Închide meniul

Erling Haaland a ratat un penalty în Bayern – Manchester City. Contraperformanţă în premieră a starului norvegian

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2023, 23:04

Erling Haaland a ratat un penalty în Bayern – Manchester City. Contraperformanţă în premieră a starului norvegian

Erling Haaland a ratat un penalty în Bayern - City

Profimedia

Erling Haaland a ratat un penalty în Bayern – Manchester City, după ce echipa sa a primit lovitura de la 11 metri după un henţ comis de Dayot Upamecano. Golgheterul lui City a trimis peste poartă şi şi-a pus mâinile în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a ratat primul său penalty în UEFA Champions League, în minutul 38 al partidei de la Munchen. Acesta a fost al cincilea penalty pe care Haaland l-a executat în UEFA Champions League. Haaland a marcat în acest sezon al Ligii Campionilor 11 goluri.

Erling Haaland a ratat un penalty în Bayern – Manchester City

De asemenea, acesta a fost primul penalty pe care Haaland l-a ratat, din aprilie 2021, pe vremea când juca la Borussia Dortmund.

Reclamă

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland: „Avem grijă de el 24 de ore din 24!”

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland. Antrenorul celor de la Manchester City a recunoscut că superstarul norvegian se bucură de un tratament special la clubul englez.

Erling Haaland a fost transferat de la Borussia Dortmund în vara lui 2022. De atunci, norvegianul a înscris 45 de goluri în numai 39 de partide pentru „cetățeni”.

Pep Guardiola a declarat că Manchester City are grijă de atacantul Erling Haaland „24 de ore din 24”, din cauza taliei atacantului de 1.94 metri şi a valorii sale, relatează The Guardian.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland, care a costat 51 de milioane de lire sterline în vară, a marcat 45 de goluri pentru City, un record, într-un singur sezon pentru orice jucător din Premier League. Sezonul trecut a lipsit 16 meciuri pentru Borussia Dortmund din cauza accidentărilor, în timp ce acum Haaland a fost indisponibil pentru doar patru meciuri la City, anunță news.ro.

Guardiola a explicat de ce. „Nu ştiu ce a făcut la Dortmund, dar avem grijă de el 24 de ore din 24. Avem medici şi kinetoterapeuţi incredibili, sunt alături de el în fiecare secundă a zilei. Este greu de înţeles de ce cheltuieşti mulţi bani pe un jucător şi apoi îi laşi în voia sorţii, nu ştiu ce fac celelalte cluburi. În prezent, cu acest program solicitant de jocuri la fiecare trei sau patru zile, trebuie să avem grijă de ei.

Este atât de solicitant, cu nutriţie, odihnă, somn, mâncare. Pentru antrenament, câte minute ar trebui să joace. Există date care spun că nu se pot antrena mai mult de 10 sau 15 minute. Oamenii spun de ce a fost înlocuit cu Leipzig [luna trecută] când a marcat [cinci] goluri, dar apoi a fost accidentat după meciul de la Burnley, aşa că nu a putut juca cu noi împotriva lui Liverpool sau pentru Norvegia. Ştim că trebuie să-l urmărim pentru că este atât de mare.

Kinetoterapeuţii au grijă de el; este masat – spatele, umerii, tendoanele, totul. Lucrează atât de mult timp la centrul de antrenament – mult mai mult decât pe teren. Astăzi, în fotbalul modern, jucătorii se antrenează mai mult în culise decât pe teren”.

Recomandări
  • Erling Haaland a ratat un penalty în Bayern – Manchester City
  • Execuţie slabă a starului lui Guardiola

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și