Închide meniul

Erling Haaland, de nerecunoscut în Real Madrid – Manchester City 1-1. A primit nota 3 în Marca!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2023, 10:21

Reclamă
Erling Haaland, de nerecunoscut în Real Madrid – Manchester City 1-1. A primit nota 3 în Marca!

Erling Haaland, de nerecunoscut în Real Madrid - Manchester City 1-1

Erling Haaland, într-un duel cu Rudiger / Profimediaimages

Erling Haaland a fost de nerecunoscut în derby-ul semifinalelor UEFA Champions League, Real Madrid – Manchester City, scor 1-1. Chiar dacă este lider detaşat în topul golgheterilor acestei ediţii, norvegianul în vârstă de 22 de ani a avut o evoluţie modestă în manşa tur de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a fost integralist împotriva trupei lui Ancelotti, dar nu a putut pune în pericol poarta apărată de Thibaut Courtois. Rudiger şi Alaba l-au ţinut în marcaj fără întrerupere, iar starul lui Pep Guardiola a avut de suferit.

Erling Haaland, de nerecunoscut în Real Madrid – Manchester City 1-1

Golgheterul din Premier League a avut numai 21 de atingeri de balon pe durata întregii partide. Niciun alt jucător de pe teren nu a intrat de mai puţine ori în contact cu mingea.

Haaland avea o medie de un gol la fiecare 58 de minute, în întreaga carieră, înaintea confruntării cu „galacticii”. Pentru prestaţia de pe Bernabeu, norvegianul a primit nota 3 în prestigiosul cotidian Marca. Rudiger, cel care s-a apărat perfect în faţa lui Haaland, a fost notat cu 10 de spanioli.

Rudiger a fost excelent. Performanţă de top! A fost foarte bun. Este un jucător cu mare experienţă şi calitate. Nu a fost uşor pentru el, dar a jucat foarte bine. Sunt atât de fericit de Toni„, a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului.

Reclamă

Erling Haaland face un sezon incredibil. Are 51 de goluri în toate competiţiile şi a spulberat deja recordul de reuşite în Premier League. De 12 ori a marcat în această ediţie din Champions League. Urmăritorul său în topul golgheterilor este Mohamed Salah, cel care nu mai are nicio şansă să îl ajungă după ce Liverpool a fost eliminată din competiţie.

Real Madrid a deschis scorul la prima şansă ivită, în minutul 36, când Modric l-a lansat pe Camavinga, acesta a intrat adânc în terenul lui City şi i-a pasat lui Vinicius, acesta trimiţând o torpilă de la marginea careului, fără nici o şansă pentru goalkeeperul oaspeţilor, Ederson. Manchester City a egalat în minutul 67, printr-un şut senzaţional de la 20 de metri al lui Kevin De Bruyne.

Returul dintre Manchester City şi Real Madrid se va disputa miercuri, 17 mai, în Anglia, la Manchester. În cealaltă semifinală se duelează AC Milan şi Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Erling Haaland, dat afară de forțele de ordine din loja de pe Santiago Bernabeu

Tatăl lui Erling Haaland a fost dat afară de forțele de ordine din loja de pe Santiago Bernabeu. În timpul meciului dintre Real Madrid și Manchester City, 1-1, Alf Inge a avut un comportament neadecvat.

Fostul jucător al lui Manchester City a aruncat cu alune și mâncare în fanii lui Real Madrid prezenți în sectorul Vip de pe Bernabeu, iar răspunsul forțelor de ordine a venit rapid.

După ce a făcut și semne obscene, norvegianul a fost luat de oamenii legii și scos din lojă, spre bucuria spaniolilor cu care se contrase și la adresa cărora făcuse semne obscene.

Poliția și-a făcut astfel treaba pe Bernabeu, chiar dacă vorbim de tatăl unuia dintre cei mai mari jucători ai momentului. Fanii echipei cu 14 trofee Champions League i-au strigat ”adio, campionule!”, ironizându-l pentru titlurile europene ale lui Manchester City.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și