. Atunci, formația din capitala Spaniei s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-1.

În momentul de față, madrilenii se află pe primul loc în Grupa C din UEFA Champions League, cu 9 puncte după cele 3 partide jucate. De cealaltă parte, Braga este pe 3, cu 3 puncte.

Din grupa celor două formații mai fac parte și Napoli, care este pe poziția a 2-a, cu 6 puncte, dar și Union Berlin, care este pe ultimul loc, cu 0 puncte.

Toate meciurile serii din grupele UEFA Champions League:

Napoli – Union Berlin (19:45)

Real Sociedad – Benfica (19:45)

Arsenal – Sevilla (22:00)

Bayern Munchen – Galatasaray (22:00)

FC Copenhaga – Manchester United (22:00)

PSV Eindhoven – Lens (22:00)

Real Madrid – Braga (22:00)

RB Salzburg – Inter Milano (22:00)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și