Închide meniul

Erling Haaland, „dublă” de senzaţie pentru Manchester City în Liga Campionilor. Cifre extraordinare pentru starul lui Guardiola

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2022, 22:45 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 17:31

Erling Haaland, „dublă de senzaţie pentru Manchester City în Liga Campionilor. Cifre extraordinare pentru starul lui Guardiola

Erling Haaland, gol de pe altă planetă în City - Dortmund

Erling Haaland, gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic | Profimedia

  • Erling Haaland, primul gol pentru Manchester City în Liga Campionilor
  • Cifre uluitoare pentru starul norvegian

Erling Haaland, dublă de senzaţie pentru Manchester City în Liga Campionilor. Starul norvegian al lui Manchester City a avut nevoie de doar 20 de minute pentru a înscrie pentru prima dată în Liga Campionilor în tricoul campioanei Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland este o adevărată maşină de goluri şi la Manchester City. Starul norvegian are cifre uluitoare la Manchester City.

Update: Erling Haaland a reuşit „dubla” în partida cu Sevilla. Atacantul lui Guardiola a reuşit dubla încă de la debutul pentru City în Liga Campionilor. Astfel, starul norvegian a ajuns la 12 goluri marcate în 7 meciuri pentru City, în toate competiţiile.

Video cu golul 2 al lui Haaland. 

Ştirea iniţială. 

Reclamă

Erling Haaland, dublă de senzaţie pentru Manchester City în Liga Campionilor

Erling Haaland are un start fabulos la Manchester City. Haaland a ajuns la 7 goluri în cele 11 meciuri jucate pentru City, în toate competiţiile.

Mai mult, Haaland a ajuns la 24 de goluri marcate în Liga Campionilor, în cele 20 de partide jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Starul norvegian are cifre uluitoare la vârsta de 22 de ani. A reuşit să marcheze peste 160 de goluri în cariera. Ca o comparaţie, Messi avea la 22 de ani 140 de goluri marcate, în timp ce Cristiano Ronaldo doar 102.

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid a fost dezvăluit chiar de tatăl norvegianului. Forma lui Karim Benzema şi posibila sosire pe „Bernabeu” a lui Kylian Mbappe au fost decisive.

Atacantul cotat la 150 de milioane de euro a ajuns până la urmă la Manchester City, echipă pentru care a evoluat şi tatăl său. În documentarul pentru ViaPlay, Alf-Inge Haaland a dezvăluit de ce fiul său a acceptat oferta cetăţenilor.

„În această vară, am stabilit un prim criteriu pentru alegerea noastră: “ce echipă are nevoie de un număr 9?”. Manchester City era opțiunea perfectă din acest punct de vedere.

În cazul lui Real Madrid, evaluarea noastră a fost de 5/10 pe scara importanței, având în vedere ce reprezintă Benzema pentru ei și modul în care a jucat în sezonul trecut. În plus, aveam semne de întrebare și pe fondul informațiilor că vor să-l transfere pe Mbappe.

Reclamă

În realitate, e greu să spui “nu” unui club precum Real Madrid, dar Manchester City a îndeplinit toate criteriile noastre”, a spus Alf-Inge Haaland, tatăl starului lui City.

Erling Haaland, „bestia” din Premier League!

Erling Haaland a marcat în Aston Villa – Manchester City 1-1 și a egalat un record impresionant din istoria Premier League.

Haaland a marcat în minutul 50, după o centrare la bara a doua a lui Kevin De Bruyne. Atacantul norvegian a împins balonul în poarta lui Villa cu piciorul stâng. Este al zecelea gol în Premier League pentru vârful de doar 22 de ani.

Haaland e doar al doilea jucător din istoria Premier League care atinge borna de 10 goluri după doar șase partide disputate. Primul a fost Mick Quinn, în decembrie 1992.

Pep Guardiola, declarație fabuloasă despre Erling Haaland: „Nu dorm cu el în pat!”

Pep Guardiola a oferit un răspuns amuzant când a fost întrebat despre situația lui Erling Haaland, noua vedetă de la Manchester City.

Jurnaliștii britanici l-au întrebat pe Guardiola la ultima conferință de presă cum gestionează Erling Haaland presiunea transferului la Manchester City. Guardiola a spus că nu știe ce este în jurul norvegianului pentru că „nu doarme cu el în pat”.

„Nu dorm cu el în pat! Nu stau cu el în casă, așa că nu știu cum se descurcă cu presiuna. În momentul în care nu marchează goluri, criticii vor spune că poate nu este bun, de parcă ar veni sfârșitul lumii. În situațiile proaste totul merge prost. Dar trebuie să fii calm în momentele rele. Cele mai bune echipe rămân pozitive. Erling este un atacant de top.

Dacă te uiți la cei mai mari atacanți din toate timpurile la vârsta lui, câte goluri au marcat, el este cel mai bun. Dar este încă la o vârstă fragedă. Trbuie să se gândească: ‘Astăzi voi fi mai bun decât ieri’. Când se va întâmpla acest lucru, el poate deveni unul dintre cei mai buni marcatori din istorie„, a spus Pep Guardiola, la ultima conferință de presă, citat de dailymail.uk.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Manchester City - Real Madrid și Bayern - Arsenal LIVE TEXT
Liga Campionilor • 0:49
Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare